שירשור

R o n 2 5 6

New member
קיבלתי את המסר שניה אחרי שכתבתי

ת'הודעה חחח...בכל מקרה שלחתי לך עוד מסר

שאלה חשובה!

מישהו יודע איך קוראים לשיר שהיה בסוף הפרק היום??? אני לא זוכרת את המספר אבל לפרק קראו "החבילה" וחיפשתי את השיר הרבה אבל אני לא יודעת איך קוראים... אם מישהו יודע שיישלח לי מסר תודה מראש...מיכל

../images/Emo152.gifהיה לנו שירשור כזה פעם../images/Emo3.gif

אני יודעת שאצלי בבית הספר יש אדם דביר

chen010189

New member
תירגעי...

זה היה בצחוק, וזה היה מופנה לחן היא לא מכוערת ולא כלום ואני שונאת שיורדים על חברים שלי (זה כבר מוכיח שה"ילדה מהשוקו-שוק" היה בצחוק... די ציני שאני אתייחס אליה בתור "הילדה מהפרסומת")... אז בבקשה בלי ההערות המגעילות האלה כי זה קצת מעצבן שפה את אומרת שלא היית אוהבת לשמוע הערות כאלה על דון, אבל כשאת פותחת את הפה על אחרים אז זה בא בחופשיות... ושוב, זה היה לחן, שהזכירה ת'שרשור ההוא מפעם

cutey baby

New member
את מכירה את הילדה מהפרסומת????

חח גודדד....ילדה את מפורסמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה את מכירה אותה ותעני לי איך אתמראינת את לילי????? ובקי באמת אחות של מיכאל?????? תענו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיוון ההפצצה שמאוהבת במיכאל שלי

../images/Emo152.gifאוקיי, אני אהפוך את זה לקריא.

חח אלוהים.... ילדה את מפורסמת! מאיפה את מכירה אותה? ואיך את מראיינת את ליאת ביין? וביקי באמת אחות של מיכאל? תענו לי בבקשה. סיוון

chen010189

New member
את מתייחסת אל שחקנים כאל אלוהים

אני לא מבינה מה הפואנטה לשלוח לי אלף מסרים אחרי כל פעם שאני כותבת שם של שחקן כלשהו בפורום.
אם יש לי חבר\ה שהוא\היא במקרה שחקן\ית זה לא עושה אותי אלוהים, ובטח שלא את אותו שחקן. אני לא רוצה להשמע מגעילה אלייך... אבל את ממש מתנהגת כמו אובססיבית שלחת לי יותר מ30 מסרים על מיכאל וליאת, עכשיו על סיון (שוקו-שוק) ועל ביקי(כן? ביקי לא בקי! פעם מיליון!)... זאת הגזמה...

../images/Emo152.gifנכון. אסור לשכוח את זה-

שחקנים, זה רק המקצוע שלהם, זה לא אומר שהם שונים מאיתנו, הם סך הכל אנשים כמוני וכמוכם. אם אני לא הייתי עד היום בטלוויזיה, זה לא משהו שהופך אותי ללא מיוחדת נגיד. מיכאל/כל שחקן אחר לא שונה ממני בהרבה בגלל שהוא הופיע בטלוויזיה. להפנים את זה, אנשים- שחקנים הם לא אלוהים! חן

למעלה