שיר השבוע

שיר השבוע

והנה הפינה האהובה חוזרת, בואו לבחור את השיר שעשה לכם את השבוע. הנה שלי: של ברי-עוד חוזר הניגון. פתאום הבנתי כמה זה שיר אווירתי, כמה שהשיר הזה מותאם לאווירה של נוף יפה. זה פשוט לא יאמן. לא של ברי: שניים, ויש לי שאלה על כל אחד מהם הדורז-LIGHT MY FIRE בגירסת ההופעה כמובן (של ה15 דקות עם כל הסולואים)-האם רק אני שמעתי שם באס? גאנס אנד רוזס-PARADISE CITY-מישהו יודע מאיזה אלבום זה?

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gif:)

של ברי יש לי 2 ככה זה והשומר של הדן עם דן תורן זה שיר שפשוט עושה לי מצב רוח וגם לא של ברי יש לי שניים שעושים מצב רוח מעולה איזבו ושוטי הנבואה-הוא זה אחד המשובחים ממפגשיר ובוטן מתוק בקרקס-תמותי זונה. שיהיה שבוע מצוין:)
ואם שמתם לב אני מתחילה לכתוב הרבה ולא רק לקרוא.

:]]|ג'ירפה|

של ברי-אמ,לא היה משהו מיוחד,אבל בעקבות הרבה צפיה בשבתות וחגים אתמול בלילה עם אחי וחברה שלו,שיהיה "ככה זה". של של ברי-אחי הגדול חזר מאמסטרדם,יותר מוקדם מהרגכיל[בדר"כ האו חוזר קצת לפני חנוכה]והוא קנה לי ספר של בוב דילן,שיש בו דיסק כזה עם ראיונות,ותמונה תמונה,לא מודפסת על הספר!שאפשר להוציא ולהחזיר וכאלה,וכל מיני דברים מאגניבים,כל מיני דברים שקרו לו,ודפים של שירים שכתב,עם הכתב המקורי שלו,ויש שם גם דיסק עם כל מיני גרסאות מיוחדות לשירים-אז פשוט חזרתי כגזה לשמוע בוב דילן,אחרי הרבה זמן.

זה השורה אולי הכי מצחיקה

מתוך השיר אולי הכי מצחיק שלהם. "רמי מואשם באחזקת סמים קלים" (ולא פורטיס! וגם לא ברי!)

אני../images/Emo9.gif

של ברי- אם הייתי. התאים למצברוח הקרבי שלי בשבוע האחרון. לא של ברי- טוב לבד-אפרת גוש. כי בפעם הראשונה מזה תקופה ארוכה שאני יכולה להגיד בלב שלם- טוב לי לבד!

שללללללללללום

של ברי-עוד חוזר הניגון,שיר ממש יפה לאחרונה אני ממש אוהבת לא של ברי-pink floyd-wish you were ear מישהו אוהב אותם?? red hot chili peppers-breaking the girl איייייי דורז!
אני מתה עליהם!

lihay

New member
Appetite for Destruction

האלבום של GUNS שממנו לקוח השיר.. מספר 6 אם אני לא טועה...

למעלה