~*~*~*~*~*שיר השבוע~*~*~*~~**~

בובי את לא צריכה לשקר אני יודעת שזה

היה משעמםם אפילו אני נחרתי לי בין שורה לשורה........................ את גם לא תביני.. זה רק הראש המעוות שלי מבין...

k k1

New member
חחחחחחח אני לא משקרת!!

היה עכשיו בכל השכונה הפסקת חשמל! חחחחחחחחח הספקתי אפילו להמציא שיר<יש לזה גם לחן וריקוד נלווה>
בהשמעת בכורה עולמית! השיר-"הביאו אורות" הביאו אורות הביאו אורות הביאו אורות אל הבתים!!!
יש עתיד??

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב.......
-חחחחחחחחח לא נראה לי ראיתי פעם מישהו משתמש באייקון הזה... נדבקת מהילה-לשים אייקונים לא קשורים לחיים...

bLAck hALo

New member
אני מורעלת! את תמיד מרעילה אותי!

ונדבקתי ממך מהמילה הזאת..

bLAck hALo

New member
בובההההה כישרון מהלך על 2 שלי

!! חח יש לך כישרון ועתיד מזהירררררררררררררררר! איזה שיר! איזה מילים!

k k1

New member
אוו תודה תודה!!../images/Emo25.gif

שימי לב שגם יש לחן וריקוד נלווה
וכמו שעדי אמרה-במצב מידרדר....

bLAck hALo

New member
אי בובה! אני רוצה לראות אותך רוקדת

את הריקוד הנלווה!!! וחחח כן המצב מדרדרדרדרדרדרדרד מרגע לדודלי

k k1

New member
את תראי את תראי

האם זה יקרה השבוע??
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LadyLuvJess

New member
או בלאט...

מה קרה ההצפות האלה?!?! (כן, כן, הבייבי פורום <שלי> שלנו רשמית חי!!! הללויה!!) אהמ בוא נראה... השיר החרוש? בהחלט Aerosmith- I don't wanna miss a thing אין וויכוח בנושא- אחד השירים הענקיים ביותר של כל הזמנים. (תקשיבו למילים ותבינו למה..) וסתם.. הוא נתקע לי בראש בלי שום סיבה מוצדקת.. ואז ראיתי אותו בקטע טלפתי מפחיד אבל מגניב ביותר בVH1 ואז התחלתי לחרוש עליו
אה ועוד שיר Aerosmith- Cryin' הממ בקשר לשאר- היפ הופ בעיברית אני לא שומעת.. בכלל מוזיקה בעיברית אני בקושי שומעת. ערוץ 24- הממ לפני שנייה עניתי על זה, לא? לא שומעת. לא רואה. ובקשר למספרים- 6 או 26. או ביחד. (אבל לא כסכום. סתם שניהם) ו..אהמ.. זהו? יופי.

bLAck hALo

New member
אאאאאאאאאאאאהההההההההההה

Aerosmith- להקה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!
מתההההההההההההההה עליהם ומכורה אליהם ביג טיים!!!! גם אני חרשתי על שיר שלהם השבוע -Fly Away From Here- (מה שבחתימה שלי)

k k1

New member
הללויה!!! חחחח

כןןןןןןןןןן השיר הזה באמת מדהים!!
וגם הסרט

bLAck hALo

New member
אוי הסרט!../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

אין אין אירוסמית' ענקייייייייייייייייייייייייים!!

angela12

New member
השיר שלי הוא...

השיר שהכי עשה לי וממשיך לעשות לי את השבוע הוא MY BAND מי שלא שמע מפסיד בגדול ומי שרוצה את הליריקס של זה ופירוש בעיברית, לשלוח לי הודעה

למעלה