שירשור...

Just Shani

New member
שירשור...

חדישדש! כלה, חתן, שושבינה ובקיצ´קץ - כל מה שיש בחתונה. אז הנה כלה אחת:

Shusho

New member
אממ.. יש כבר דולמייקר אמו קיס

בכל מקום.. קחו דוגמא: האתר הזה.. זתומרת הכתובת המקורית היאhttp://www.bono.co.il/188082 (יופי אני מביאה לה נצפים.. אבל לא משנה, זאת לא הייתה הכוונה). אני אומרת שתהיה לכם בעיה עם הדולמייקרים. מעכשיו אפשר לעושת בבונו וכולם יגנבו את החלקים מהדולמייקרים אם תרצו או לא תרצו. לצערי. אנשים לא יודעים לא לגנוב.
אז אני מפנה את בונות הדולמייקר ואת כל הבנות הנחמדות
שעוזרות להן- יגנבו לכם. ואל תסמכו על טוב ליבם של בוני האתרים שגונבים בובות מכל אתר. ושני (אני לא זוכרת את השם), סליחה שניצלתי, אבל זה חשוב ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה.

nelly furtado

New member
יש אפשרות כזו:

יש שיטה לעשות כך שבכל פעם שלוחצים על המקש הימני בעכבר קופצת הודעה. אבל יש משהו נגדה: אפשר לעשות פרינט סקרין -PRINT SCREEN- ואז אפשר לקחת את הפריטים, ללא הרקע השקוף. אז או מה שהצעתי, או ש... לא נעשה כלום. הרי ברוב הדולמייקרים הפריטים די דומים, ורק צובעים אותם. אני חושבת שרק אלה הדרכים שניתן לעשות. אבל שוב, אל תתפסו אותי במילה.

angel doly

New member
חצי מהבגדים מעיר הבובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תבדקי אם הבייסים שלך מתאים לבייסים

שיש בדול מייקר ותתני את הבגדים לדול מייקר... ודרך אגב... הבגדים האלה מהממים!!!!!!!!!!!!!!

little Fay

New member
היי

אני חדשה פה ולא שמתי שירשור חדש כי ראיתי שאתן ממש לא אוהבת את זה... אני מכינה דוליז די חמודות (או כך לפחות נראה לי
...) אבל אני ממש גרועה בשער, או שאני עושה אותו מרובע מדי או מה שקורה בדרך כלל, שאני לא יודעת איך לעשות קצוות נפרדות של שער, זאתומרת השער כולו אחד, לא משנה תכף תראו על מה אני מדברת נ.ב אתם רשאים לתקן את הדוליז שלי ואפילו רצוי! נ.ג דרך אגב, קוראים לי הדר

"האו דו יו דו?" (במבטא בריטי)

הדר, לא ציפיתי למצוא אותך כאן... אני ממליצה לך להיכנס לאתר הזה שיעזור לרענן את הדוליז שלך... עם תתמידי ותלמדי את תשתפרי ותהיה ממש טובה בלצייר דוליז..

Alexis14

New member
אמממ... ניצול?

הנה דולי שהתחפשה לפטרייה. אל תשאלו... אני יודעת שהכובע אמור להיות בעל נקודות אחידות אבל מה לעשות?

Alexis14

New member
אה, אופס. שכחתי שהרסתי אותה כש

שמרתי אותה ב gif בטעות... *מובכת*................

אוי... מסכנה...להרוס דולי של עצמך

ממש טרגדיה יוונית... ולא אני לא צוחקת עליך... הנה משהו שעשיתי במיוחד להדר... הסבר איך עושים ציצקס כראוי... שלחתי לה את זה באייצי אבל אני חושבת שיש פה עוד אנשות שזקוקות לדבר כזה..

למעלה