אנחנו העלנו בכתה ה... הצגה על the king new clothes
נ נעמקה19 New member 6/11/05 #150 אנחנו בו' fiddler on the roof... חחח... אני זוכרת עדיין את כל הטסקסטים בע"פ....חחחח
C chen010189 New member 6/11/05 #164 בכיתה ו' למדנו שיר ובסוף שרנו אותו בטקס, ועכשיו זה נראה לי דבילי - It's a small world ..בלה בלה
ד דון לני גבאי המושלמת New member 6/11/05 #168 אנחנו שרנו את... always look on the bright side of life שאני ליוויתי בגיטרה וביום של ההצגה אני הבאתי את הגיטרה לחזרה הגנרלית ומישהו שבר לי אותה...
אנחנו שרנו את... always look on the bright side of life שאני ליוויתי בגיטרה וביום של ההצגה אני הבאתי את הגיטרה לחזרה הגנרלית ומישהו שבר לי אותה...
ע עמרי הכרמלי New member 6/11/05 #192 חח נועם, שירים מזרחיים! ../images/Emo6.gif את במקרה לומדת באליאנס? כי גם אני לומד צרפתית ואני באליאנס(בחיפה) וזה ידוע שבאליאנס לומדים צרפתית..
חח נועם, שירים מזרחיים! ../images/Emo6.gif את במקרה לומדת באליאנס? כי גם אני לומד צרפתית ואני באליאנס(בחיפה) וזה ידוע שבאליאנס לומדים צרפתית..
ד דון לני גבאי המושלמת New member 7/11/05 #241 זה לא שיר מזרחי והוא לא צרפתי זה שיר של מונטי פייטון שהיה אותו בפרסומת של דנונה ךפני כמה שנים.... ולא אני לא באליאנס אעני בבית ספר הרבה יותר גרוע אני בבית ספר אהוד עם חנה המנהלת המוזרה וליליאן המחנכת המגעילה...
זה לא שיר מזרחי והוא לא צרפתי זה שיר של מונטי פייטון שהיה אותו בפרסומת של דנונה ךפני כמה שנים.... ולא אני לא באליאנס אעני בבית ספר הרבה יותר גרוע אני בבית ספר אהוד עם חנה המנהלת המוזרה וליליאן המחנכת המגעילה...
C Chenush LOVE Anime New member 6/11/05 #128 ../images/Emo152.gifאום חן! אום חן! רמדאן!!!! שתיתי מים שכנראה הוחלפו באלכוהול.
G gal love sims New member 6/11/05 #82 לא זוכרת אבל את מכירה את אוראל?? היא עכשיו בחטיבה אבל את מכירה??