קייט בוש!
מצטער אם הקפצתי את השרשור הזה למעלה, אבל הייתי חייב להגיב... אני מעריץ שרוף של קייט בוש כבר הרבה שנים, עוד מאז הצבא. אפשר לקחת את השירים שלה להרבה מקומות, לדעתי חלק גדול מהם מדברים על הזדמנויות שפוספסו בחיים, משהו שאני כמובן מזדהה איתו מאוד. מהדוגמאות שהבאת Wow הוא בדיוק כזה (אם מסתכלים על המילים). היא (כמעט) לא מורבידית לשם מורבידיות, שגם זה מתאים לי כי אני בדרך כלל לא בן אדם מאוד דיכאוני. לא ממש אופטימי אבל גם לא דכאוני. וחוץ מזה הם גם קיצביים אבל גם עם מוזיקה מעניינת ולא כל כך שיגרתית. מתוך השיר Suspended In Gaffa : Suddenly my feet are feet of mud It all goes slo-mo I don't know why I'm crying Am I suspended in Gaffa? Not until I'm ready for you, Not until I'm ready for you Can I have it all (gaffa זה דבק נגרים) מתוך השיר Deeper Understanding , על התמכרות למחשב (שנכתב עוד ב 1989 !) As the people here grow colder I turn to my computer And spend my evenings with it Like a friend. Well I've never felt such pleasure. Nothing else seemed to matter. I neglected my bodily needs. I did not eat, I did not sleep, The intensity increasing, 'Til my family found me and intervened. השנה היא הקליטה את השיר הזה מחדש עם קליפ. אני אישית פחות אוהב את הגרסה החדשה והקליפ נראה כאילו אשכרה נוצר בשנות ה 80, אבל מילא...