שירשור

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif חח סתבי שלי :]

מתעלייך.. כבר אכלתי מספיק עוגיות לשנתיים.. את לא באת והלכת לעשות סתימה[
אז טחנתי את כל העוגיות..

../images/Emo152.gif../images/Emo10.gifאז יהיה לך עוד!!

עכשיו הבנתי למה כשחזרתי לא חיכו לי עוגיות על השולחן
סבתא תרגישי טוב

chen010189

New member
אה הבנתי אותה עכשיו! היא טעתה!

יש משתמשת שנקראת "איה קורן המושלמת" היא כותבת בפורום פסטיגל גיבורי-על... ולתגובה האחרונה בשרשור [מעליי] המאיה קורן משם, זאת המאיה קורן שפה

../images/Emo152.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא לקלל את רוחל'ה!!! לעולם לא לפתוח כאלו קומונות!! רוחל'ה היא טובה ומצחיקה, היא לא רעה או משו, עוד לא מצאתי סיבה רלוונטית לשנוא אותה!! חן

|שמA\היא מרגיזה../images/Emo29.gif

ולא קיללתי את רוחלה רק היצעתי שונאי רוחל'ה אני שונא אותה ויש קומונת שינאה תיכנסי לשלי היא כאזות

chen010189

New member
לשירה וילנסקי אין כרגע קומונה

וככה גם לעוד הרבה שחקנים את יכולה למשל לפתוח קומונה לליאת ביין שהיא שחקנית מעבר לסדרה... ככה שהקומונה שלך תהיה פעילה ולא תדבר רק על הסדרה. את יכולה לפתוח כמו שכבר כתבו מעליי, לשחקן, ואפילו לשלב (לדוגמא: הקומונה לידידיה והילי שנפתחה כבר) ואת יכולה לפתוח קומונה בשביל הבידור והפנאי... כמו שהיה בטלנובלה בע"מ. שפתחו קומונת "העולם הוירטואלי של הטלנובלה" ושם בעצם כתבו אנשים עם המשתמשים לפי השם של הדמויות. אז פה למשל יכולה להיות קומונת "כיתת השמינייה", ויכתבו בה הדמויות (ע"פ הגולשים) בקיצור, יש אלף רעיונות מקוריים שאת יכולה לנצל!

אוי זה מגניבבב!

כמו פורום כפיר אונגר! לפתוח למשל "ניני דביר ט8" וכדומה...... אחלה רעיון!

נעמקה19

New member
נצל"ש

היי לכולם! לי ולdollzy (שיר) יש קומונה על אדית חצור
ושם אנחנו כותבות תסריטים לעונה הבאה. כל שלושה ימים בערך מתפרסם תסריט חדש. והכל זה מה שאנחנו חושבות... תגידו לנו מה דעתכם

למעלה