שאלה מעניינת ../images/Emo12.gif
אני יודע שזה מפתה לפתוח כל פעם באיזשהי סקירה של "הכי, הכי...(אהוב\טוב\וכיו"ב) " וזה אמנם מעניין לחשוב מידיי פעם מה הם הדברים שהכי נוגעים בך מבחינה מוסיקלית. אז אם לבחור שיר אחד, וואו! זה כל כך קשה. אני מתכוון באמת קשה. היו הרבה תקופות והרבה דברים שנגעו ויש לשער שזה משתנה עם הזמן... אולי עכשיו אני נזכר במקרה אחד, שיעור אנגלית שכזה, בכיתה י"ב, אם אני לא טועה: המורה הציעה שכל אחד יעשה מין פרוייקט על שיר אחד שהוא יבחר, ישמיע אותו לפני הכיתה וינתח אותו באנגלית. האפשרות להשמיע לכל הכיתה שיר מסויים קסמה לי והרגשתי שזה חייב להיות מיוחד. זה נמשך כשבע ומשהו דקות, אם אני לא טועה, חוויה מאד מוזרה. אחרי שלחצתי "Stop" על הטייפ שעמד בפינה, הסתכלתי בחדר וראיתי הרבה פנים מופתעים והבעות של-"מה הוא רוצה מאיתנו?!?". חשבתי שזה מספיק, ולפני שישבתי במקום שלי המורה הציעה שאני אתן כמה מילים על האמן\להקה המבצעת, דבר שנראה לי כל כך מיותר אז, כי לפי מהש שהרגשתי השיר בלבד עשה את שלו. מחוסר ברירה מלמלתי משהו והוספתי משהו כמו: "אני לא יודע אם כולכם בקטע, אבל תודו שזה היה משהו שונה"

אני בטוח שאם כל הסיפור הזה היה מתרחש לפני שלושים שנה, ההבעות היו שונות לגמרי, אבל מה לעשות, רוב החבר'ה היום כנראה לא כל כך בקטע...וזה היה אולי משהו כמו שליחות מסיונרית מצידי לנסות להחדיר דבר כל כך עמוק ואישי לתודעתם. לפחות ניסיתי

השיר שהתנגן, היה לא אחר מ Since I've Been Loving You.... הגעתי כנראה למצב של התחברת כל כך גבוהה עם השיר הזה בזמנו שהייתי בטוח שכל אחד שישמע אותו יצליח לתפוס לפחות משהו ממה שאני מרגיש

אין צורך לציין שזה היה פטתי לגמריי. אני עד היום לא מצליח להבין איך אפשר ליצור משהו כל כך מרגש. אפשר לבכות, לצרוח, או כל ביטוי רגש שיהייה. אין ספק שזה אחד הדברים שפשוט 'עושים לי את זה'.