שיר אהוב

יהורמי

New member
אני חושב שזה יהיה קצת בעייתי בשבילם

הזמרת נטולת ה- ר' תצטרך להגיד שי_י-לי, וזה ייצא שיילי ולשיייאווו Dude זה יוצא מספר רב מדי של הברות בלי "שיייאאאוווווו Dude!" בעיה? אני חושב שכן!

willo1

New member
אין לי כח

עכשיו להיכנס למחוק את ההודעה המאוד מיותרת שיתמר כתב פה בעע

willo1

New member
עכשיו אני מוחקת

להודות בתבוסה? בתבוסה שלך? כן.. באמת קשה לי..

יהורמי

New member
למה שתודי בתבוסה שלי?

אני יודע לבד להודות בתבוסות שלך!

יהורמי

New member
לא, אני חושב שזו עדנה לב

שיודעת להודות "מודה אני לפניך אלוהים מודה אני לכל הענרים מודה בכל שירה רמה רק לא נדע עוד מלחמה" "מודה אני" - עדנה לב - מתוך "שירי מלחמת יום הכיפורים"

יהורמי

New member
אני לא חושב שאת יודעת

מה המקור של התמונה של הארנבת הזו תחפשי את הסרטונים הקצרים מסדרת Happy Tree Friends (אשמח לשלוח לך אותם) הארנבת הזו וגם כל חיה אחרת שמופיעה בסרטונים המצויירים האלו מתות בברוטאליות מחרידה, ליוצרים יש בייחוד עניין בהוצאת העיניים (פשוטו כמשמעו). אני זוכר אפילו סרטון שבו אחת החיות התעוורה והוציאה עין לזו שלידה וסחטה אותה כי היא חשבה שזה לימון, כשהיא שתתה זה היה לה מר והיא הוסיפה סוכר וכך זה נגמר. מיץ עין עם סוכר? נשמע טוב למישהו?

willo1

New member
שי!

מצטערים על הניצלו"ש הבוטה... זה פשוט יתמר.. שלא מטפלים בו בזמן זה מחמיר... השירים שאני הכי אוהבת כרגע- פנים אל מול פנים, דברים שרציתי לומר, הילד שבך. אבל זה משתנה לי כל הזמן. כל פעם אני מעדיפה שירים אחרים.. תלוי במצב רוח

יהורמי

New member
אההממ אההמממ הקשיבו הקשיבו

נלקחתי כבן ערובה ע"י ארגון הטרור המתכנה Willo1 בראש הארגון עומדת , כידוע, שירן. מכיוון שקנה של סוכר מוצמד לראשי, אני נאלץ להודות לשירן על כך שהתנצלה בשם שנינו על השיחה הארוכה שניהלנו כאן בשעה האחרונה. אך מכיוון שאני חייל רב תושייה (ר' תמונה), אני מסרב להתנצל ואף מודיע בזאת כי אני הולך לפוצץ עיר שלמה ואח"כ לבכות שלא מבינים אותי (ע"ע רמבו 1). בזאת באתי על החתום. טר"ש בטיטו. רמבו במיל'

willo1

New member
ובזאת מסתיימים שידורנו להיום

אני ואיתמר (העאאאא כתבתי עם א') סיימנו את מופע הבידור שלנו המשך יבוא
לילה טוב!

יהורמי

New member
סיום

"זה לא הסוף אבל זה רק נגמר פתאום" חברים יקרים, אני מקווה שלא התעייפתם מלקרא את השיחה הארוכה של שירן ושלי. אנחנו מזמינים את כולם לנהל שיחות "שפויות" כאלו
לילה טוב לכולם!!! איתמר אבידני פסיכופט עם תעודות

עכשיו כשאני כותבת

שורות אלו - יהודה בגלגלצ עם הצל ואני והשיר שאני הכי אוהבת זה כמובן רומיאו האחד והיחיד וכל שאר השירים באים לי בתקופות.

willo1

New member
כן היום

יהודה היה ברשת ג' עם חולם בהקיץ (לא זיהיתי את השיר בהתחלה ונבהלתי שאולי יש שיר שלו שאין לי) ואח"כ היה טראנס אוריינט אם אני לא טועה

רינה ד

New member
יודה חייב להוציא שיר דחוף

כי נראה לי שאנשים מתחילים להתחרפן פה...השיר שאני הכי אוהבת ותמיד אהבתי זה דברים שרציתי לומר, ואני מתה על מים שקטים ועל כתמים והנסיך המאושר ואם יש עוד חלום וכוכבים, בעצם קוראים לשיר כמעט סתיו אבל בביצוע של יודה...ויש עוד מלא שאני אוהבת וכל פעם זה משתנה...

willo1

New member
חחחח אהא

אני צריכה הופעה בקיסריה דחוףףףף!! רינה, תמסרי ליהודה שאם הוא לא יוצא לסיבוב הופעות חדש או לפחות מוציא שיר לרדיו בקרוב (וכשאני אומרת בקרוב, אני מתכוונת בקרוב) אז אני ויתמר מתחייבים לפתוח שירשור כזה מדיי שבוע עד שיימאס לאנושות ( או לפחות לפורום
) ויהודה ייכנע ויוציא כבר אלבום חדש

למעלה