שיר השבוע;Everything

Twisted Shadows

New member
תשובות

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? There's not anything to which you can't relate And you're still here מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) שיר טוב, דיי מזדהה עם המילים, אבל מעצבן אותי שהוא דומה מידי ל still מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] די נמוך זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- מדונה
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: כריסטינה אגילרה יכול להיות נחמד שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? still here יהיה יכול להתאים יותר לדעתי האם השיר מתאים לאופי הדיסק? זה הדיסק היחיד שאין לי X: אז לא יודע רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר האמת שזה לא שיר שאני אשים סתם ככה, רק אם הוא יהיה ברצץ מסויים אני אשמע אותו אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? לא נראה לי שהייתי משנה תודה

Twisted Shadows

New member
לדעתי הם ממש דומים ../images/Emo3.gif

אני כל הזמן מתבלבל בניהם אולי זה רק אני

O r a c l e

New member
כניראה שזה רק אתה...

לדעתי אין בכלל מקום להשוות או להתבלבל בין Still לאוורית'ינג. Still טוב בהרבה... שיר מושלם.

o0Invisible0o

New member
-תשובות-

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?I'm terrified and mistrusting And you've never met anyone as, As closed down as I am sometimes כי זאת אני או משו.o_0 מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אה, לחן פשוט. מילים קיטשיות..אבל אמיתיות. כאילו, זאת אלאניס..והיא באמת מרגישה מה שבעצם כל אחד רוצה! שהבנאדם אוהב אותה בכל מצב, עם כל השגעונות, למרות הכל ובאמת מכיר אותה.
רומנטי נו. אז אני אוהבת מילים..
מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.]די גבוה. כאילו, זה תלוי ביום שתשאלו. סה"כ בין האהובים, לא מבחינת גאונות, מבחינת רומנטיקה. כי גאוני הוא ממש לא. אוף נו זה מסובך.
זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן-אמ. קלי קלארקסון!
[נו כל היום היא ברדיו, נמאס לי ממנה.
]
אבל כמעט כל אחד שיבצע את זה יהפוך את זה לקיטשי..חוץ מ.. זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר:ארוסמית'. חייבת לגנוב את התשובה של אמיל. באמת שלא הייתי חושבת על זה בעצמי, אבל באמת..מה יותר מתאים? שיר אהבה קיטשי בביצוע רוקיסטי מטורף שלהם? עובד לגמרי!
שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר?ברור שהוא מתאים.>< אבל אולי שם יותר מתוחכם...ולא צפוי ומוכר. נו יש עוד מלא שירי everything.
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בהחלט! דיסק קליל, רומנטי לעיתים..ולא יותר מדי מתוחכם. אבל השיר הזה הוא בהחלט אחד הטובים בדיסק!
*נסקלת*
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השירלא יודעת להסביר מתי בדיוק..אבל יש ממש תקופות שאני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע אותו..
אולי כשאני מתבאסת כי מתבאסים ממני..מאיך שאני.><
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?לא!! יחי הגרסא המלאה של השיר!
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?אה, אמ. בלה? לאיודעת.:X זה מצריך מחשבה וזה..^^ לא הקליפ הקיים, זה בטוח! אולי כמו HOF רק עם ראין מול המצלמה. זה כאילו צפוי מדי..וגם ישר יודעים על מי זה [כאילו שלא.
] אבל עדיין.>< או! קליפ פשוט בכיכוב אלאניס..באזור חשוך-קודר-חום שבאיזשהו שלב היא בוכה. נו בלה.
רציני!
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? אל תקשיבו לאמיל, זה שיר טוווווב!
אופטימי ומאוהב זה גם טוב!
זהו.XD

Rוית

New member
אומנם בדיליי היסטרי אבל-

out is through, למייטב ידיעתי, לא קשור לראין.. לא? פעם ראיתי קליפ שהיא דיברה על השיר ודווקא אני זוכרת את זה טוב כי אהבתי את מה שהיא אמרה על השיר - שלפעמים הדרך הטובה ביותר להתמודד עם דברים זה פשוט לצלוח אותם כמו שצולחים מנהרה שלא רואים את סופה, ומכן the only way out is throught. הם יש קשר לראין שאני לא עליתי עליו
ועכשיו אני קוראת את השירשור המלא, באמת!

Jagged chaos

New member
קראתי פעם שהיא אמרה ש...

השיר הוא על ויכוח\מריבה שהיה לה עם "חבר שלי".... (boyfriend, בשביל לבהיר דברים.).

למעלה