שירשור

KiShKooSh

New member
מה../images/Emo3.gif?

ואני לא צדיקה
? רק אמרתי לה את האמת כדי שהיא לא תפגע, אולי בגלל העובדה שהיא הקשיבה רק לחצי מהדברים שאמרתי ושילבה רק את הרעים(גם אם לעיתים אין קשר בניהם) נפגעה

KiShKooSh

New member
אני לא משחקת....

אני אמרתי לך את האמת דוגרי, לא אמרתי מעולם נגיד שניכאל ישים עלי, או משהו (כדי להמנע מהתגובה "כאילו הוא ישים עליך") אבל אתם לא נשואים הוא לא מכיר אותך והוא לא יתאהב בך בגלל שרשרת.. וכן כבר הייתי כועסת במסר בגלל שלא הפסקת לשלוח לי מסרים מאז שהייתי באולפנים, אני לא אחות של מיכאל

amirco2005

New member
לא... לא שלחה לי שום מסר.

אבל ההתנהגות שלה קצת, אממ... מוגזמת בעיניי... וחבל שהיא סתם עושה פרצופים על דברים הגיוניים שאומרים לה.

gal love sims

New member
נצל"ש

אני מזה מצטערת על הנצלו"ש אבל אני מזה עצבנית אז רציתי להוציא את זה... המורה ה_______ שלי למתמטיקה התקשרה עכשיו כדי להגיד שאני לא מרוכזת בשיעורים!! למה אני לא מרוכזת?!?! כי חברה שלי ביקשה ממני טישו בשיעור ובגלל זה היא אומרת שאני לא מרוכזת!!!! אני לא סובלת אותה!!! על כל פיפס היא מתקשרת ועכשיו אמא שלי כוסת עלי כי היה לנו מבחן שלא סיימתי והמורה אמרה לי שהיא תיתן לי להמשיך ובקושי התחלתי אותו וכבר אמרה לאמא שלי שקיבלתי 20!!!!!! וואו!! אני מרגישה קצת יותר טוב אחרי שפרקתי את זה אבל אני עדין
!!!!!

gal love sims

New member
אני לא שונאת מתמטיקה אבל אני שונאת

את המורה הזאתי שבעצמה לא יודעת מתמטיקה!!!!!!

KiShKooSh

New member
לא נורא../images/Emo13.gif

תמיד יהיו מורות כאלה, ולאמא שלך זה יעבור, פשוט בהמשך תשתדלי להוציא ציון טוב, ולא יהיה לה מה לומר

KiShKooSh

New member
נו כן, אז עכשיו תלמדי טוב....

ופשוט ככה המורה אולי תעזוב אותך לקצת זמן

נעמקה19

New member
חחחחח...

לא נורא. יש לנו מורה קרציה כזאתי שאיזה ילד אחד נראה לי מאוהב בה...חחח... זה נורא. מאד. יעבור לאמא שלך, תשלחי למורה הזאת פרצופים רבי משמעמות בשיעורים שיהיה לה רגשות אשמה

gal love sims

New member
יש עוד בעיה..

אי אפשר להסתכל עליה בשיעור כי יש לה בפה לבן מגעיל כזה שתמיד עושה לי בחילה חח.... זאת לא אשמתה אבל זה פשוט מגעיל!!!

לנו יש מורה למתמטיקה....

שיש לה רומן עם המורה להסטוריה(באמא שלי) ולשתיהן יש רומן עם אלכסנדר מוקדון...(שלום המורה שרה... שלום המורה מירב....והמבין יבין)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שיש לי להגיד... אבל אני רוצה להבין עוד משהו?!את באמת חשבת שתיהיה אם מיכאל?!?!

למעלה