שירשור PLAY LIST

edddie

New member
שירשור PLAY LIST

אתה תיראו שאצלי יש יותר רוק מאשר ניו מטאל וזה בכלל שאני לא מכיר הרבה להקות ניו מטאל http://www31.brinkster.com/edddie/playlist.htm

edddie

New member
עוד הפעם שי=שיט

עכשיו בדקתי ואין שגיעות מקלדת מזודרגת

Dieכבר

New member
רשימה מכובדת ביותר...

רק חבל שלא סדרת אותה לפי ה-א,ב...

NK The man

New member
מה שצרם זה...

א. שמכל השירים של OLP חסרים לך השיר הכי טוב שלהם והשיר השלישי בטיבו מהדיסק האחרון! INNOCENT ו... DO YOU LIKE IT! ב. איפה METEORA? ג. FEEDER???? תוריד רק את YESTERDAY WENT TOO SOON AND FORGET ABOUT TOMORROW וזהו... אתה כבר תוריד את כל השאר...

T a L L L

New member
.....

בקשר לOur Lady Peace יש לי את כל הדיסק האחרון Gravity זה פשוט שהוא לא על המחשב, והשיר הכי טוב שם הוא All For You, שיר ענקי. ויש שם את Meteora אולי לא שמת לב... וFeeder להקה בינונית מאוד, יש לי איפשהו את הדיסק האחרון שלהם והוא לא משהו.

Cupid In Hell

New member
אדי!!!

אצלך יש מלא פופ!!! ראשית אבריל היא לא רוק דבר ראשון יש לך ניו מטאל ויש לך גם רוק ויש לך גם טכנו !!! בופאקאמסיז רוק? הצחקת אותיQ!!!

edddie

New member
מה מלא פופ??????????????????

זה סתם זה החבר האידיוט הזה צריך שירים תפוקים כדי לרקוד ברייקדאנס(בומפאנק) ואני לא שומע אבריל אני גם לא יודע להגיד ת'שם משפחה שלה נכון וכל פעם שאני מגיע אליה אני לוחץ 6 וחוץ מזה אין לי טכנו אולי 2-3 שירים

edddie

New member
*דפוקים

ואני אמרתי שיש לי כנראה(לא ספרתי) יותר רוק כי אני לא מכיר הרבה להקות ניו מטאל

T a L L L

New member
חחח...

בואנה איזה רשימה פצצתית... עכשיו יש לי כמה שאלות, איך הדיסקים של: July For Kings? InMe? Dishwalla? Cave In? Closure? ועוד משו, ברור שאת כל השירים האלו אתה מוריד, אז מאיפה? מאי מיול?

T a L L L

New member
אמממ ככה...

אתה הולך לווינאמפ, שורק לשם את כל השירים, אז לוחץ למטה Misc ואז אתה בוחר Misc Opts ואז Generate HTML List ואז אתה צריך להעלות את הרשימה לאינטרנט, נגיד בנענע או בג'ו סיטיס.

elknetld2kil

New member
אז ככה...

בקשר לדיסקים של INME ו Cave In - לא יצא לי לשמוע אותם הרבה מאוד אז קשה לי להגיד לך את דעתי. לעומת זאת, הדיסק של דישוואלה הוא די טוב, של JFK טוב מאוד והדיסק של Closure הוא אחד הדיסקים הטובים ששמעתי לאחרונה. השיר Afterglow לבד יותר טוב מכמה דיסקים שאני מכיר (מה לעזאזל אני כותב???).

T a L L L

New member
אהה תודה ../images/Emo13.gif

ומה בקשר לאיך אתה מוריד את כל האלבומים והאמ פי 3שים? מאיפה?

למעלה