א. שמכל השירים של OLP חסרים לך השיר הכי טוב שלהם והשיר השלישי בטיבו מהדיסק האחרון! INNOCENT ו... DO YOU LIKE IT! ב. איפה METEORA? ג. FEEDER???? תוריד רק את YESTERDAY WENT TOO SOON AND FORGET ABOUT TOMORROW וזהו... אתה כבר תוריד את כל השאר...
בקשר לOur Lady Peace יש לי את כל הדיסק האחרון Gravity זה פשוט שהוא לא על המחשב, והשיר הכי טוב שם הוא All For You, שיר ענקי. ויש שם את Meteora אולי לא שמת לב... וFeeder להקה בינונית מאוד, יש לי איפשהו את הדיסק האחרון שלהם והוא לא משהו.
זה סתם זה החבר האידיוט הזה צריך שירים תפוקים כדי לרקוד ברייקדאנס(בומפאנק) ואני לא שומע אבריל אני גם לא יודע להגיד ת'שם משפחה שלה נכון וכל פעם שאני מגיע אליה אני לוחץ 6 וחוץ מזה אין לי טכנו אולי 2-3 שירים
בואנה איזה רשימה פצצתית... עכשיו יש לי כמה שאלות, איך הדיסקים של: July For Kings? InMe? Dishwalla? Cave In? Closure? ועוד משו, ברור שאת כל השירים האלו אתה מוריד, אז מאיפה? מאי מיול?
אתה הולך לווינאמפ, שורק לשם את כל השירים, אז לוחץ למטה Misc ואז אתה בוחר Misc Opts ואז Generate HTML List ואז אתה צריך להעלות את הרשימה לאינטרנט, נגיד בנענע או בג'ו סיטיס.
בקשר לדיסקים של INME ו Cave In - לא יצא לי לשמוע אותם הרבה מאוד אז קשה לי להגיד לך את דעתי. לעומת זאת, הדיסק של דישוואלה הוא די טוב, של JFK טוב מאוד והדיסק של Closure הוא אחד הדיסקים הטובים ששמעתי לאחרונה. השיר Afterglow לבד יותר טוב מכמה דיסקים שאני מכיר (מה לעזאזל אני כותב???).