Piano Lady
New member
שיר השבוע: Pretty Good Year
חברים, לכבוד התחלפות השנה הלילה החלטתי לעשות מעשה אמיץ במיוחד ולעשות לבד את שיר השבוע. זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת, אני מתנצלת מראש על כך שלא שאלתי אף אחד לדעתו, פשוט חשבתי שעם כל עניין התחלפות השנה השיר הזה יהיה הכי מתאים... מקווה שילך טוב, ומתנצלת מראש על כך שהפינה לא תהיה מוצלחת כתמיד.. אני חדשה בתחום
Pretty Good Year הוא השיר הראשון באלבום Under the Pink שכידוע יצא בשנת 1994 בסוף ינואר תחילת פברואר משו כזה. הנושא המרכזי של השיר הוא בעצם גרג. טורי מספרת שגרג שעליו מבוסס השיר הוא גבר צעיר ששמו גרג, שכתב אליה מכתב שממש ריגש אותה. And Greg he writes letters with his birthday pen Sometimes he's aware that they're drawing him in המכתב שגרג כתב לטורי הגיע אליה באיחור. טורי מספרת שהמתכתב עבר בכמה תחנות עד שלבסוף הגיע אליה, וגם אז כשהגיע אליה לקח לה יומיים לשבת ולקרוא אותו. גרג כתב לטורי על החיים שלו וגם צירף דיוקן עצמי, שטורי מספרת שהוא נראה בדיוקן עייף וחלש. במכתב גרג (בן 23) כתב לטורי שבעיניו הוא הגיע למצב שהחיים שלו נגמרו. טורי אמרה פעמים רבות שהיא החליטה לכתוב את השיר על גרג, לא בתור מחווה של רחמים, כי בעיניה לתת חיזוק לרחמים עצמיים של אדם זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות. טורי סיפרה שהגיעו אליה הרבה מכתבים של גברים צעירים כמו של גרג שסיפרו שנגמרו להם החיים והטרגדיה האישית שלהם דחפה אותה לשיר על הנושא. על החוסר בטחון שלהם, על כך שהם לא אוהבים את עצמם ולא שלמים עם עצמם איכשהו. בעיני טורי בשיר הזה יותר שלמה עם עצמה מאשר באלבומים אחרים, ולמדה לאהוב את עצמה. קשה לה לראות עכשיו אנשים שנמצאים במצב הקודם שבו היא היתה והיא רוצה בעצם לדחוף אותם לאהוב את עצמם, והיא מרגישה שאין לה את היכולת הזו. טורי אומרת שבאלבום הקודם בשיר Winter אבא שלה כל הזמן רצה שהיא תלמד לאהוב את עצמה, When you gonna love you as much as I do? וב Pretty Good Year טורי שרה לבן הזוג שלה : What’s it gonna take till my baby’s alright? בעצם כאן התהפכו היוצרות, טורי כבר אוהבת את עצמה, אבל היא לא יכולה לגרום לו לאהוב את עצמו. ובקשר ללוסי, גם אני שאלתי את עצמי בקשר אליה, ולא הצלחתי לגלות כלום.. והנה מה שטורי אמרה בנושא:“Who do you think Lucy is? ...I’m not telling you who Lucy is.” וזהו חברים, זה כל מה שהצלחתי לגלות, זה יחסית לא רע למתחילה
אתם מוזמנים להוסיף, ואתם כמובן גם תוסיפו... ושתהיה לכולנו Pretty Good Year!
חברים, לכבוד התחלפות השנה הלילה החלטתי לעשות מעשה אמיץ במיוחד ולעשות לבד את שיר השבוע. זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת, אני מתנצלת מראש על כך שלא שאלתי אף אחד לדעתו, פשוט חשבתי שעם כל עניין התחלפות השנה השיר הזה יהיה הכי מתאים... מקווה שילך טוב, ומתנצלת מראש על כך שהפינה לא תהיה מוצלחת כתמיד.. אני חדשה בתחום