שירשור OFF טופיק

מה?!?!!!!?!?!

ולא קראת לי?!?!?!! יא מגעילה אחת!!!!!!!!!!!! פעם הבאה.... תיקראי לי- מהר!

../images/Emo2.gif

אני באתי איתך לרעננה ולא הלכנו ליהודה לוי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! את רעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אינ רוצה את יהודה לוי.... אני רוצה לראות עם יש לו באמת עיניים מדהימות כמו בטלויזיה....

taltoli

New member
יהודה לוי

הוא פשוט בנאדם זהב, הוא כזה חמוד ונחמד הוא שיחק בסרט גמר של היבטים שלנו וגם מורן אינזשטיין ועוד כמה מפורסמים

אוי שכחתי לספר לכם

שהוא היה אצלנו בחווה בחופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא רכב על בלק-ג´ק!!!!!!! כן כן שי רכבת על טם טם טדם- גידי! כינוי לבלק ג´ק... אבל מה הדפק, שכשהוא היה אצלנו אני הייתי במחנ"ק של הצופים... אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

פרסה

New member
מענין.....

את צמה אבל את על המחשב..... אוי היום במקום לאכול פחות נראה לי שאכלתי בשביל שבוע שלם :) היום בערב אני יוצא לרכיבת לילה של שעתים! מקווים לעשות קומזיץ אם חברים בעסה! היום גיליתי ששכנה שלי (שלא מבינה כלום בסוסים ורוכבת רק חצי שנה) נוסעת לטיול בצפון של 3 ימים על סוסים! לא פיר ובזמן שהיא תיהיה שם אני תקוע במחנה סוכות אגב יש פה מישהוא/מישהי מהאיחוד החקלאי???? נעשה מפגש מוקדם

אתה?? אתה???!!! נעלבתי רשמית!!!!!!!

אני לא אתה! אני את!! חוצפה!!! אני דורשת התנצלות!! אני מבית יצחק, ואני בת 13.5... מכיר אנשים מאילניה או מבית יצחק???

פרסה

New member
סליחה

הכרתי.... כבר שנים שלא ההיתי במחנה... רק השנה ההיתי במחנ"ק

קטיפה

New member
לפיצי

פיצ פיצ מה נשמע מותק? חחחח כואב לי הלשון בגלל העגיל ה***** אררררררררררררר

angel457

New member
גם אני לא באתי באותו יום..

שיהודה לוי רכב על בלק ג´ק.. אבל חברות שלי שהובילו שם בקייטנה סיפרו לי... ואחת מהחברות שלי הובילה אותו על בלק ג´ק.. ועזרה לו לעלות עליו!!!!!!!!!!!!!1

matan4

New member
בדיחה!!!

כשהלוהים ברא את יהודה לוי הוא אמר למלכים שלו: תנו לו שער שחור יפה, שימו לו עוד, יותר שחור ויפה, עוד, עוד, עוד. תנו לו עינים כחולות כאלה יפות, עוד, יותר יפות, עוד, עוד, עוד. ואת השאר תשאירו למתן בשביל שלא יהיה בעיות

taz512

New member
שירשור OFF טופיק

בבקשה לחבר לפה את כל ההודעות שלא קשורות. טאז, השד והשירשור

BeerBozZ

New member
מזל שטאזי פה ../images/Emo122.gif|קירצה|

אחרת.. מי היה מסדר לנו את השרשורים ועושה לנו פורום כזה יפה וחמוד?? טאזי... אני מודה לך בשם כל חברות וחברי הפורום ו
י מודה לך בשם כל האייקונים והאייקונית (יש רק אחת.. בתפוז יש אפליה מינית...!)

יופי דותן!

דותן יא **** רק שתבינו היא ביקשה ממני לכתוב את זה כדי שהיא תוכל להתחנף לניצן.... יופי חמודה! זה ממש ליקוק תחת מוגזם... ודותן... איזה איקונית? אפילו הבלונדינית נקראת "בלונד" |הדשג|שוביניסטים איך לעזאזל כותבים בכחול??

למעלה