שיר אהוב

gadoso

New member
שיר אהוב

בטח כבר שאלו בעבר...... אבל נשאל שוב מה השיר הכי אהוב של פוליקר עליכם?ולמה? יאאאאאאאאא שלי האמת היא קשה אבל פחות אבל כואב כי זה כל פעם מכניס בי אנרגיות ופשוט שיר פשוט לנגינה..... אבל כ"כ יפה!!!! בכלל פוליקר מלחין פשוט אבל כ"כ מושלם!

יהורמי

New member
שאלה קשה שאלת ידידי

אכן שאלה זו נשאלה כאן בעבר ודיון נרחב התקיים בעקבותיה. זו שאלה מסובכת כי יש לו שירים כ"כ טובים שקשה לאהוב רק אחד.. הכי הכי מועדפים עלי (לפחות כרגע) - "דברים שרציתי לומר" (שיר גדול, אין מה לומר) ו"איך קוראים לאהבה שלי" (כי אני במצב הרוח של השיר הזה כשאני חוזר מהצבא) א-יתמר עם א' בהתחלה הבנת שירן???

willo1

New member
אתה שקט

תחזור לחתולים ולכבשים שלך. הם מחכים לך הנה הם קוראים לך "ייייתמר! ייייתמר"

יהורמי

New member
ואת חזרה

לזמרת נטולת ה-ר' שלך ולשיווואוווו Dude!! שלך הם קוראים לך שי_ן, בואי, שיוואוווו Dudette!!!

willo1

New member
הזמרת נטולת הר' שלי?

אני במקומך לא הייתי אומרת את זה פה ליד אלירן, אבל מה אכפת לי והם לא קוראיםלי שי_ן אם כבר הם קוראים לי שירי-לי הא!

יהורמי

New member
זה לא מפחד, זה יותר..אממ..

כן, זה פחד לתגובה האלרגית שתיגרם לי ברגע שאהגה את השמות האלו, לאוכל יש נטייה לעלות ברגע שהוא שומע את השמות הללו

willo1

New member
חחחח פחדן

|
|

יהורמי

New member
אני חושב שזה יהיה קצת בעייתי בשבילם

הזמרת נטולת ה- ר' תצטרך להגיד שי_י-לי, וזה ייצא שיילי ולשיייאווו Dude זה יוצא מספר רב מדי של הברות בלי "שיייאאאוווווו Dude!" בעיה? אני חושב שכן!

יהורמי

New member
בבקשה, נסי לזרוק עלי אבנים

ותראי אם זה בכלל עושה איזשהו נזק. ואם בנות כ"כ חכמות, למה הן מתחתנות עם בנים??

willo1

New member
חחחחחח

אז אתה עדיין בשלב ההזיות? הבנתי.. וחתונה זה באמת חיסרון גדול של בנות, מישהו באמת צריך למצוא פיתרון

יהורמי

New member
פה היתרון שלנו

כי תמיד כשבנות יחשבו שהן כלילות השלמות, אנחנו נהיה בסביבה להזכיר להן שהן בחרו להתחתן איתנו! אנחנו שנשב מול הטלויזיה ב-11 בלילה, נראה כדורגל עם חולצה פתוחה ופירורים של צ'יפס מהסנטר המשולש ועד השטיח. אנחנו שנתקן את האוטו ובזה רק נהרוס אותו עוד יותר. אנחנו שנשבור את הצלחות שירשתן מסבתא ונטאטא אותן החוצה ואח"כ נכחיש את קיומן. אנחנו ההוכחה שבנות לא מושלמות! כמה טוב להיות בן!!! ותנסי לזרוק אבנים על זה!

willo1

New member
חיחי

כל עוד זה מרגיז אותך.. חוצמזה שזה יותר נוח! ואתה לא יודע לאיית זה ידוע (
) י ת מ ר

למעלה