שיר השבועעעעעע..

שיר השבועעעעעע..

אתם יודעים כבר מה לעשות לא.? לרשום שיר\דיסק סתם משו שנדבקתם עליו השבוע.. שלי i dont wanna know של מריו ופי דידיי kanya west-Spaceship - (featuring GLC/Consequence avril lavigne-nobodys home אממ לא עולה לי עוד... טוב אתם.

k k1

New member
שליייייייייייי

השיר הרומני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין השיר הכי מצחיק שיש!!!!!! נדבקתי!! עשה לי את השבוע!! שיר גדול!! אתם מכירים אותו בכלל? כי כל מי שאני שואלת לא מכיר... אז תורידו dragostea din tey נראה לי או שתיכנסו לאתר של 100 אף אמ וזה שיר 3 שם!!

cool miki

New member
השיר שלא יוצא לי מהראש

יש שניים: 1- HOW COME של D12 2- השיר מהפירסומת של DELTA שהיא הופכת אותו לכלב בסוף....

lony21

New member
אני מחפש ת'שיר הזה!

איך קוראי0 לו??? בבקשה בבקשה זה יעזור לי מאוד

חח קרין יאהבלה(במובן הטוב של המילה)

חחחח הוא מתכוון לשיר שאת רשמת...... (נראה לי?..?)

k k1

New member
אה?מה? לוני שירשרת אליי או אל ימית?

ולאהבלה יש מובן טוב?!

אופס.. אני האהבלה.. הוא באמת התכוון

לימית.. חחיחי לא שמתי לב.. וכן יש מובן טוב לאהבלה... יש קללות כאלה שהם פשוט טובות חחח כמו זבלללללללללללללללללללל זה פשוט כינוי חיבה אצלי ואצל חברה שלי לא כל אחד מקבל את הכינויי זבל.. יש סטנדרטים קשים לקבלת הכינוי.. חיחי נדפקתי..! יא יש סרט עכשיו של ג'וליה רוברטס מה זה יפההההה!

k k1

New member
חחח ידעתי שהוא שירשר לה.!

טוב את קוראת לחברה שלך ביץ' אז לא פלא... טוב ואני כל הזמן קוראת לחברה שלי מכוערת ולעוד חברה מעפנה אז אין לי מה לדבר... ואיזה סטנדרטים?! אני עומדת בהם?! פליזזזזזזזזזזזזזזז עדיייייי תקראי לי זבלללללללללל!!
ואיזה סרט יש? גם אתמול היה סרט איתה בערוץ 10...

אה מכירה סתם סרט מעפן..

נראה לי שראיתי את כל הסרטים שלה.. חוץ מהחיוך של מונה ליזה וזה גם אח שלי מוריד ונראה בדיווידודיי בעע אני מסתבכת עם מילים שיש בהם אותיות כפולות..(יתגעגעגע מתלבלבלבת.. בעעעע)

bLAck hALo

New member
2 אלבומים חרושים: מומי לוי והדג נחש

!!! חרשתי עליהם כמו לא יודעת מה.....!!!

bLAck hALo

New member
שוטי הנבואה קניתי כבר דיי ממזמן...

אבל גם האלבום שלהם עדין חרוש! ואני צריכה לקנות עוד אלבומים וסוף סוף יש לי את הכסףףףףףףףףףףףף לזה!!!!!!!! חח קיבלתי את המשכורת! יאיי!!

bLAck hALo

New member
חנות פרחיםובייביסיטר.. בקרוב עוד

עבודה! עוד כסף! עוד אלבומים! ובעזרת השם 2 בוקסות חדשות!!!

bLAck hALo

New member
ממ זה דיי תלוי כמה עבדתי באותו חודש

עצמו אבל אממ 200 ש"ח בערך

למעלה