מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? You Should Know- Midtown מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? On My Own- the used מהו ציטוט השבוע שלכם? Friends first מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] סופ"ש צל חברות טובות אחרי הרבה זמן אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם
שיר סאם: 88 {חזרתי לשמוע אותם!!} שיר לא סאם: from first to last - note to self brand new - seventy times 7 saosin - seven years alkaline trio - burn ולא זוכר מה עוד... דיסק: three cheers ו-chuck קליפ: note to self / ride the wings of משו / grand theft autumn ציטוט: "אני נופל הרבה היום.. יש לי מחלת הנמיה..." מה עשה את השבוע: שקלטתי שעוד מעט חנוכה! תמונה: סאני / סוני
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? angels with dirty faces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? My Chemical Romance - I'm not okay מהו דיסק השבוע שלכם? אההה אין מהו קליפ השבוע שלכם? The Used - a box full of sharp objects מהו ציטוט השבוע שלכם? "והוא סתם נורמאלי עם עין!!!" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] עיצבן אותי שראיתי את הסרט הארי פוטר וגביע האש (הסרט עיצבן אותי, לא הצפיה בו. וגם המוכר בקולנוע הומו טיפש שלא הביא לי קולה!!) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם *מצרפת*
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?thanks for nothing מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? away from me-puddle of mud creep-radiohead i bet you look good on the dancefloor-arctic monkeys seventy times 7-brand new unreal-smile empty soul where ever you are-laava finch-letters to you x12 days or xxmasx-from first to last אביב גפן-עונות מהו דיסק השבוע שלכם?צרוב
מהו קליפ השבוע שלכם?finch-letters to you מהו ציטוט השבוע שלכם? "תישתקי כבר יא אימפולסיבית מזעזעת!!!" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] דיסקו לאור נרות ועאואעוה(אין תקציב למנורות דיסקו) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: יפה ירקוני
לא שמעתי סאם השבוע. גודביי בלו סקיי של פינקפלויד. דיסק השבוע-החומה של פינק פלויד. קליפ השבוע-לא רואה.. ציטוט:אם היית מתה הייתי הורגת אותך! עשה את השבוע:חופש,מיום שלישי עד היום,ומהיום עד שני.מיטעל=] ההפך:לימודים.זה כל כך חרא. תמונה:
סאמ: אממ thanks for nothing לא של סאמ: blindside- swallow blindside-pitiful sugarcult-memory Incubus- under my umbrella דיסק השבוע: המממ סאן אוף דורק קליפ השבוע: ......... אין ציטוט השבוע: i get a fat red guy coming to my house and gives me stuff. דרך נפלאה להראות את האהבה לסנטה. עשה את השבוע: הממ יעל ות"א D: תמונה.... צילמתי את החלון שלי ^_^כי זה היה חורפי D: הכל קר ואפור וכחול ^__________^
מהו שיר השבוע של סאם שלכם? לא שמעתי השבוע X: מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? me first and the gimme gimmes- all my lovin מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "בסדר, פיצי" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] חופש..האעע אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם my brother is eeeeeeeeeeemoo
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? Billy Spleen מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Green Day - Homecoming מהו דיסק השבוע שלכם? Sum 41 - Does This Look Infected מהו קליפ השבוע שלכם? Sum 41 - The Hell Song מהו ציטוט השבוע שלכם?רוני זה קקה. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] המרוץ לפיד! [עשה לי את השבוע!] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם. לא רוצה! טוב נו...