שיר אחד

דווקא לא מת עליו.

לרדת מג'ון אנדרסון לגורדון האסקל בשיר ליזארד.. זה מוסיף לשיר, זה בטוח... זה גם מראה שהאסקל לא זמר כל כך טוב (בעיני)

Rubycon

New member
בהתחלה אני מודה שלא סבלתי אותו

אז תחסוך את ההתייפיפויות :) עדיין אני לא מצליח לחבר בין Happy Family אליו, אבל ב Cirkus ו Indoor Games הוא פשוט אדיר לדעתי.

אני הכי מעדיף אותו ב

Lady of the Dancing Water שם הוא פשוט מדהים.. ומה הקשר להתייפיפויות.

Miss CB

New member
צ'מעו,

אני מכירה דווקא את הסיפור של הדבורה, ואני יודעת שאיזה מיליון אמנים משתמשים בשם במה, לא אמרתי שזה פסול - קבעתי קביעה שיש פה כבר לפחות אדם אחד שמסכים איתה: גורדון סאמנר זה שם ממש חנני.

LadyG

New member
Don't let me be misunderstood

איזה שיר מתוק מריר. שהיה להיט ענק לאנימלס. זה השיר שלי. למה? כי תמיד אנחנו רוצים שיבינו אותנו כהלכה. ולמה זה כל כך קשה? ונכון, גם לנינה סימון יש גירסה מצויינת, אבל אני מעדיפה את האנימלס. והגעתי למסקנה עכשיו ששירים טובים באמת, אף פעם לא נמאסים. Baby can you understand me now Sometimes I feel a little mad Don't you know that no one alive can always be an angel When things go wrong I seem to be mad I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord please don't let me be misunderstood Baby sometimes I'm so carefree With a joy that's hard to hide Other times it seems that all I have to do is worry And then I know you're bound to see my other side If I get edgy I want you to know That I never mean to take it out on you Life has its problems and I get my share But that is one thing I would never do 'cause I love you Oh don't you know I'm human I've got my faults just like anyone Sometimes I lie awake long regretting Some foolish thing, some sinful thing I've done

lady blues

New member
כל כך נכון!

אני פעם חשבתי שכל שיר שאשמע ללא הפסקה בסוף יימאס לי אך לא כך הדבר עם כמה שירים מיוחדים שיישארו מאסטרפיסס בעיני לנצח! השיר שלי הוא sunrise של הגדולים מכולם uriah heep. אין לי דרך לבטא במילים את הצמרמורת שאוחזת בי בכל פעם שאני שומעת את צעקת הפתיחה... בנוסף, השיר מציין תקופה מסויימת בחיי. בכל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני ממש מרגישה שאני חוזרת אחורה בזמן... כמובן שמלבד השיר הזה (שסלל לי את הדרך ללהקה המדהימה הזאת), יש לי עוד שירים רבים שאני יכולה לשבח אותם בלי סוף, אבל זה העוצמתי מבין כולם!

SickAgain

New member
בהחלט שיר מדהים! :)

אחד הדברים שהדליקו אותי על אוריה היפ גם. ומאז הדרך נסללה :) איזה כיף למצוא מעריצה שלהם פה :) Sunrise הוא רגע גדול מהחיים, אין מה להוסיף...

lady blues

New member
טוב, כשזה מגיע ליוריה,

אני ממש מסונוורת... פשוט לא רואה בעיניים... אני יודעת, אסור להכליל, אבל אצלהם כל שיר(אלא אם כן קיימים כאלה שאני לא מכירה, ואני מניחה שיש כמה :), עושה את העבודה (ובראשם כמו שכבר אמרתי -Sunrise)...

קיר קמט

New member
F*** The System

אין לי שיר אחד שהוא מעל כל האחרים. משהו מורם מעל יש רק שניים בעולם - AC MILAN וPAOLO MALDINI. שירים אישיים.. עכשיו אני לא מעריץ גדול של מייק אולדפילד, אולי כי אני לא מכיר אותו מספיק (וגם מה שאני כן מכיר, לא התלהבתי יותר מדי.) - אבל יש איזה שיר שלו, To France , שמזכיר לי כל הזמן מישהי, שתקופה מסויימת נעלמה לי מהחיים, וחוץ מזה שהשיר הזה באמת פורט לי על המיתרים הכי דקים. חוץ מזה - אני לא יכול לשמוע את Magic Carpet Ride הסטפנוולפי בלי להתחיל לשיר, אבל עם פוזות (לא לרקוד, יש הבדל.). אין דבר כזה אחר בשבילי מלבדם.

Jam Head

New member
וואי שיר אחד !

זאת ממש משימה מורכבת , טוב אני אנסה. קודם כל אני אבחר שיר רוק שהוא מדבר אליי יותר מהאחרים , אז אני מניח שזה Pink Floyd- Shine on you crazy Diamond . קודם כל מהבחינה שזה באמת , שיר מדהים , מההתחלה עוד הסוף , קלידים שמלווים לארוך כל השיר , באס ותופים מאוד קצביים , יופי של גיטרה מבית היוצר של גילמור , ואולי הכי חושב מילות הכאב של ווטרס. יצירה מאוד נוגעת ללב באורך של 13 וחצי דקות - אני מתכוון ל-1 עד 5. חוץ מזה היא מכילה הרבה מאוד מטען נפשי עבורי , גם פרידה ממישהי , וגם בכלליות , מן שיר כאב מאוד חודר.

../images/Emo104.gif

למרות ההתחבטויות העצומות שמתחוללות בי כאשר אני נאלץ להתמודד עם בחירה של שיר\אלבום\אמן אהוב אחד, אני רוצה להוסיף את תרומתי לשרשור ולו רק בשביל לייצג את ארץ-ציון-וירושלים: שלום חנוך - מביאה הכל אם מישהו יכול להביא לי פתרונות - זה שלום, עם אחד מהשירים הכי פשוטים אך גאוניים שנכתבו בעברית (לפי דעתי).

ThePiper

New member
ללא כותרת

החלטתי ללכת על משהו פחות קיטשי מachilles last stand ולבחור בקדחת הנוכחית שלי, the undercover man של ודגג (איך לא...). ליריקה מצויינת, מנגינה נפלאה ומרגשת ועל השירה של האמיל אני לא צריכה לפרט... קצרה היריעה וכאלה...

avivs

New member
אין לי שיר אחד אבל נבחר אחד ממש טוב

genesis-Supper's Ready
ללא ספק היצירה הגדולה ביותר של ג'נסיס ואולי של הפרוג בכלל. יצירה אפית בעלת 7 חלקים באורך כולל של 23 דקות שמספרת על דברים כמו המאבק בין טוב לרשע, חווה מוזרה שאין בה שום היגיון, שיחה בין שני אוהבים בסלון ומשהו על ירושלים החדשה. מ שבולט בשיר בימיוחד זה השירה המדהימה של גבריאל ותחושת הצמרמורת בכול צעקה שלו. אין רגע משעמם בכול השיר הזה, ויש גם תחושה של ריחוף שאתה לא מרגיש שעברו 23 דקות. אגב החלק האהוב עלי הוא חלק 4 "ווילו פארם": חלק מטורף לחלוטין עם קולות רקע מצחיקים, מילים הזויות (למה שווינסטון צרציל יתלבש בדראג?, ולמה הצפרדה הייתה נסיך, הנסיך היה לבנה, הלבנה הייתה ביצה והביצה הייתה ציפור?), גם כאן בולטת השירה המדהימה של גבריאל, סך הכול שיר די משעשע שללא ספק הפסגה של יצירת המופת הזו.

מחשב זר

New member
אממממ.... זה קשה...

ולמרות שזה די קשה להחליט אני חושבת שהשיר שלי הוא: shine on you crazy daimond - Pink Floyd בכל פעם שאני שומעת אותו זה פשוט תחושה שאי אפשר לתאר... ולכן הוא השיר שלי.

הממממ

יש כל מיני שירים שאני מתחבר אליהם, והם מזכירים לי כל מיני טיולים, אבל זה לא כ"כ רלוונטי מפני שקודם כל זה לא כ"כ מרגש, מלבד זאת חלקם הם לא אגדות רוק (לדוגמא השיר שמזכיר לי את ניו יורק הוא special של גארבג'),בכל מקרה all along the watchtower בביצוע של ג'ימי הנדריקס מזכיר לי מאוד את יוון, בהחלט מעורר בי אמוציות. בכל אופן, השיר freebird של lynard skynard הוא שיר שתמיד גורם לי להיות במין "היי" כזה, אני לא יודע אם כי זה שיר ממסטל לגמרי, או כי הוא מזכיר לי קטע מסטולי מפורסט גאמפ, בכל מקרה, מכיוון שזה שיר ארוך, הוא תמיד נותן לי הרבה זמן לחשוב, להרגע, לא יודע קשה לי להסביר את זה. בכל מקרה זה רחוק מלהיות השיר האהוב עלי.

למעלה