שיר אחרון להר

שיר אחרון להר

ההר ההוא כרע למרגלותי אף על פי שהיה שם רבבות רבות של שנים שמעתי את קינת העמקים על מותו.

שיר אחרון להר

ההר התעטף בשלל פריחות אדומות פרגים מטוללים כשמיכה עבה המכסה על פני מערומי פסגות בארגמן צרוב זורחת עליו החמה מלהיטה בדימדומיי כאב מקדירה שמיי ערב מתעצב נושאת בקולה האילם נהי על גוף העלם שדמו זועק בלחש קינות עוטף בשלל פריחות אדומות

odo13z

New member
שיר אחרון להר....../images/Emo66.gif

ההר ההוא קורא לי שאשוב הד חמקמק מתגלגל מפסגתו המעוגלת אל שיפוליו הרכים ...הזרועים צבר. עצי החרוב מטילים צל. הרוח הנושבת בענפיהם שורקת שיר אהבה. הסלעים האפורים מסתתרים מאחורי סבך סירה קוצנית ומחביאים רקפות נטויות ראש סגלגלות וחסודות. ההר ההוא בעמק האלה קורא אלי בקולו של ילד זקן.

ריקי די

New member
שיר אחרון להר

עוד אלף פסיעות אל גג ההר שם,אל תוך המנזר נוף פרוש למרגלותל הזמן החובק ארץ בשדותיה.

יערית 1

New member
מצפה

למרגלות ההר, בין מיצר לנהר, בין ים לשמים, מסתתרת לה, מצפה לאהובה, תכלת כסותה, בנפשה מנגינות, ובליבה סערות.

זחל

צא מן העמק ההר שעמד שם הולך ומדבר בי פורש כנפי נשר בחצותו השמים ואני שולח ידי לכיוון מסוים

שמים1

New member
במעלה ההר ההוא ../images/Emo79.gif

במעלה ההר ההוא כל אבן בוערת. פסיעות העבר נרמסות ברקיע אפל. רק דמותך התמירה בחדרי ליבי מטיילת זכרון ירח עצב דמעה בודדה.

גולם

טפס על ההר ההרים שעומדים שם הולכים ונערמים אלה על גבי אלה רועדים תחת כפות רגלי עדיין לא מוצאים מנוחה

פרפר

עלה אל הפסגה ההר האחרון בשרשרת חושף קדקודו שפתיתי שלג נערמים בו כמו היה שיך לארץ אחרת אשר ראיתי בדמיוני ואני מניח לשנתי למות בקצה של ראשית

פרפר

אתה בוקע מתוכי לא ער לזעקות הכאב שצרחתי בהתחלה ועתה אני שקטה רוגע כואב קורע אותי מבפנים ועם זאת שליו כל כך אמיתי ואתה מושיט אלי ידיים ואני לא מאמינה שאתה כבר פה כל כך שלי אבל גם לא ואני יודעת שמרגע צאתך אתה פרפר חופשי ואני יכולה רק לעזור להתוות את דרכך אבל זו כבר לא דרכי ותלך בה לבדך.

deerman

New member
דמעה ורודה בודדה ואצילה

עצובה היא ולפעמים בודדה נעה בין אושר לשמחה נסיכה היא כמו זו על העדשה מצפה ומחכה לאהוב ליבה שיסחוף אותה לתהומות הנשייה.

איש הצבי

איש הצבי ואני אחוזה בקרניך המשורגות מנסה להדביק ברגליי את שעטותיך העצומות מועדת אחריך, קטנים צעדיי נותרת מאחור ואתה חושב שאני עדיין בך אחוזה ואתה חושב שאני יכולה להשיג אותך ולא תבין את אשר על נפשי ולא תדע מה טמון בליבי כי תהומות הנשייה הן ביתי....

למעלה