שירשור

KiShKooSh

New member
סליחה????? את הטרדת אותי במסרים!

אני פשוט כתבתי לך את האמת, מיכאל לא יכול להיות מאוהב בך שהוא לא מכיר אותך, ולא בגלל שתקני לוט איזה שרשרת כי לומר לך את האמת? אני דואגת לך כן כן זה נשמע פסיכי אבל אני דואגת... את עברת כל גבול הגיוני בהערצה את בטוחה שאת נשואה לו וזה חסר כל סיכוי, כי יש לו חברה עכשיו וכאלה, ואת בעצמך כתבת שאת תמותי אם אני יודעת שהגזמת, אבל לךפי ההתנהגות שלך לפעמים אני כבר לא יודעת אני לא אמרתי שאת לא יפה, אני אמרתי שזו לא סיבה שמיכאל יפול לרגלייך כי את מצפה שתפגשו במפגש מעריצים אתם תחתנו וזה לא יהיה ככה

chen010189

New member
*מורידה לך ת'יד וממשיכה להצביע*

לגלגל עיניים כבר אין לי כח, כואב מדיי

KiShKooSh

New member
*חוטפת אותך לניסן נתיב*

סתם כי הייתי צריכה לעשות את זה מזמן

KiShKooSh

New member
התועילי להגיב בשרשור שלך../images/Emo4.gif?

במילא הוצאת אותי איזו מפלצת רעה אז לפחות תגיבי

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif אבל אני אשאר חודשיים.. ../images/Emo9.gif

פשוט אין לי כל כך זמן לכתוב פה בפורום אבל אני אכתוב מבטיח

chen010189

New member
אף אחד כאן לא מתכוון לפגוע

את סתם הגזמת... והראית אובססית יתר, ולכל שרשור נדחפת עם זה שיגעת אותי ואת ביקי במסרים, אני כבר לא יודעת אם זה היה בכוונה או לא - ואני כבר מעדיפה לגלות שזה היה בכוונה כי אם לא, אז עברת את כל הפתטיות שבעולם... לעזוב או לא לעזוב זאת החלטה שלך, אבל בכל מקרה... מה שבראש שלך

KiShKooSh

New member
ומותר לשאול דבר אחד..

אני חייבת לתמוך בך? אני מאמינה שמיכאל ודניאלה וירצר יהיו זוג חמוד ביחד, הם שניהם נראים אנשים טובים ונחמדים... יש בזה רע?

Oshi love Tamir

New member
תזכירו לי מיזו...

דניאל וירצר...השם מאוד מוכר לי... ויש לה מזל ואני מקווה שיהיה להם טוב ביחד
:)

KiShKooSh

New member
מ"אלביס רוזנטל והאישה המסתורית"

זו שגם הייתה בלחיי האהבה

chen010189

New member
וזאת מהפרסומת להדאנ'שולדרס

(נו, אם כבר פירטת... זה היה נדרש)

R o n 2 5 6

New member
אני מאוד מצטער אם זה מה שקרה

אבל זה לא האשמה של אף אחד ובטח לא של ביקי.רק ניסינו להסביר לך שזה שהוא יפה אומר שבגלל זה כדאי לאהוב אותו כ"כ, אמרנו לך שהוא בן אדם רגיל ויעצנו לך לא להתחיל לפתח התאהבות כלפיו.הוא אף פעם לא פגש אותך ואני לא רוצה להיות מגעיל אבל גם אם הוא ייפגוש אותך זה לא אומר שהוא יירצה אותך.הוא לא מכיר אותך ואת לא אותו, לכן ניסינו לעזור לך ולומר לך לא לפתח ציפיות.ניסינו להראות לך את המציאות ולא לפגוע בך בכוונה...עכשיו ההחלטה שלך וזהו.

Super Chuly

New member
חבל לי לשמוע

אנחנו בהחלט מעודדים הצטרפות של חברים לפורום מתוך כוונה שהם ישארו, אך הבחירה היא עדיין שלך. אני מקווה שתחליטי לבסוף לשוב אלינו... ליהי :)

למעלה