שיר אהבה

ronenw22

New member
שיר אהבה

נע בין תהום של ציפיות ואכזבות חיפשתי ומחפש את אהבת האהבות מתעקש להתעקש ולא להתפשר, עד שאמצא את נסיכתי - לא פחות ולא יותר. חושב עליה לילה ויום, על שום דבר אחר לא מצליח לחלום, מתאמץ ומנסה למצוא מטרה אחרת בחיי, אך היא תקועה בראשי יותר מדיי... אולי, פה במקום כל כך קר ומנוכר, אמצע את הדבר האחרון שאפשר... אפילו לנסות לדמיין, שפה אמצא את המעניין... את הטיפוס המדהים הזה שכל כך חיפשתי, ומרוב חיפושים כבר לא ידעתי אם אני נביא אמת או סתם אדם, אם אני מסומם או סתם שתיין. אז אני מחכה לך, שתבואי אליי ותפתחי אותי תפתחי לעולם הרחב את ליבי ליבי הגדול, ליבי החם, שכמוהו עוד לא ראיתם אף פעם... רונן

#דנה#

New member
שיר פשוט מידי 8-(

מצטערת ידידי אבל קצת לא מושקע. אתה צריך להשתדל יותר, ואולי גם לחשוב קצת יותר עקרונית יש לך את היכולת - אבל... קצת ``קיצ`י``

ronenw22

New member
דנה, ובכלל כולם

לכולנו קורה שאנחנו צריכים תרפייה זו או אחרת, אני אתמול מצאתי את שלי לאחר יום מעצבן מאוד ומדכא מאוד, ונהניתי לכתוב, גם אם זה לא הכי בעולם. תודה על ההערות וההארות, אבל אני חושב שהם לא במקום. העיקר הרי האושר, ואני השגתי אותו... אתמול... בזכות התרפייה שלי... רונן

*קסנדרה

New member
רונן :)

רונן הרעיון נמצא שם הכתיבה קצת,,,,,, כלאחר יד ואני תמיד שמחה לקרוא את כתוביך אבל קדימה, קצת עריכה לפני החשיפה בכל זאת יפה קסנדרה

*קסנדרה

New member
רונן, תתעקש

רונן הנחרצות שלך מוצאת חן בעיני תמשיך לחפש, תתעקש ותמצא לבך גדול ומקום יש בו אהבה יש בו וגם חום תפרוש זרועותיך..... היא, כבר תגיע קסנדרה

ronenw22

New member
יש תקווה?

מישהו יודע איפה מוצאים אותה? (ואני לא מתכוון לתקווה המגעילה)

שוש*

New member
אל תתיאש

אני לא יודעת לענות לך תשובה לשאלתך אבל דברי עידוד בכל זאת הכרחיים כיוון שכל כך הרבה פעמים הרגשתי בדיוק כך רק אשלח לך גלי תקווה...אני לא יודעת איפה,אבל עוד תמצא. וזה יהיה הכי נפלא שרק אפשר...

למעלה