שירשור

hilasapir

New member
נצל"ש....

תארו לכם שמתי שאדם יבקש מאיה לא להפוך למאיה...כי הוא אוהב אותה או משהו..... היה פלאש בק של הקטע עם לילי: "ואז מתי שהוא יאמר כן תאמרי לו לא....ורק יותר מאוחר תגידי כן" ואז הוא שהיא תחזור למאיה בגלל העצה או שהיה פלאש בק של האימא המשוגעת שלא כדאי לקבל את העצות שלה והיא תישאר..... סתם רעיון...

KiShKooSh

New member
רעיון יפה....

אבל עם כל הכבוד ללילי, היא אולי מטורפת אבל היא גאון, משפט גאוני כמו שהיא אמרה מלמד בנות פוסט אובססיה לשחקן איך זה עובד באהבה שלא יזקרו את עצמן עליו האמת גם לא על מפורסם זה פאטתי

hilasapir

New member
כן לילי הא באמת גאון....

אני לא חושבת שאם יהאימו עלי באקדח אני יצליח לנסך אתה משפט החכם הזה: "כי אתה יכול קודם כול להקשיב לי ואחר כך לירות בי" בכלל היא דמות ממש חכמה היא קולטת כול אחד בשנייה ומצליחה להתחבר איתו טיק טק...... עכשיו אלה במוחי שהיה את הפלאש בק של: "עשיתי הכול בשבילכם"

DoRiNuS sMiNiA

New member
אחחח לילי,ליליאן...היא באמת משהו../images/Emo70.gif

לילי...היא באמת משהו מיוחד
תמיד אהבתי אותה,למרות כל הדברים הרעים שלה... הנחמדות שלה פשוט תגרום לך להתאהב בה
אחרי הטיפ שלה לאיה...אין אין אין
היא פשוט מקסימה
ואיך שהיא צרחה על אדם: "שברת לאיה שלי את הלב" פשוט גדול

נעמקה19

New member
תמיד שנאתי את לילי.

אבל אחרי פרק 55, איך שהיא בכתה לאיה וניני, שהיא עשתה הכל בשבילם, אני בכיתי כל כך. כל כך ריחמתי עליה!!

אני דווקא הזדהתי עם איה וניני

כשהם צעקו וכעסו עליה בפרק 55 כי היא באמת עשתה דברים נוראיים..

amirco2005

New member
נצל"ש...

אפשר לעדכן אותנו בבקשה בקשר לתסריטים? מתי יתפרסמו וכו'? תודה! (-:

אני כתבתי תסריט בלי שום קשר לתחרות:

כל השמינייה אומרת "מארועי העונה הקודמת" מראם את הקטע שאדם רץ לאיה ואיה כמעט נכנסת והוא עוצר אותה,גם מראים את הקטע שדגנית מחליטה שהיא עברת לגור עם דדי....אח"כ מראים את הקטע שאבנר מודיע לשמינייה שהפרוייקט נגמר. פתיח (אני משתדלת לעשות כמו גיורא אז לכן כתבתי 'פתיח' סלון בית משפחת דביר,מהגע שאדם ניכנס איה מסתכלת על דדי,דדי מחייך ואומר: דדי:"בסדר הבנתי...ייונתן?" יונתן:"בסדר...אני בא" בןבן:"רגע...למה גם הוא?" דדי:"תאומים נשארים תאומים לא?" יונתן מחייך,בןבן מפנים ורותם המומה איה לוקחת את אדם לחדר שלה חדר איה,איה ואדם על המיטה איה:"אז...זה מה שרצית להגיד לי היום בכיתה?" אדם:"כן אאה אני ונטשה ניפרדנו..." איה:"מה?למה?" אדם:"עזבי...לא משנה...תמר ונטשה גרמו לי להבין כמה אני אוהב אותך,ושאת היחידה שאני באמת רוצה" איה מחייכת חיוך קטן ואדם 'מצטרף' עליה חדר עגול דגנית:"טו אני לא אפריע לכם..." דדי קטע אותה באמצע דדי:"אבל את לא" דגנית:"לא גם אני ובןבן צריכים לארוז גם והכל אז כדי שנזוז..." דדי:"טוב אז ביי ביינתים... דגנית:"אא אל תתבכיין עוד יהיה לנו הרבה זמן להיות בחד" דדי ודגנית מחייכים,נשיקה קלה... סלוןבית משפחת דביר יונתן:"רק שניה לפני שאני חוזר להיות ניני אז אני יכול לבקש ממך טובה קטנה?" רותם:"בטח,הכל" ינתן:"את מוכנה לנסות לשכנע את אבנר לחדש את הפרוייקט?" רותם:"אני אנסה..." יונתן:"ועוד משהו..." (מדבר אל בןבן ורותם) יונתן:"למרות שאני חוזר להיות ניני אני מבקש ממכם להשאר ידידים...." רותם:"בשמחה!" בןבן:"בשמחה!" (מתחבקים באותו רגע איה נכנסת עם אדם לסלון) איה:"רותם את לא כועסת עלי שבחרתי להמשיך להות איה,נכון?" רותם:"ברור שלא אנחנו יכולות לשמור על קשר גם ככה..." איה:"תודה!" (שתיהן מחייכות) דדי:"טוב יונתן אתה ניכנס?" יונתן:"כן שניה אבא" יונתן:"טוב אז ביי לכולם..." (דגנית ובןבן הולכים לארוז) בית דגנית,אחר הצהריים דגנית ובןבן אורזים על השולחן במטבח,כמו שדגנית ארזה לדדי דגנית:"טוב אז ממשחת שיניים לקחתה?" בןבן:"כן..." נראה עצוב.... דגנית:"למה אתה עצוב?" בןבן:"חיקיתי כל כך הרבה זמן ליונתן,אבל הוא חוזר להיות ניני..." דגנית:"אבל הם לא הולכים לשום מקום...חוץ מזה אתם תגורו יחד וחשוב שתזכור שהוא סה"כ אותו יונתן רק בגוף של בן 15" בןבן:"כן אבל זה לא יהיה אותו הדבר..." (גומרית לארוז את הדברים,בןבן הולך לחדר שלו דגנית בודקת אם יש הכל במזוודה...) סלון בית משפחת דביר ניני יוצא מהטורבו טיים וכולם מסתכלים עליו דדי:"טוב יונתן אתה הולך לנוח?בכל זאת עבר עליך יום קשה..." ניני:"כן" (איה מסתכלת עליו,שמחה) בית משפחת שקד,יום שישי המסיבה של מיקה ליום ההולדת שלה מתקיימת,פתאום צלצול בדלת,בדלת רואים את איה,אדם וניני ניכנסים.כולם מופתעים דורי:"או.קיי מה קורה כאן?" ניני:"חשבנו שתהיו שמחים.." רוני:"לא זה פשוט...וואו...." איה מסתכלת על כולם... בית משפחת הלוי רותם ואבנר יושבם ביחד בסלון רותם:"אאא אבא רציתי לדבר איתך" אבנר:"כן אני מקשיב" רותם:"זוכר שאיה וניני היו צריכים להפוך השבוע להיות מאיה ויונתן?" אבנר:"נו?" רותם:"אז בסוף הם לא הלכו..." אבנר:"מה?" רותם:"מה שאתה שומע..." אבנר:"וויאי...רגע...אני מכיר את המבט הזה זה לא מה שבאת להגיד לי..." רותם:"ניני הספיק לחזור להיות יונתן אבל אז חזרלהיות ניני,והוא בקש ממני לשכנע אותך להתחיל את הפרוייקט מחדש ואני מתכוונת לעשות אז זה..." אבנר נאנח.... בית משפחת שקד,סלון כולם יושבים על הספות ומבררים נטשה:"אתם לא אמורים לחזור להיות בני 10?" ניני:"אנחנו כן" מיקה:"אז למה אתם בני 15 עוד?" איה:"זה סיפור ארוך...אבל למה אתם מבואסים?" אבי:"אנחנו לא זה פשוט......."המום ולא ממשיך את המשפט סלון משפחת הלוי אבנר:"רותם א.."קוטעת אותו רותם:"אבא!" אבנר:"טוב אני אבקש מימון חדש.." רותם:"תודה אבא" מתחבקים יום שבת אל כולם מגיע מכתב שהפרוייקט מיתממן מחדש: בית רוני,רוני המומה קוראת את מיכתב ומתקשרת לנטשה:"פתחי מהר תיבת דואר!" נטשה פותחת המומה נטשה שולחת אס-אם-אס לדורי "תיבת דואר!" דורי לא מבים מה היא רוצה הולך לבדוק דואר רואה ומתקשר לניני:"תפתח תיבת דואר!" ניני "למה?" דורי:"אל תישאל שאלות פשוט תיפתח!" ניני פותח ואומר:"איה בואי רגע!" איה באה ושולחת אס-אם-אס למיקה ואבי שגם המומים. יום ראשון,כיתה אבנר:"שלום לכולם אני שמח שהגעתם היום לפרוייקט אחרי הסגירה ואננו נפעל כרגיל.אאאה ויש ילד חדש מאמריקה שיהיה בפרוייקט רק זמן קצר ויחזור...פתאום דניאל (תום אבני) ניכנס וכולם המומים סוף פרק 61

ושכחתי להוסיף...

דגנית מקבלת גם את המכתב ומתקשר לאבנר לשאול אם זה נכון הוא עונה לה שכן והיא שמחה.... ואגב עשיתי חשבון שזה יצא בערך 53 דק' ולא חצי שעה

Super Chuly

New member
שירשור ../images/Emo32.gif

את כל ההודעות שאינן קשורות לנושא הפורום- לשרשר אך ורק לפה! בן וליהי

T O M 1 2

New member
איזה כף היה

שלום לכם אני חדשה כאן ואני רוצה לשתף אתכם בחוויה,דודה של חברה שלי הזמינה אותנו לראות ביום שישי הקרנת בכורה של צ'יקן ליטל היו שם המון מפורסמים, וגם מהשמינייה לירון לב ששר שיר בסרט.השר אריה לא זוכרת את שם המשפחה שדובב את האבא של צ'יקן- רן דנקר, שבא להקרנה עם נינט. ודורון דן תורג'מן שלא השתתף וגורי אלפי המצחיק שדובב את החבר של רן דנקר ההורס ועוד מלא

למעלה