שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

mmmbop

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? You Should Know- Midtown מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? On My Own- the used מהו ציטוט השבוע שלכם? Friends first מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] סופ"ש צל חברות טובות אחרי הרבה זמן אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

Riot Boy

New member
שלי!

שיר סאם: 88 {חזרתי לשמוע אותם!!} שיר לא סאם: from first to last - note to self brand new - seventy times 7 saosin - seven years alkaline trio - burn ולא זוכר מה עוד... דיסק: three cheers ו-chuck קליפ: note to self / ride the wings of משו / grand theft autumn ציטוט: "אני נופל הרבה היום.. יש לי מחלת הנמיה..." מה עשה את השבוע: שקלטתי שעוד מעט חנוכה! תמונה: סאני / סוני

KillER SmiLEY

New member
אני!!!!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? angels with dirty faces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? My Chemical Romance - I'm not okay מהו דיסק השבוע שלכם? אההה אין מהו קליפ השבוע שלכם? The Used - a box full of sharp objects מהו ציטוט השבוע שלכם? "והוא סתם נורמאלי עם עין!!!" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] עיצבן אותי שראיתי את הסרט הארי פוטר וגביע האש (הסרט עיצבן אותי, לא הצפיה בו. וגם המוכר בקולנוע הומו טיפש שלא הביא לי קולה!!) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם *מצרפת*

DamageChargo

New member
|נרקופיל|

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?thanks for nothing מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? away from me-puddle of mud creep-radiohead i bet you look good on the dancefloor-arctic monkeys seventy times 7-brand new unreal-smile empty soul where ever you are-laava finch-letters to you x12 days or xxmasx-from first to last אביב גפן-עונות מהו דיסק השבוע שלכם?צרוב
מהו קליפ השבוע שלכם?finch-letters to you מהו ציטוט השבוע שלכם? "תישתקי כבר יא אימפולסיבית מזעזעת!!!" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] דיסקו לאור נרות ועאואעוה(אין תקציב למנורות דיסקו) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: יפה ירקוני

ט מ ר

New member
עונה

לא שמעתי סאם השבוע. גודביי בלו סקיי של פינקפלויד. דיסק השבוע-החומה של פינק פלויד. קליפ השבוע-לא רואה.. ציטוט:אם היית מתה הייתי הורגת אותך! עשה את השבוע:חופש,מיום שלישי עד היום,ומהיום עד שני.מיטעל=] ההפך:לימודים.זה כל כך חרא. תמונה:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo182.gifשירי השבוע שלי../images/Emo182.gif

מהו שיר השבוע של סאם שלכם: in too deep
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם: relient k-who i am hates who i've been relient k- be my escape fall out boy-xo yellowcard-breathing
מהו דיסק השבוע שלכם: simple plan- still not getting any
מהו קליפ השבוע שלכם: fall out boy-dance dance
מהו ציטוט השבוע שלכם: ''בופי מפה''
מה עשה לכם את השבוע(או ההפך): מה שלא עשה לי את השבוע זה הגשם
המזורגג הזה
ושממש קר ליייי
תמונהההה

Riot Boy

New member
פאק!

יש לך טעם טוב במוזיקה!!
fall out boy
relient K
yellowcard
simple plan

may90

New member
מוחעחעחע

סאמ: אממ thanks for nothing לא של סאמ: blindside- swallow blindside-pitiful sugarcult-memory Incubus- under my umbrella דיסק השבוע: המממ סאן אוף דורק קליפ השבוע: ......... אין ציטוט השבוע: i get a fat red guy coming to my house and gives me stuff. דרך נפלאה להראות את האהבה לסנטה. עשה את השבוע: הממ יעל ות"א D: תמונה.... צילמתי את החלון שלי ^_^כי זה היה חורפי D: הכל קר ואפור וכחול ^__________^

בנטליקע

New member
הללויה

מהו שיר השבוע של סאם שלכם? לא שמעתי השבוע X: מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? me first and the gimme gimmes- all my lovin מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "בסדר, פיצי" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] חופש..האעע אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם my brother is eeeeeeeeeeemoo

tomact

New member
עונה יא קקות! [בלי להעליב..]

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? Billy Spleen מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Green Day - Homecoming מהו דיסק השבוע שלכם? Sum 41 - Does This Look Infected מהו קליפ השבוע שלכם? Sum 41 - The Hell Song מהו ציטוט השבוע שלכם?רוני זה קקה. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] המרוץ לפיד! [עשה לי את השבוע!] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם. לא רוצה! טוב נו...

למעלה