שירשור....

ר ו י ת ה

New member
שירשור....

היי אני חדשה, ואני פותחת שירשור של ציטוטים שזכורים לכם במיוחד מספרים שקראתם... ציטוטים חכמים מצחיקים או פילוסופים על כל דבר שבעולם....

een ogenblik

New member
ומה הם הציטוטים

הזכורים לך במיוחד מספרים שקראת? ציטוטים חכמים מצחיקים או פילוסופים על כל דבר שבעולם....

עדי444

New member
שיו! יש כ"כ הרבה -

אבל הזכור ביותר, מהספר הגדול מכולם - "הזין הוא רק סמל פאלי"

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם תרצי, את מוזמנת לעשות את "טקס החניכה" שלנו - לספר לנו על כמה מהספרים שהכי אהבת, ולמה. ככה נוכל להכיר אותך דרך הדבר הכי חשוב כאן - הטעם שלך בספרים. לגבי הציטוטים - כבר היו המון המון שרשורים כאלה, את יכולה להריץ חיפוש מתקדם על זה. בד"כ פשוט גולשים לזה באופן עצמאי. בכל מקרה אין לי התנגדות לעשות עוד שרשור כזה, אבל אין לי כרגע ספרים לידי
, אבל בכל ספר של רומן גארי יש לפחות שניים שלושה ציטוטים שאני אוהבת מאוד.

ר ו י ת ה

New member
עושה "טקס חניכה"...ברשותכם..../images/Emo68.gif

אני מאוד אוהבת את הכתיבה של גרוסמן "יש ילדים זיגזג" מישהו לרוץ איתו" וכרגע אני קוראת את "בגוף אני מבינה" עוד אחת מיצירותיו של גרוסמן.. אהבתי גם את חוכמת הביגלה (ברח לי מי כתב...) ואת עבריין צעצוע של קובי עוז.

Rivendell

New member
הנה אחד הדיונים שהיו

וזה רק אחד מיני רבים
תריצי חיפוש מתקדם ובטוח תמצאי עוד הרבה.

Rivendell

New member
בכייף ../images/Emo13.gif

אבל אם תוכלי - קצת לפרט, כדי שנוכל לעשות מזה דיון, וכדי שנוכל להבין מה את אוהבת בספר. הטעם שלי למשל מאוד שונה משלך (מצויין, יהיה לנו הרבה על מה לדבר
) - אני לא ממש אוהבת את גרוסמן. קראתי את "יש ילדים זיגזג" עד הסוף, אבל לא ממש נהניתי. זה היה קליל, אמנם, ביחס לספרים האחרים שלו, אבל לא הצליח לרגש אותי. את שאר הספרים שלו אפילו לא הצלחתי לסיים - הם מאוד מייגעים לטעמי. לגבי "חכמת הבייגלה" - של אילן הייטנר. אני ממש ממש לא סובלת את הספר הזה, לטעמי הוא פשוט מכה. העלילה, הדמויות, ההומור - פשוט לא דיברו אליי. ואת קובי עוז לא קראתי עדיין, אבל הוא התארח בתפוז ואני יכולה למצוא לך קישור לאירוח אם זה מעניין אותך!

Athaclena

New member
"I think, therefore I scream"

אחד מהאהובים עלי. DAVID BRIN, THE PRACTICE EFFECT

למעלה