שיר דויטש- מזל טוב

Rudess

New member
שיר דויטש- מזל טוב

שירק'ה מזל טוב לרגל חגיגות 21 אביבים. המון הצלחה כמנהל הפורום , וכמובן עם הלהקה!!! עלה והצלח!

polyethylene

New member
גם אני ממתנחלי הפורום הזה דויטש...

אפילו שאני לא כותבת. נעלבתי בשם פורום רדיוהד, מה רע בברכות ימי הולדת
לפחות איכפת לנו מאנשים

zambush

New member
אין שום בעייה ../images/Emo73.gif

תראי מה הולך בפורום "זיהוי שירים", זה יוצר אווירה נחמדה

זה חסר תוכן, לדעתי

כאשר שרשור אינפורמטיבי בעל תוכן מעניין נדחק החוצה בגלל ששלושים אנשים צריכים לכתוב "יום הולדת שמח", זה נותן לי מעין הרגשה של בזבוז. סבבה על הסחבקיות והאכפתיות, אבל לדעתי באמת עדיף לעשות את זה באופן פרטי יותר.

polyethylene

New member
בפעם הבאה ששרשור אינפורמטיבי

יידחק הצידה כי לאנשים איכפת שם אחד מהשני והם רוצים לומר מזל טוב אחד לשני - תודיע לי, אני מבטיה לך להקפיץ לך בחזרה את השרשור האינפורמטיבי. קח בחשבון שיצרנו קהילה ממש מגובשת שם, גם אם זה לא נראה ככה בעיניך, בדיוק אותה הקהילה שהגיעה\תגיע להופעות שלכם כי מעבר להופעה זו הזדמנות להיפגש עם אנשים שמדברים איתם באיי סי קיו\מסנג'ר\טלפון או ווטאבר, אותה קהילה שאם חלק לא היה מגיע להופעה, גם חלק אחר לא היה מגיע באותה המידה כי אין לו עם מי להיות שם. אז כאלה אנחנו, אנשים שגולשים כבר יותר משנה באותו הפורום, ומכירים ממש טוב אחד את השני, וחלק מזה זה לאחל מזל טוב בימי הולדת, סתם כי זה נותן אחלה של הרגשה לאותו הבן אדם שיודע שלאנשים אחרים איכפת ממנו. שרשור לא נדחק החוצה כל כך מהר, ובמיוחד לא בגלל איחול יום הולדת, יש 20 הודעות ראשיות בדף אחד, אם השרשור נדחק בגלל ברכת יום הולדת - זה אומר דרשני...

טוב

הכל נאמר בנימה של צחוק(ההערה הראשונית), כמובן, ואין לי שום אשליה שמה שאני כותב כאן לא יכול בכיף לעבור לפורום השכן, ואת יודעת שאם יש לי משהו להגיד, אז אני אומר אותו. מצד שני, אני חושב שהייתי נראה כמו מניאק אמיתי אם הייתי חותך את רצף הברכות בשביל לדווח לאנשים שזה לא מקדם דיונים בפורום. מצד שלישי, כל שבוע בערך יש למישהו יומהולדת, ואז נפתח שרשור של עשר הודעות לפחות לגבי הנושא מזל טוב. מצד רביעי, הרגע היה לי יום הולדת, ואף אחד לא אמר לי מזל טוב! עכשיו אני נעלבתי!!!8 בכל מקרה, בוא נפסיק לדבר על זה כאן כי זה מהה-זה לא קשור לפורום.

על סמך מה אתה קובע

ששיר דויטש יהיה המנהל החדש של הפורום? אולי על סמך הידע הרב שצבר בנושא? (not)

קרימזון

New member
אהה כן, שיר

אני משתתף בשמחתך שביום הולדתך הקרב (או בא כבר? שיעדכנו אותי :)) תחגוג\חגגת בדיוק 7670 הקפות כדה"א סביב עצמו להולדתך, או אם תרצה, 21 הקפות כדה"א סביב השמש. אני לא רואה לפשר כל הרגש (אתם פשוט אוהבים את הקטנוניות האנרכיסטית שלי, נכון?) אבל בכל זאת, אם זה עושה לך את זה... מזל טוב.

אני רואה איך מתחיל פולחן האישיות

כפי שקיים סביב אריק, אורי (ולמען האמת, בצדק) ויקי (מסיבה לא ברורה). ובקשר לקטנוניות שלך, נו טוב

אה, ידידנו חסר הדמות חזר

ומי אתה היום? יפה לך, לפתוח חשבון חדש בתפוז מדי חודש. בסוף תפיל את השרת, ואז לא יהיו פורומים בכלל! עצם ההתנגדות שלך רק מחזקת את רצוני להיות למנהל הפורום החדש. חבל מאוד. הנה, השורה האוטומטית החדשה שלי מוקדשת לך.

Rudess

New member
דרך אגב

אני יכול לומר לאותו "בעל ההתנגדות" שאף אחד עושה פולחן מנהיגות לשיר דויטש. פשוט כרגע לדעת רוב משתתפי הפורום הקבועים, הוא מתאים לנהל את הפורום.

והנה מתחילה האוננות הוירטואלית

נו, חביבי, אז ספר לנו איך זה להיות תופעת לוואי?

קרימזון

New member
אם הייתי חושב

שהיו עושים לו פולחן אישיות הייתי שוקל להיות מועמד כי אם להיות ריאליסטיים (רואה, אני עושה מאמץ בשבילך) אף אחד לא יעשה פולחן אישיות לילד בן 17.

אני בוהה בהודעה זמן ממושך

ואני ממה לא מבין מה התכוונת להגיד בזה... אני בן 17?

קרימזון

New member
לצערי

רוב המין האנושי אינו מפותח מספיק כדי לא לייחס חשיבות לגיל כרונולוגי. ואל תנסה בכלל לעשות הכללות פרוגרסיביות

קרימזון

New member
אם בכל זאת לא הבנת

כי פרקטית לא אמרתי כלום בהודעה הקודמת אז ככה: אני בן 17, סוף כיתה י"ב. אתה קצת אחרי צבא. אם יהיה פה פולחן אישיות, סביר להניח שהוא יהיה לך (למרות שמה שרציתי להגיד זה שאני לא מאמין שיהיה) כי לי לא יעשו פולחן אישיות. אני לא אומר שזה רק הגיל, אבל יש יותר פופולריים ממני בסצינה.

אתה קצת חדש כאן, לא?

יש כל מיני פוליטיקות בינאישיות, ואחוז מסויים של טרולים שלא היו מרוצים מההנהלה הקודמת, וממני אפילו יותר.

למעלה