אני באתי איתך לרעננה ולא הלכנו ליהודה לוי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! את רעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אינ רוצה את יהודה לוי.... אני רוצה לראות עם יש לו באמת עיניים מדהימות כמו בטלויזיה....
שהוא היה אצלנו בחווה בחופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא רכב על בלק-ג´ק!!!!!!! כן כן שי רכבת על טם טם טדם- גידי! כינוי לבלק ג´ק... אבל מה הדפק, שכשהוא היה אצלנו אני הייתי במחנ"ק של הצופים... אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ
את צמה אבל את על המחשב..... אוי היום במקום לאכול פחות נראה לי שאכלתי בשביל שבוע שלם היום בערב אני יוצא לרכיבת לילה של שעתים! מקווים לעשות קומזיץ אם חברים בעסה! היום גיליתי ששכנה שלי (שלא מבינה כלום בסוסים ורוכבת רק חצי שנה) נוסעת לטיול בצפון של 3 ימים על סוסים! לא פיר ובזמן שהיא תיהיה שם אני תקוע במחנה סוכות אגב יש פה מישהוא/מישהי מהאיחוד החקלאי???? נעשה מפגש מוקדם
כשהלוהים ברא את יהודה לוי הוא אמר למלכים שלו: תנו לו שער שחור יפה, שימו לו עוד, יותר שחור ויפה, עוד, עוד, עוד. תנו לו עינים כחולות כאלה יפות, עוד, יותר יפות, עוד, עוד, עוד. ואת השאר תשאירו למתן בשביל שלא יהיה בעיות
דותן יא **** רק שתבינו היא ביקשה ממני לכתוב את זה כדי שהיא תוכל להתחנף לניצן.... יופי חמודה! זה ממש ליקוק תחת מוגזם... ודותן... איזה איקונית? אפילו הבלונדינית נקראת "בלונד" |הדשג|שוביניסטים איך לעזאזל כותבים בכחול??