תשובה :]
אז אני כן ראיתי את כל IRIS 2, ואני אומר כך...
מצד אחד, היא לא ברמה של העונה הראשונה, למה? שחקנים. לי ביונג היון, הוא בLVL אחר מכל שחקן שתמצאי
כמעט בקוריאה, ככה שאין מה לעשות.. מבחינה עלילתית, IRIS 1 היה גם יותר רומנטי ואינטנסיבי.. זה היה באמת דרמה טובה.
עכשיו לגבי IRIS 2.. אז קודם כל, החדשות הטובות הן שג'אנג היוק הוא הראשי, שחקן עטיר, בעל יכולות מרשימות
בתור שחקן ובמיוחד כשחקן פעלולן, ככה שהם בחרו באיש הנכון, והוא עושה כאן את העבודה טוב מאוד.
השחקנית, היא לי דה יי שהייתה כאן חביבה למדי, אפילו די טובה. מבחינת שאר הקאסט, זורם, הרוב צעירים, יש חלק
מזערי של אנשים מהקאסט של העונה הראשונה שמופיע גם בשנייה. כן ממשיכים את הדרמה מהעונה הראשונה לעונה
השנייה, ככה שזה ממש המשך..
עכשיו לגבי ההבדלים, IRIS 2 הרבה יותר אפלה.. מה זה אומר.. שהם הלכו על יותר כיוון מסתורי ומותחן כאשר הראשי
הרבה הרבה יותר אכזרי(אני אהבתי את זה). מבחינה רומנטית אין כמעט אז אל תחפשי יותר מדי.. דרך אגב, מלבד
היוק שהוא אחד השחקנים שאני אוהבת, גם לי בום סו, שחקן מהדרגה הראשונה נמצא כאן, ככה שיש קאסט די מוצלח.
הבעייתיות היא שלא כל אחד יאהב את מה שIRIS 2 נותנת, היא הרבה יותר פעלתנית, פחות עלילית, יותר אקשן,
ומכות. אני אישית, כן ממליצה לראות, לא תתאכזבי ממנה, אולי לא תאהבי כמו הראשונה, אבל בהחלט תהיי מרוצה.
אם יש לך שאלות נוספות, אז בכיף...