שיר השבוע...!

שיר השבוע...!../images/Emo168.gif

בגלל שלא פתחו אני יפתח :) מה היה שיר השבוע של ג'ן? מה היה קליפ השבוע של ג'ן?... מה היה שיר השבוע לא של ג'ן?.. ומה היה דיסק השבוע שלכם?

שלייייי=-=---=====>

של ג'ן--> if u had my LoVe קליפ של ג'ן===> All I Have פשוט מדהים איך שהיא נראית שם.. קליפ מדהים לא של ג'ן===> Destiny's Child-cater 2 u מדהים! DC-loose my breath DC-bootylicius Pink- U and ur hand ענק!! וכמובן.. Rihanna-Unfaithfull דיסק השבוע- DC-Survivor אוסף של שירים מדהימים ללהקה הכי יפה שאי פעם היתה!

Open Your Heart

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה היה שיר השבוע של ג'ן?play מה היה קליפ השבוע של ג'ן?...
מה היה שיר השבוע לא של ג'ן?..breakaway של קלי
ומה היה דיסק השבוע שלכם?הדיסק החדש של ג'ס

nof13

New member
שלי---------->

שיר השבוע של ג'ן: Get Right קליפ השבוע של ג'ן:
שיר השבוע לא של ג'ן: בשבילך-אביב גפן לילות לבנים-אביב גפן זה רק הלכב שכואב לך-אביב גפן מוכרת לי מפעם-דין דין אביב דיסק השבוע:

אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך

שיר מאוד יפה!!.. אפילו שאני לא אוהב סיגנון רוק ואביב גפן.. דרך אגב.. איך הדיסק של ג'סיקה סימפסון?? אני הולך לקנות אותו :)

nof13

New member
רק שתדע

גמני לא אהבתי את אביב גפן אבל אין הוא פשוט יותר מדהים יש לו שירים כל כך יפים. ונכון אין לו קול מדהים עדיין אני אוהבת אותו ותשירים שלו. ורק הלב הלב שכואב לך זה בהחלט שיר יפה

Open Your Heart

New member
דיסק מדהים../images/Emo99.gif

כדאיי לך
הוא שווה כל שקל. אתה פשוט תרקוד שעה שלמה בלי הפסקה!

דרך הגב.. עוד שיר ששמעתי

הרבה השבוע זה .. Black Eyed Peace- Where is the love? שיר אופטימי וחכם וכייפי

חדש123

New member
שלי

שיר של ג'ן - NO ME AMES הקליפ של ג'ן -GET RIGHT שיר השבוע לא של ג'ן Marc Anthony-Ahora Quien
ש-י-ר ע-נ-ק מומלץ!

Lopezit

New member
שלי../images/Emo26.gif

לא של ג'ן: Justin Timberlake-SexyBack אם אלה החיים-קרן פלס.. אני פשוט לא מפסיקה לחרוש עליו!! גאוני!

West Doll

New member
אני..=]]

שיר לא של ג'ן: Paramore - Emergency LostProphets - Rooftops שבוע טוב לכולם

למעלה