שירשור OFF טופיק

yael filan

New member
hello girls!

and the 3 maybe 4 boys here... how r u? that is the only chance i have to get to a computer on this trip, so if you wanna tell me anyting, send me a privet massage. i´m fine, happy and everything, but i need horses, i can´t see horses in the states, isn´t that amazing? well, i think i´d better go now, it´s "Yom cipoor" tommorow... bye bye, miss, i´ll be back in 11 days i think, something like that, so dont miss me, ok? bye, Yael (or just "ME")

speedy123

New member
../images/Emo32.gif נחשו את מי פגשתי אתמול

בבלוקבאסטר.?!?!?!?!? יהודה לוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נישבעת לכם הוא כזה כוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא היה ניראה לי עם חברה שלו . הוא נמוך ויש לו עינננים מדהימות גם במציאות!!!!!!!!! איזה מגניב זו הפעם השניה שאני פוגשת אותו!!!

סיפור חמוד ויפה

אבל כל הסיפור מתואר מאוד והסוף הוא די תקוע כזה כאילו ציך לתאר קצת איך הסייח הרגיש ולתת קצת יותר רקע כמו שנתת בכל השאר

זאת רק טיוטה ראשונה.....

בגלל זה אני רוצה ביקורת! זאת הטיוטה הראשונה אני מתכוונת לשנות עוד המון דברים ד שהסיפור יהיה מוכן..... טנקס דורון על הביקורת אני אתייחס אליה- עוד מישהו ביקורת,הערות,תשבוחות משהו.... בבקשה תגידו לי מה מצא חן בעינכם ומה לא כי אני ממש רוצה שזה יצא סיפור טוב..... (איפה טל ויעל כשצריך אותם?!)

אושר מ

New member
אוקיי..

חסרה לי פואנטה כלשהי. כתבת סיפור של עמוד וחצי, כאשר יותר מעמוד זו האקספוזיציה... זה קצת מוזר. חוצמזה שהיה משהו שהפריע לי, וזה העובדה שכתבת מנקודת מבטו של הסוס, אבל לעיתיםז ה נראה כאילו את עובדת לנקודת המבט של האדם. לא הצלחתי אבל לחשוב ולמצוא צורה אחרת לכתוב את זה
. הרעיון נחמד אבל

דברי בעברית בבקשה.....

מה זה אקספוזיציה???? ו.. אממ... מה הכוונה שלא מצאת פואנטה??? הסייח מספר על עצמו ועל קורותיו.... מה לא בסדר בזה??? ו אממ..... אני לא עוברת לנקודת המבט של אדם אני פשוט לפעמים כותבת כך שהסייח מדבר על עצמו ולפעמים כך שהוא מדבר על הסייחים כקבוצה או על אנשי החווה..... יש עוד הערות??? או שפשוט תסבירי לי בעברית פשוטה למה התכוונת.....? אממ.. המשכתי קצת תגידו מה דעתכם..... (דורון סוריח אבל לא הספקתי עדיין להתייחס להערה שלך אבל תודה בכל מקרה!)

אושר מ

New member
טוב אני אנסה להסביר

אקספוזיציה זה הצג. הסוף של הסיפור, הוא הגניבה. ואני לתומי חשבתיש זה גם הפואנטה,ה עלילה שלו. כי אם לא, אז הוא חסר עלילה.. וחבל. כל הקטע של החיים על הסייח בדר"כ זה מה שנקרא אקספוזיציה.

טוב.. תגובה:

קודם כל, צריך להתחשב במנהגי הסוסים- אחרי לידה, האמא תמיד..אבל תמיד, מלקקת את הסייח שלה..אם היא לא מלקקת אותו, שכבה שקופה כזאת שעוטפת את הסייח חונקת אותו והסייח מת. האמא יותר דואגת לסייח מאשר למה שהיא הולכת לאכול.. שנית כל, כל פעם שהסייח אומר משהו לעצמו, אז תכתבי למשל: "איזה כיף!" צהלתי לעצמי.. טוב.. חוץ מזה, השפה מליצית מדי ומאולצת, עדיף שתכתבי בשפה פשוטה וזורמת, מאשר בשפה קשה ותקוע... יש כמה טעויות ניסוח, אם את רוצה- אז אני בשמחה יהיה בטאית שלך!
בכל אופן.. הרעיון מקסים!! יש לך המון פוטנציאל..
לצערי אני חייבת לזוז..
~פרצוף פיצי~ אז אני אקרא את השאר מחר!

טל....יש לי בעיה קטנה ....

אני רגילה לכתוב בעברית ספרותית ואם אני ינסה לכתוב בעברית יום יום זה יצא חאטה! מנסיון!!! וגבר שני..- כשהסייח עדיין בשיליה הוא לא מדבר הסיפור מתחיל כשהלידה כבר הסתיימה.....קאפיש? ו...אממ כל הסיפור זה מה שהסייח אומר אז אין טעם לכתוב "_______"צהלתעי לעצמי....

אבל זה לא זורם לך!!!../images/Emo4.gif

זה מקסים שאת יודעת לכתוב בצורה מליצית.. אבל אם זה לא זורם- זה ממש לא שווה את זה!

אבל זה לא זורם לך!!!../images/Emo4.gif

זה מקסים שאת יודעת לכתוב בצורה מליצית.. אבל אם זה לא זורם- זה ממש לא שווה את זה!

M ar y K at e

New member
יעלית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

הוא אר יו
~לקרוא במבטא אנגלי בלבד
~ נהנת
יופי
הגבתי לך(איפהושהוא) בפורום נני ופראני תהני
(או שנהנת
)

M ar y K at e

New member
OK ../images/Emo15.gif

Do you have fun Honey
Yaelyt
If you can see there is when you send messge something litk that
[סמיילים וסימנים לנושא] [עברית] [שלח/י] Then click on Hebrow you can writh in Hebrow Laf you u miss to as yealyt
we love ya (WTF
) come back soon Mary Kate

yael.........

im not good in english so i´ll wright in english-hebrow tistakli al hasipur shekatavti ani zriha havat daat ve etsot le shipur......az bevakasha tistakli.....

למעלה