שיר השבועעעעעע..

bLAck hALo

New member
כי אני לא עובדת כל החודש כל יוםםםםם

אז משומה אני לא יקבל כל כך הרבה וזה לא שאני עושה משהו רציני.. בעיקר על הטלפון ואם משהו מגיע אני אממ עוזרת לו לבחור לעשות זר או משהו.

lony21

New member
זה דווקא פסדר גמור

היא סה"כ בת 14... זה לא עבודות עם משכורת גדולה... אני מנקה שעה אחד בשבוע בניין בשכונה שלי ומקבל 300 ₪ לחודש

bLAck hALo

New member
בדיוק! לוני צודק! צעירה, תקשיבי לו!

טחחח אתה בטח "מנקה".. ובכל זאת מקבל על זה כסף.. חוץ מזה העיקר כסףףףףףףףף!! שיהיה משהו לבזבז על יצאיות ודברים אחרים.

k k1

New member
תעשי מה שאת אומרת לי תמיד-

קחי מההורים!!!!!!!!!!

bLAck hALo

New member
על ה"שטויות" שלי הם לא מוכנים..

שזה אומר בעיקר כל דבר הקשור למוזיקה!! חוץ ממערכות.. הם רוצים שאני יבזבז את הכסף על דברים ששאר "בנות בגיל ההתבגרות" מבבזות o_O שזה אומר חתיכות בד(בגדים)!

k k1

New member
חחחחחחחח זה מה שהם אומרים לך?

וכעיקרון גם אני מעדיפה לבזבז את הכסף שלי על דיסקים מאשר על בגדים...

חחחח

למה אבל מוזיקה זה גם חלק מהדברים שבנות עושות בגיל ההתבגרות..... כאילו לא כולן אבל ברוב כן.ץץ חח שטויות אני עושה שילוב של שתיהם גם דיסקיםםםםםםםםםםםםםםם וגם בגדים. מה הקטע תגידי להם שאת הולכת לקנות בגדים ותיקני דיסקים שקרים לבנים קטנטנטנים.. חח למרות שאסור לשקר לאמא ואבא...
חיחי

אני מהבייביסיטר מקבלת בחודש בערך

400 שקל אם עבדתי 3-4 פעמים בשבוע.. (אני עובדת כל פעם שעתיים גג..) וזה לא כולל ערב ששם אני מקבלת ישר לא כל תחילת חודש.. ואני גם מחפשת עכשיו עבודה לחופש.. חוסכים וחוסכים אם רוצים לסוע לארצות הברית עם היפה שליייי (אחח חלום חחיייייי)

k k1

New member
כמה אתם לוקחות לשעה לבייביסיטר?!

היפה שלך? הו???

bLAck hALo

New member
תלוי

על מי ומתי.. אבל אני לא לוקחת חחח הציעו לי להתחיל עם 70 ש"ח לשעה ואז לאט לאט זה עלה/עולה השיטה הכי טובה- לעשות לטחונים של העיר!!!!!

k k1

New member
70 שקל?!!??!?!?!

וואי זה מטורףףףףףףף! הלוואי עליי!

bLAck hALo

New member
אמרתי- לכי לטחונים. חח בלי חשבון

מביאים!! וזה עולה...............

למעלה