שיר דויטש- מזל טוב

Yudokolis

New member
LOL גדול במיוחד!

אריק - ההודעה שלך זה אחד הדברים השנונים והמצחיקים ביותר שקראתי בזמן האחרון. שיר - מזל טוב!

הרגשה מצויינת ../images/Emo13.gif

תראה, כל הפורום מתעסק בי במקום להתעסק במה שהוא אמור להתעסק, בבחירת המנהל. מה שאני מנסה להגיד, ומה שאתם מצליחים לבסס, יש פה היררכיות, והן לא חיוביות. הנה תראה מה מי שאולי יהיה מנהל חושב על כך. ההיררכיות מונעות אמנם מפולשים חיצוניים המכונים "טרולים" (אולי מישהו יסביר לי מה הקשר?) מלהפוך את הפורום לבלתי נסבל בעליל, אך הן גורמות לאנשים הממוצעים בפורום לשנות את דעתם רק משום שבעל ההיררכיה הגבוהה חושב כך. כמובן שהוא לא מודע לכך, אבל זוהי התוצאה, בסופו של דבר.

אני שמח שאתה מרגיש טוב

ברשותך, אני אענה בסגנון ברייטמן. "כל הפורום מתעסק בי" לסקר הפורום האחרון הצביעו חמישים ושניים אנשים. בעץ הנוכחי השתתפו עד כה ארבעה/חמישה. הקלקולטור שלי אמר לי שמדובר בכעשרה אחוזים. עכשיו, אתה יכול לקרוא לעשרה אחוזים מן הפורום "כל הפורום", אבל בעיני זה קצת מוגזם. "יש פה היררכיות" בולשיט במיץ גזר. יש כאן רק אדם אחד שיש לו יותר סמכות מלשאר האנשים בכל רגע נתון - וזה מנהל הפורום. כל השאר זה יציר דמיונך. אם יש כאן אנשים שמעדיפים להסכים עם אדם זה במקום אחר - הם עושים זאת מתוך בחירה. אף אחד לא כופה עליהם להסכים, לתמוך או לעשות כל דבר אחר כאן. "הן [ההיררכיות] גורמות לאנשים הממוצעים בפורום לשנות את דעתם" קודם כל לא הבנתי מה זה אנשים ממוצעים. אז אני אניח שאתה התכוונת לאנשים שהגובה שלהם הוא בין מטר וחמישים סנטימטר ובין מטר ושמונים סנטימטר. ושוב - הכל יציר הדמיון שלך. כולם כאן כותבים דעות, ולאף אחד אין שום סמכות יתרה או אפשרויות לעשות משהו שכל אחד אחר לא יכול לעשות. אם X כותב הודעה ו-Y משנה את דעתו בעקבות ההודעה הזו - אתה לא יכול לבוא בטענות כלפי X, כי הוא בסך הכל כתב הודעה, ואין לו שום אחריות כלפי מעשיו של Y שבאים בעקבות ההודעה הזו. לדעתי אם מישהו כותב שגראס זה רע ובעקבות זאת אדם שעמד לנסות גראס יוותר ולא ינסה - זה בדיוק כמו שמישהו אחר יכתוב שגראס זה טוב ובעקבות זאת אדם שלא התכוון לנסות זאת מעולם ינסה פתאום. כנ"ל לגבי כל נושא אחר. ובלי קשר לנושא הדיון הנוכחי, אני רוצה לעגן בהודעה זו, שיום אחד תהיה חלק מהארכיון של הפורום שאולי יישמר לנצח ואולי לא, את ההודעה שמתפרסמת בימים אלו על צגו של כל גולש שמבקש לכתוב הודעה בתפוז. למה אני עושה את זה? לא יודע, סתם נראה לי כדאי : הודעה חשובה לגולשים: נוכח המצב הבטחוני והמתקפה האמריקאית בעיראק, מדינת ישראל, הצנזור הראשי ותפוז אנשים מבקשים מכם הגולשים לגלות רגישות יתר בפרסום מידע העשוי לפגוע בבטחון המדינה. באופן מיוחד,אין לפרסם את הפרטים הבאים: 1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים 5. דיוני קבינט ובנימה אישית: אנו בטוחים שטובתה ובטחונה של מדינת ישראל עומדים תמיד לנגד עינכם, וכי תפעילו שיקול דעת אחראי בעת פרסום ההודעה. תפוז אנשים ימשיך להיות בית בשבילכם, בימים של רגיעה ובעתות מלחמה. אין לי בעיה עם התוכן, יש לי בעיה עם הניסוח. וזו לא התופעה היחידה בפורטל הזה שיש לי בעיה איתה, אבל אלו החיים, לא?

תוספת לבולשיט

אני ממש לא רוצה להישמע כמו פוליטיקאי, אבל ממש ממש הוצאת את דברי מהקשרם. היה מדובר שם על היררכיות ריטמיות, ומעבר לזה, ההודעה שלי - בלצון בלבד. וגם אם כן התכוונתי לזה, נתתי יציאה דופן להיררכיות טובות. עכשיו תגדיר לי אתה, מה טוב, מה רע. אתה תעמולן זול. ואף אחד לא ממש מתעסק בך, אם אתה מרגיש שאתה נכווה מאור הזרקורים. אתה, כפי שנאמר, הערה שולית בהיסטוריה של הפורום, וכאשר ייבחר מנהל הפורום, בין אם אני או לא אני, סביר להניח שתחסם גישתך לפורום בסופו של דבר, וכל זיכרון ממך לא יוותר.

orbiti

New member
לדעתי

המילה המקורית באנגלית למונח "קצב" או "מקצב" היא rythm. את צירוף האותיות "th" ניתן לבטא בשפה העברית רק ע"י האות 'ת' כשגרש נמצא מעליה. ב"עיברות" של המילה מורידים את הגרש, כדי שיהיה יותר נוח לבטא אותה, אבל החלפה של ה'ת' ב'ט' היא פשוט שגיאת כתיב.

עמית ע

New member
../images/Emo32.gif

בלכסיקונים ישנים תמצא הנחיות ברורות כיצד יש לכתוב באותיות עבריות מילים לועזיות. th = ת , t = ט לכן כותבים מתמטיקה ולא מטמטיקה, מתמתיקה או מטמתיקה, ולכן ריתמיקה ולא ריטמיקה. אגב, x = כס (!!!) ויש לכתוב אכסיומה, מכסימום, כסילופון.

Liricooli

New member
ענק!

כשמסתכלים רק על הכותרת של ההודעה שלך זה נראה:"צריך לשנות את השם של הפורום ל-שיר דויטש" משעשע, למרות שכנראה זה לא היה בכוונה:) לירי, קורא את רוב הפורום ולפעמים מגיב.

חחחחחח נכון

זה באמת נראה מדליק. המממ... פורום שיר דויטש. זה דווקא... רעיון, לא רע...

Liricooli

New member
"פורום לכל ילד"

אפילו זה נשמע יותר הגיוני ממחשב לכל ילד..:) לירי, משועש.

קרימזון

New member
אני חושב שהוא אמר

תכנית "מחשב לכל ילד שלי" אבל בדיוק נגמרה הבטרייה של הטייפ רקורדר.

Liricooli

New member
LOL

מחשב לכל ילד שההורים שלו מרווחים יותר מ-20 אלף שקל בחודש\הם עובדי ממשל\קוראים להם סיריל קרן. זה כבר מיצה את עצמו. לירי

למעלה