שיר השבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפינה האהובה (אהובה? אולי...) עליכם חוזרת! מהו שיר השבוע שלכם? שלי: של ברי-אל נעלמים מהאלבום החדש. מדהים שיר ממש יפה ושיר שנכנס ולא יוצא. לא של ברי- WHAT A WONDERFUL WORLD של לואי אמסטרונג, כי זה בנזונה של שיר! (וזה השיר הלועזי הראשון שמופיע בדירוגים שלי בפינה הזו)

Big bear

New member
שלי ../images/Emo26.gif

של ברי - רואים שלא רואים לא ברי - Limp Bizkit \ My Way

parnar

New member
סטיבי וונדר...

וכל פעם אתה מעביר את זה יום שמתי לב של ברי: 77 למרות שלא יצא לי להקשיב מלא אבל זה השיר שהקשבתי לו הכי הרבה פעמים שלי: Stevie Wonder Ft. Q-Tip - What The Fuss (Hard Remix) רמיקס מהמם סטיבי וונדר חוזר ובענק!!

טלולית1

New member
שיר השבוע שלי

של ברי- כמה יוסי-כל השבוע חרשתי עליו...מתה על השיר הזה! לא של ברי- the knak-my sharona- שיר חמוד..

Niv Ishaki 0034

New member
שיר השבוע שלי...

של ברי - "רוח חדשה" שיר מצויין, בכלל כל האלבום החדש לא של ברי - eric clapton - layla

אההההההההההההההההההההההההה

סוף סוף מישהו שמבין קצת באריק קלפטון, כולם אומרים שזה חרא שיר! תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!! אגב, שמעת את גירסאת האנפלאגד? משהו ענק!

טלולית1

New member
LYLA שיר ענק!!

אני סוגדת לאריק קלפטון!!! אני שמעתי את גרסת האנפלאגד וזה באמת אדיר! מומלץ!

parnar

New member
מי אמר שזה חרא של שיר???

יש לו שירים שאני מאוד אוהב וזה אחד מהם!

giba70

New member
דווקא האנפלאגד שנוא עליי

הוא מאבד שם את ליין הגיטרה החשמלית המפורסם ובכלל כל הליווי והעיבוד הולכים לאיבוד, כולל סולו הקלידים המתמשך עד לסיום בגירסה המקורית. אריק קלפטון צריך להיות "מחובר"!

מתןפ

New member
אאאאה

ברי - מדבר מהלב, אלבום חדש וכל טוב :) אסף אמדורסקי - מעיין וכל האלבום הראשון

שיר השבוע שלי: של ברי: רואים שלא רואים אני חושב.. לא של ברי: Rapture Or Pain-symphony x שיר ענקקק

שיר השבוע...

ברי - מדבר מהלב ורחוק ממך. את כל הדיסק שמעתי הרבה ולא הצלחתי לבחור שיר אחד... שני השירים האלו הם השירים שבינתיים אני הכי אוהב. לא של ברי - תמיד כשאתה בא, של אפרת גוש. ראיתי אותה בהופעה ביחד עם כל מיני אומנים לפני חודש בערך וזאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותה. מאז שמעתי אותה מלא וגם משמיעים את השיר הזה הרבה ברדיו. שיר מאוד יפה.

Minimal Affair

New member
______

של ברי - רוח חדשה, היחיד ששמעתי מהחדש, והוא מצויין. לא של ברי - Elliott Smith -Twilight

שיר השבוע../images/Emo79.gif

של ברי- מדבר מהלב ואל נעלמים לא של ברי- אממממממממ ואו שמעתי רק ברי השבוע (נו יצא דיסק חדש..)

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gifמממ

את הדיסק החדש עוד לא יצא לי לשמוע אבל מחר אני אשמע כשאני לך לקנות:) אז של ברי- יומולדת...יותר מידי ימי הולדת בשבוע האחרון. ולא של ברי: אורי בשן- כל עוד.... שבוע טוב:)

למעלה