שיר בשפה שלי

AY DI BOLEK TAK LEK

BULUB BOLUB TAK LUB

GI TAK LAP BID BOLAP

WA DI BOLEN TAK LEN JI BULEN

DI VABAM BAM

DI VAM ZAVAM

אחרי שהחורף יפסיק

צהריי אביב יבואו

אתן בקיץ

והסתיו ייגמר כלילה

הכלה יפה

הילדה מתוקה

boriska1

Well-known member
AY DI BOLEK TAK LEK

BULUB BOLUB TAK LUB

GI TAK LAP BID BOLAP

DI VABAM BAM

DI VAM ZAVAM

אחרי שהחורף יפסיק

צהריי אביב יבואו

אתן בקיץ

והסתיו ייגמר כלילה

הכלה יפה

הילדה מתוקה
פעם כתבת על השפות שאתה ממציא. אני זוכר אחת השפות, ביססת על שורשים משפות אירופיות, בדומה לאספרנטו. מה השפה הזו? על מה מבוסס?

זאת שפה חשובה מאוד שאני עובד עליה לאחרונה, שמה גז'רם והיא מתמטית בכך שלכל עיצור משמעות קבועה משלו לפי האופן שהוא נשמע ונהגה. יש בה פונקציות קבועות, למשל רגשות חיוביים בדרך כלל נגמרים בהברה AM ושליליים בהברה ER. עוד אפקט חשוב שהאות K מסמלת כוח והאות N חולשה, ולכן למשל כן זה KA ולא NE, אור זה KUHAB וחושך זה NUHEB. גם המצאתי כתב מאוד יפה.

boriska1

Well-known member
זאת שפה חשובה מאוד שאני עובד עליה לאחרונה, שמה גז'רם והיא מתמטית בכך שלכל עיצור משמעות קבועה משלו לפי האופן שהוא נשמע ונהגה. יש בה פונקציות קבועות, למשל רגשות חיוביים בדרך כלל נגמרים בהברה AM ושליליים בהברה ER. עוד אפקט חשוב שהאות K מסמלת כוח והאות N חולשה, ולכן למשל כן זה KA ולא NE, אור זה KUHAB וחושך זה NUHEB. גם המצאתי כתב מאוד יפה.
קשורה לאיזה שפה מוכרת?

כמעט שלא, זאת שפה עצמאית לגמרי. יש קצת דמיון בין הצלילים למשל T מסמל זמן. אני מנסה לגלות לאיזה שפה אמיתית היא דומה אבל לא גיליתי, אולי קצת לצרפתית. אמרו לי שהכתב היפה שלה מזכיר כתב אמהרי או גרוזיני.

boriska1

Well-known member
כמעט שלא, זאת שפה עצמאית לגמרי. יש קצת דמיון בין הצלילים למשל T מסמל זמן. אני מנסה לגלות לאיזה שפה אמיתית היא דומה אבל לא גיליתי, אולי קצת לצרפתית. אמרו לי שהכתב היפה שלה מזכיר כתב אמהרי או גרוזיני.
שלח לנו משהו כתוב

זאת התחלת השיר הפילוסופי שלי:
OPOP BLA. JIPOP PIB OPOP WA KABLA DID.
זה אומר:
דברים זזים. אנשים נוגעים בדברים ומזיזים אותם.

AY DI BOLEK TAK LEK

BULUB BOLUB TAK LUB

GI TAK LAP BID BOLAP

IJUJAM JAM

IJUTAM KATAM

DI VABAM BAM

DI VAM ZAVAM

אחרי שהחורף יפסיק

צהריי אביב יבואו

אתן בקיץ

אהבה טובה

חיבה מהנה

והסתיו ייגמר כלילה

הכלה יפה

הילדה מתוקה

(האקסית שלי אמרה שזה דומה לערבית, אולי יש בזה משהו).

למעלה