שיר השבוע

שיר השבוע

אז איזה שיר עשה לכם את השבוע? שלי: של ברי: האחר. השבוע הגעתי בעזרתכם למסקנה שאני צריך לשמוע יותר את רואים שלא רואים, אבל נתפסתי חזק דווקא לשיר שבא אחריו, איזה ליריקה, איזה יופי. לא של ברי: קפה אצל ברטה, כי זה שיר דלוק! אגב מי שר אותו במקור, מני בגר? מישהו אמר לי שזה בכלל יגאל בשן...

שיר השבוע שלי ../images/Emo9.gif

של ברי - "הניצוץ", הוא כזה יפהפה. לא של ברי - "תלוי על הצלב" של פורטיס. נו, אני בקטע חזק של פורטיסחרוף לקראת ההופעה.

pink floydror

New member
?!

אני כמעט בטוח ב1000 אחוז שזה של החלונות הגבוהים במקור, מני בגר ידוע בזה שהוא הוא ביצועים מחודשים לשירים ישנים..

pink floydror

New member
סליחה...!!*

התכוונתי הנשמות הטהורות.. גם כן כל הלהקות של "שם עצם ברבים+תואר" , תמיד מתבלבל בינהם :)

Crazy Diamond85

New member
אז ככה!!

השיר יצא לראשונה באלבומו של יגאל בשן, תחת אותו שם, בשנת 1974, באותה שנה יצא השיר גם בביצוע של "הנשמות הטהורות", ובשנת1994 ע"י מני בגר

המממ mine

של ברי: לא שמעתי ברי כבר די הרבה זמן *בושה*
לא של ברי: עולה לי בראש 'רינגטון' של רם אוריון, כי נתקלתי בו כמה פעמים בערוץ 24 והוא פשוט יפהייפה לדעתי.

israel1986

New member
שלי

תחנה סופית (מספיק ברי?) דן תורן - יחסי הציבור של המוות.

אספס 1

New member
יגאל בשן הוא המבצע המקורי של "ברטה"

את השיר "קפה אצל ברטה" כתב אהוד מנור ז"ל והלחין נתן כהן. בשנת 74 הקליט יגאל בשן את השיר השיר נהפך מייד ללהיט וחצי שנה אחר כך - "הנשמות הטהורות" (להקתו של נתן כהן-מלחין השיר) הקליטו גם הם את השיר וגם הביצוע שלהם הצליח אבל בשן הוא המבצע המקורי של השיר.

אשף

New member
שלי...

ברי - הדמעות של לילי. לא של ברי - טוקסיק של בריטני. (הרינגטון שלי בסלולר..)

המממ

New member
לחלוטין... זה והלהקה הצבאית ../images/Emo8.gif

אגב, המון הצלחה! (לא אמרתי עדיין)
אבל חשבתי שאתה בקטע של רוקנרול
אם כבר אני בשרשור... של ברי: לא כל כך שמעתי ברי השבוע, אז אין לי מה לבחור. לא של ברי: כל הדיסק החדש של קולדפליי שקניתי בשבוע שעבר. אני פשוט בקטע של לופ כרגע...

מה יש לדאוג, אחד השירים הגדולים.

ואני אומר את זה בלי שמץ של ציניות, טוקסיק זה באמת שיר גדול.

למעלה