שיר במתנה.................

שקדי

New member
שיר במתנה................. ../images/Emo39.gif

האדמה והשמים נשארים כאן לעולם על כן אסור לתת אותם במתנה אבל תוכל לתת לי פרח אם תרצה לתת לי פרח ותוכל לגעת בי בשתי ידים שנולדו מאדמה תרצה אתר שבת נפלאה וקסומה לכל המכורים לנוסטלגיה........כמוני.....

רק בחיבור לנוסטלגיה

ולא בקשר לשיר: פרק א´ ===== קיבלתי מתנה מבעלי שלשה תקליטורים עם שירים נוסטלגיים החל משנות החמישים אנחנו מתענגים ומתענגים והבן שלנו צועק שזה משעמם
פרק ב´ ===== הייתי אתמול בהופעה של אמנית ידועה חלק נכבד מההופעה הוא חיקויים לשירים מימי נערותינו הקהל, שצעירים בודדים בלבד היו בו התלהב ושר והשתתף היה מדליק עד גבה גלי פרק ג´ ===== מי יגיד לי או לחילופין: מי יאמר חוזליטו - מה קרה לו איפה אפשר למצוא שירים שלו פרק ד´ - מוקדש לשקדי ==================== מקווה שלא אכפת לך שהתלבשתי לך על ההודעה

שקדי

New member
נהפוך הוא נוסטלגיה.................

hit me with your rythem stick שבת שלום........

עיניים

New member
כמו במבחן אמריקאי

למרות שכל הסעיפים נכונים, מעוררים, מזכירים, אני בוחרת בסעיף ג´. מוקדש לך, פנטזיה בבוקר של שבת

magy

New member
כשבאתי - אף אחד כבר לא היה פה

שבת, ישנתי קצת. לדחות את הקץ בשמיעת החדשות . מה גם שאתמול הייתה לי עגמת נפש לא קטנה בגלל אי הבנה שנוצרה. א. תודה עיניים על שהרחבת דעתנו בנושא חוזליטו ...הלך הוונדר נשאר הילד. זה טיבן של אגדות? ב. האם עד לרגע זה קבלתי או הערתי למישהו בקשר לפתיחת הודעה חדשה? ג. האם עד לרגע זה הגבלתי מישהו בנושא השיחה? ד. מחודש אוגוסט, עד אתמול הכל זרם ברוח טובה, לא היה בי צורך הדבר היחיד שעשיתי היה לשוטט שעות רבות ולחפש חומר מן העבר. שעות על שעות. והכל זרם, ואני גם חושבת שדי נהנינו פה. זה היה יותר כמו איזה וורנדה גבוהה המשקיפה לים לעת ערבית, ועליה חבורת אנשים מעורבת דעות.. שאוכלים בשקט עוגה טעימה, ושותים קפה. מחייכים כאילו העולם הסואן ארוז במזוודה , הרחק מהמרפסת שלהם. העוברים והשבים הביטו בנו כאילו היינו תמהונים, "מה אתם מחייכים.? בחוץ שורקים כדורים...." אבל היה לנו נחמד.. היה נחמד עד אתמול....עד שהחליטו סובייקטיבית שאני פויה... ואולי, מבלי לעקוב אחרי האירועים, אלא מעדות שמיעה. עצוב לי שכך הדבר.. קיוויתי שפה, זה לא יקרה.
((((((

את לא

פוייה ואי הבנות מתרחשות נדמה לי שכמה מאיתנו הסבירו את הנושא ואני מקווה שדברים יסתדרו וזה מזכיר לי בדיחה על בן של חברה שבא יום אחד מהגן ואמר לאמא שלו "אמא, את זונה" אז האמא התרגזה ואמרה לו בכעס שכך לא מדברים והפעוט המבוהל אמר מהר "אמא, את לא זונה, את לא זונה, אני זונה" אז מגי את לא פוייה

magy

New member
אנסה לזכור את דברייך

כדי לא להיות עצובה.......

שקדי

New member
במשפחות הכי טובות.................

יש לפעמים אי הבנות ומחלוקות קטנות ובסוף הכל מסתדר.....כמעט תמיד כלומר המשפחה הנוכחית מחזקת את ידי האמא המנהלת..........

magy

New member
מה הייתי עושה בלעדייך שקדי?

ופנטזיה שיש לה את כל סוגי התחבושות....?

וה...

טמפונים חהחהחהחהחהחהחהחה (הנוסע חסר כאן עכשיו כדי לצחוק) מי באמת זוכר את המגעילולים האלה מלפני היות החידושים המטומפנים? חחחחחחחח ואיך היינו שמים תחבושת הגיינית הכי עבה על הכתף כדי לבלום קצת את הדף הרובה הצ´כי שהיינו מתאמנים עליו?

magy

New member
נולדתי

בתקופת הצמר - גפן.... מכה......שלא כתובה בתורה.....

magy

New member
מזלי שלא נולדתי

בתקופת הסמרטוטים.....שמעתי שהיה דבר כזה...... בתקופתה של הסבתא שלי...

magy

New member
כבר איזה שבע

שמונה שנים שאני לא מקטרת....... כיף לא נורמאלי.........חוץ מהספיחים הבלתי נעימים שהיו..... בעיקרון.........ממש כיף.....

נתיבה

New member
על זה נאמר:לפעמים אתה טועה

בהחלטה, וכל מה שאחרי זה,זה רק טעויות.

שקדי

New member
זיכרון גועלי...............

ערב אחד נסענו למחנה 80 למסדר סיום טירונית של אחותי היה מסדר מרשים עם חילות נרגשות הורים בוכיים וגוזניקים פתאום אנחנו שמים לב שכל הפתילים של הגוזניקים מורכבים מתחבושות היגיניות.....אני מקוה שלא משומשות....... מה אני אגיד לכם.....טעם טוב לא היה למי שאירגן שם את הטכס.....

למעלה