שיר אהבה

שאני שמח שזכיתי בחיי להכיר אישה מופלאה כמו שלא הכרתי כמוה בשום מקום אחר, היו לי ארבע שנים נפלאות אתה במסגרת עבודה בלבד, אני מתגעגע ועצוב מאוד שלא רצתה לשמור קשר אבל אני מאחל לה שתהיה מאושרת בדרכה וצריך להמשיך הלאה עם הזיכרונות היפים כי נראה שאין מה לעשות. אם אין עניין מצדה, זה לא יצליח.

התחייבתי בפני עצמי:
לא ליצור קשר עם האישה שאהבתי ולא רצתה אותי.
לא ליצור קשר עם מי שלא מעוניין בשום קשר אתי.
לא להיות תוקפני.
לא לעשות דברים מפחידים לאנשים.
לא לדבר עם אנשים שלא יכולים להבין.
נראה שהעולם הזה חסר רגישות אז חבל להתעסק אתו יותר מדי.
אני אדם רוחני, רגיש ואוהב.

נערך לאחרונה ב:
לא ליצור קשר עם האישה שאהבתי ולא רצתה אותי.
לא ליצור קשר עם מי שלא מעוניין בשום קשר אתי.
לא להיות תוקפני.
לא לעשות דברים מפחידים לאנשים.
לא לדבר עם אנשים שלא יכולים להבין.
נראה שהעולם הזה חסר רגישות אז חבל להתעסק אתו יותר מדי.
אני אדם רוחני, מוסרי, רגיש ואוהב.
לעת עתה אני מנסה לחזור שוב בתשובה. לא ילעגו לי, אתעלם.

נערך לאחרונה ב:
לשוחח עם חברים על תחביבים ועל דברים רגשיים.
לדבר מאוד ברור ולעניין.
להיות שמח, אמתי ועדין.
לפתור מריבות בעזרת הסברים ולפעמים תלונה או ניתוק קשר.
לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים.

אישה שמחה וצוחקת

שבחום ליבה מחבקת

נפטפט המון מתרגשים

בספרים ובחיי אנשים

תיתן אהבה מעצמה

בעדינות זורמת כימה

עיניה קדושות כזהב

אדאג לילדתי ואוהב

תפסע בעולם הבריאה

קסומה וענוגת פליאה

מילותיה דבש טהור

כיקום כוכבים לזהור

משתפרת1

Well-known member
אישה שמחה וצוחקת

שבחום ליבה מחבקת

נפטפט המון מתרגשים

בספרים ובחיי אנשים

תיתן אהבה מעצמה

בעדינות זורמת כימה

עיניה קדושות כזהב

אדאג לילדתי ואוהב

תפסע בעולם הבריאה

קסומה וענוגת פליאה

מילותיה דבש טהור

כיקום כוכבים לזהור
השתמשת בדימויים חיוביים. זה מתאים לנושא.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אישה שמחה וצוחקת

שבחום ליבה מחבקת

נפטפט המון מתרגשים

בספרים ובחיי אנשים

תיתן אהבה מעצמה

בעדינות זורמת כימה

עיניה קדושות כזהב

אדאג לילדתי ואוהב

תפסע בעולם הבריאה

קסומה וענוגת פליאה

מילותיה דבש טהור

כיקום כוכבים לזהור
צ'ה, צ'ה, צ'ה, צ'ה. (מצקצק)
ראשית, בתור שיר זה אחלה שיר והוא מקסים בעיניי.
אבל אתה חייב להבין חמוד שאישה היא כמו צל.
ככל שתרדוף אחריה, ככה היא תברח ממך ולהיפך.
"עיניה קדושות כזהב"?
ניסית פעם להריח לה את הישבן?
דיי, מספיק עם ההערצה והסגידה המטורפת הזאת.
אישה היא בשר ודם בדיוק כמוך.
תן לה בראש, היא תאהב אותך.
תשלח לה פרחים, היא תדחה אותך.

ראשית, בתור שיר זה אחלה שיר והוא מקסים בעיניי.
אבל אתה חייב להבין חמוד שאישה היא כמו צל.
ככל שתרדוף אחריה, ככה היא תברח ממך ולהיפך.
"עיניה קדושות כזהב"?
ניסית פעם להריח לה את הישבן?
דיי, מספיק עם ההערצה והסגידה המטורפת הזאת.
אישה היא בשר ודם בדיוק כמוך.
תן לה בראש, היא תאהב אותך.
תשלח לה פרחים, היא תדחה אותך.
תפסיק סבא, זה לא יפה. העלבת אותי. אני באמת מאוד אוהב את האישה הזאת. הייתי אתה ארבע שנים וראיתי שהיא נהדרת. אני מצפה לקבל ממך תגובה יותר מזדהה עם רגשותיי אליה. אני מאוד עצוב שהיא לא מחזירה לי אהבה ולא רוצה אתי קשר. נמאס לי שלא מאמינים לי שאני אוהב אותה. נמאס לי שמתייחסים אליי כאל פחות מוצלח ממה שאני. נמאס לי שרודפים אחריי ומאיימים עליי באלימות. למה אי אפשר להתנהג נורמלי לאדם? כל כך מרגיז שמתנהגים אליי ככה לא יפה, בלי סיבה. כן, עיניה קדושות כזהב. בהחלט. אישה נהדרת ומיוחדת במינה, לא תמצאו כמוה בכל העולם.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תפסיק סבא, זה לא יפה. העלבת אותי. אני באמת מאוד אוהב את האישה הזאת. הייתי אתה ארבע שנים וראיתי שהיא נהדרת. אני מצפה לקבל ממך תגובה יותר מזדהה עם רגשותיי אליה. אני מאוד עצוב שהיא לא מחזירה לי אהבה ולא רוצה אתי קשר. נמאס לי שלא מאמינים לי שאני אוהב אותה. נמאס לי שמתייחסים אליי כאל פחות מוצלח ממה שאני. נמאס לי שרודפים אחריי ומאיימים עליי באלימות. למה אי אפשר להתנהג נורמלי לאדם? כל כך מרגיז שמתנהגים אליי ככה לא יפה, בלי סיבה. כן, עיניה קדושות כזהב. בהחלט. אישה נהדרת ומיוחדת במינה, לא תמצאו כמוה בכל העולם. טובה אפילו מאשתך.

מצידי שתשיר לה אלפי שירים.
אבל עיניה הקדושות כזהב?
למה אתה חייב להתסמרטט כל הזמן?
אתה רוצה להתסמרטט, אז לך תסתמרטט איתה.
אבל אל תנסה לגרור גם אותי לשם.
אז במקום לקחת את העיצות זהב שלי למקום טוב, אתה נעלב?
הרי אין חכם כבעל נסיון.
אתה יודע מה?
אני חושב שהכי טוב יהיה שאפסיק להגיב לך.
זה מה שאתה רוצה?
שאפסיק להגיב לך?
תהיה בריא.

מצידי שתשיר לה אלפי שירים.
אבל עיניה הקדושות כזהב?
למה אתה חייב להתסמרטט כל הזמן?
אתה רוצה להתסמרטט, אז לך תסתמרטט איתה.
אבל אל תנסה לגרור גם אותי לשם.
אז במקום לקחת את העיצות זהב שלי למקום טוב, אתה נעלב?
הרי אין חכם כבעל נסיון.
אתה יודע מה?
אני חושב שהכי טוב יהיה שאפסיק להגיב לך.
זה מה שאתה רוצה?
שאפסיק להגיב לך?
תהיה בריא.
סליחה אם נעלבת, אבל פשוט אני נעלבתי מדבריך. אני דווקא מאוד רוצה שתגיב לי, אבל תגובתך הפעם לא הייתה במקומה ולא הייתה מתחשבת. אני אוהב אותה אהבה עצומה, אולי אני מסמרטט בשבילה אבל אני לא חושב עליה באופן מיני פשוט אלא באופן מאוד מאוד רגשי והיא מאוד חשובה לי כאדם. אני באמת מרגיש שעיניה קדושות כזהב. אם אינך רוצה להאמין לי שאני כל כך אוהב אותה אני נאלץ לקבל את זה כחוסר התחשבות ברגשות מאוד חזקים של אדם וחבל כי יש לי אתך קשר יפה וחיבה. אני יודע מה הרגשתי כלפיה ומה אני מרגיש כלפיה. היה לי קשה לקבל את תגובתך כי לא התחשבה ברגשותיי החזקים. אני בריא לחלוטין, בסך הכול אני בן אדם ויש לי רגשות כלפי אנשים מסוימים, כמו אותה אישה שהכרתי במשך שנים.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סליחה אם נעלבת, אבל פשוט אני נעלבתי מדבריך. אני דווקא מאוד רוצה שתגיב לי, אבל תגובתך הפעם לא הייתה במקומה ולא הייתה מתחשבת. אני אוהב אותה אהבה עצומה, אולי אני מסמרטט בשבילה אבל אני לא חושב עליה באופן מיני פשוט אלא באופן מאוד מאוד רגשי והיא מאוד חשובה לי כאדם. אני באמת מרגיש שעיניה קדושות כזהב. אם אינך רוצה להאמין לי שאני כל כך אוהב אותה אני נאלץ לקבל את זה כחוסר התחשבות ברגשות מאוד חזקים של אדם וחבל כי יש לי אתך קשר יפה וחיבה. אני יודע מה הרגשתי כלפיה ומה אני מרגיש כלפיה. היה לי קשה לקבל את תגובתך כי לא התחשבה ברגשותיי החזקים. אני בריא לחלוטין, בסך הכול אני בן אדם ויש לי רגשות כלפי אנשים מסוימים, כמו אותה אישה שהכרתי במשך שנים.
אני בסך הכל מנסה להציג בפניך את המציאות כפי שהיא.
ותוך כדי אולי לנסות גם לעזור לך לצאת מזה.
הרי מה שווה כל "האהבה הגדולה" הזאת, אם היא חד כיוונית?
אם תנמיך להבות.
אם תפסיק לעטוף אותה
באיצטלות קדושות
אם תראה אותה כאישה רגילה, אולי בסוף תשתחרר.
כן, אני יודע, אתה לא רוצה להשתחרר.
אתה מעוניין להמשיך להתבוסס בביצת הדמעות
וכל רגע להלל ולשבח את העינים הקדושות.
להמשיך לשיר שירי הלל לזוג הפטמות.

סבבה מותק.
תרגיש חופשי.
בימת הפורום כולה שלך|4U|

אני בסך הכל מנסה להציג בפניך את המציאות כפי שהיא.
ותוך כדי אולי לנסות גם לעזור לך לצאת מזה.
הרי מה שווה כל "האהבה הגדולה" הזאת, אם היא חד כיוונית?
אם תנמיך להבות.
אם תפסיק לעטוף אותה
באיצטלות קדושות
אם תראה אותה כאישה רגילה, אולי בסוף תשתחרר.
כן, אני יודע, אתה לא רוצה להשתחרר.
אתה מעוניין להמשיך להתבוסס בביצת הדמעות
וכל רגע להלל ולשבח את העינים הקדושות.
להמשיך לשיר שירי הלל לזוג הפטמות.

סבבה מותק.
תרגיש חופשי.
בימת הפורום כולה שלך|4U|
אני מבקש תמיכה רגשית, שיבינו שיש לי רגשות חזקים אליה ואני עצוב ויעזרו לי להרגיש יותר טוב. אני לא צריך הטפות. אני לא חושב שאני עוטף אותה באיצטלות קדושות. אני מרגיש אליה משהו מאוד אמתי.

נערך לאחרונה ב:
אולי במקום לצקצק, תרקוד את הריקוד :)

ואם תרצה גם תוכל לצפות בסרט ;)

אולי במקום לצקצק, תרקוד את הריקוד :)

ואם תרצה גם תוכל לצפות בסרט ;)
נוסטלגיה, אתך אין לי יחסים. עם סבא חשוב לי לשמור על קשר. אם אתה קורא לי מצקצק, אינך מוכרח לפנות אליי אם אתה לא רוצה. קשה להאמין שאנשים כל כך לא רגישים, ממש בושה.

נוסטלגיה, אתך אין לי יחסים. עם סבא חשוב לי לשמור על קשר. אם אתה קורא לי מצקצק, אינך מוכרח לפנות אליי אם אתה לא רוצה. קשה להאמין שאנשים כל כך לא רגישים, ממש בושה.
קרא שוב את תגובתי והפעם בעיון ואז אולי תבין שלא קראתי לך מצקצק ובכלל הגבתי לסבא ולא אליך.

קרא שוב את תגובתי והפעם בעיון ואז אולי תבין שלא קראתי לך מצקצק ובכלל הגבתי לסבא ולא אליך.
בסדר, אין בעיה. עכשיו שהבנתי אני לא כועס, מצטער. אבל התגובה של סבא הייתה לא יפה והעליבה אותי. בתור אדם שיש לי אתו קשר חיבה וירטואלי, אני מצפה ממנו לתגובה יותר אוהדת. לפחות כמה מלים טובות ומבינות לרגשותיי כמו: מבינים שאתה אוהב אותה מאוד ואתה עצוב, מקווים שתצליח להתגבר על הצער, בוודאי הייתה אישה נהדרת. רק תמיכה רגשית והשתתפות, לא יותר. היא הייתה אישה מיוחדת ונהדרת עם המון תכונות יפות. כל כך אהבתי אותה, חבל שלא רצתה אבל צריך לכבד.

נערך לאחרונה ב:
תודה. חשבתי על זה שהשיר מתאר את הזוועה שהייתה באותה מסגרת תעסוקתית. מאוד אהבתי אותה עד טירוף אבל בגלל אוטיזם מסוים ומצב קשה בחיים לא נתתי כמעט אהבה אלא פטפטתי אתה בהתרגשות על ספרים, אז לא הרגישו שאהבתי, הפסיכולוג הציק לי והיא לא רצתה עוד ולא נוצר שום קשר. עצוב. לכן הוספתי את השורות הבאות:

אסחף בכאב געגועים
זיכרונותיי מציפים ונוגעים
כמלה מקראית שמה
ישמחני לנצח בעוצמה.

אני מניח שאין מה לעשות, וחבל לרדוף אחריה וזה גם יכול להיות לה לא נעים. צריך להישאר עם הזיכרונות הטובים ולהמשיך הלאה עם כל הצער. אם היא כבר עשרות שנים מנתקת לי את הטלפון ולא רוצה לשמוע ממני מלה נראה שזה אבוד, אבל תמיד אזכור אותה לטובה. קיוויתי שאפשר לדבר אתה דרך גורם מתווך, לעשות שיחה משותפת שבה אסביר את רגשותיי אליה ואציע לה שנדבר לפעמים, אבל אמרו לי שאין לזה סיכוי. אז החלטתי שאם אין מה לעשות אעזוב את הקשר הזה, אני מבין שהיא לא רוצה וצריך לכבד את זה. אני רק תמה: מה עם איזו מלה טובה, מלת עידוד, קצת רגישות? יש לי חברים שאוהבים אותי ומקשיבים לי. יש גם אתרים אחרים שבהם תומכים בי בעניין האהבה הזאת. מי שירצה שיאמין לי. היא אישה נהדרת ואני שמח שהכרתי אותה, ואשמח אם תתעניינו ותשתתפו בזה.

נערך לאחרונה ב:
טוב, אתם בסך הכול אנשים באינטרנט, אני לא מכיר אתכם ואין לי למה לצפות ממכם. תעשו מה שאתם רוצים, אני אוהב את האישה שטיפלה בי פעם ויש מי שיקשיב לי.

עכשיו קראתי שוב את התגובה של סבא וניסיתי להבין אותה בדרך אחרת. הוא טוען שהערכתי אליה מוגזמת והיא הערצה. אבל זה לא נכון, אני אוהב אותה אהבה עצומה כבר הרבה שנים מאז הטיפול. אני יודע בבירור שאני אוהב אותה ככה. חבל שלא הצלחתם להשתתף ברגשותיי המיוחדים אליה. היא האישה ואולי האדם שהכי אהבתי בחיים. אני מבקש שתשתדלו להבין שמדובר פה באהבת אמת לאישה שהייתה להרגשתי מאוד מיוחדת, אהבה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן ותמיד תהיה אהבת חיי. ברור שאני לא חושב עליה באופן מיני, אני חושב עליה באופן רגשי. אני אוהב אותה כאישיות. אני רוצה להיות אתה במערכת יחסים רגשית, לדבר אתה, להיות אתה, לתת לה מלים יפות ואהבה, לדאוג לה, ליהנות מאישיותה היפה. הרבה אנשים בחברה הזאת מסרבים להאמין לי שאני אוהב, כל כך מעליב וחבל. אני באמת מרגיש שעיניה קדושות כזהב. אתם לא חייבים להאמין לי אם אתם לא רוצים, אבל זה מה שאני מרגיש ולכן אני עצוב. אני מקווה שתוכלו להזדהות ולהבין. הייתי צריך להיות יותר אטי אתה אבל כשנמצאנו ביחד במסגרת עבודה אולי יכולתי בצורה כזאת לפתח בהדרגה קשר אתה. חבל שזה נגמר ככה. בטיפול שוחחנו על ספרים ועל החיים שלה ושלי, דאגתי לה כשהייתה חולה ושאלתי למצבה אם כואב לה, קניתי לה מתנה יפה, נתתי לה במתנה סיפורים שכתבתי וסיפרתי לה על ספרים שקראתי, אמרתי לה שהיא האדם הכי נהדר שהכרתי, וחבל שזה לא נעשה יותר בשלמות ובאטיות אז לא הצליח. עצוב. קיוויתי שאפשר לפנות אליה דרך גורם מתווך ולהגיד לה בעדינות שאני חושב שהיא מאוד נחמדה ושיכול להיות לנו נחמד מאוד לדבר לפעמים. המורה הפרטי שלי אמר שאין לזה סיכוי כי אין לה אינטרס. אני לא יודע אם צדק, אולי היא תראה בחור נחמד שמעריך אותה וזה ייתן לה הרגשה טובה ויהיה לה עניין לנסות לדבר אתי ולהכיר אותי. לא יודע, מה דעתכם?

נערך לאחרונה ב:
למעלה