שירשור

וגם הזדהדתי איתו כשהיה לו קשה

כשהוא הפך להיות בן 15 וגם אחר כך היו לו קטעים שנמאס לו להיות ככה והזהדתי איתו בקטעים האלה

אני דומה ל:

לאיה- אני אוהבת לקרוא והיסטוריה ולמיקה- אני מרדנית וצינית (כמו חן חח) ולא לשכוח הילי ילון מושלמת!!!!!! ובשביל נעם גם אדית חצור שאגב משחקת מדהים!!!!!!

ממ...

אני טובה במתמטיקה, אומרים שאני מציירת יפה (אני בחוג אמנות) ואני מנגנת גיטרה! (לירון לב
) אבל היו לי בנתיים רק 3 שעורים

Morysan

New member
ממ...

קודם כל שיהיה בכיף! ותהנה בטיול D: וממ...בקשר למשחק חח... נראה לי אני דומה למיקה לאיה לרוני ולנטשה מיקה - לפעמים אני מרדנית ומציבה כל דבר במקום! רוני - אני אוהבת מאודמאוד מתמצטיקה זה המקצוע האהוב עלי D: איה - אכפת לי מאחרים אני לא מבזבזת זמן על עצמי יותר מאשר על הקרובים עלי! נטשה= אני אוהבת מאוד לצייר וכשאהבתי מישו בעבר. הדבר הכי חשוב שהיה לי זה שיהיה לו טוב. איתי או לא איתי. אבל עכשיו ני לא מי יודע מה דומה לה חוץ מהציור. כי עכשיו...אני לא אוהבת אף אחד DDDDDDDDDDD:

chen010189

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אשכרה, עכשיו כשראיתי ת'הודעה שלך וקראתי את שלך נקרעתי!!!

נעמקה19

New member
דגנית ../images/Emo9.gif

אני רגישה כמוה. אני בוכה מדברים כאלה...כמו מהדברים שהיא בוכה. גם כשהיא כועסת ומעוצבנת, ומרגשים אותה, אז היא בוכה. כמוני. זה הדבר העיקרי...אבל היא מגיבה לדברים כמוני... ואני חייבת להודות, שהיא יותר אמיצה ממני. אני בחיים לא הייתי מעזה ללכת לרוברטו אחרי שהוא רצה להרוג אותי... או לא הייתי מעזה לדבר עם לילי ולנסות להרגיע אותה כשהיא מאיימת עלי באקדח... לא יודעת. לדמות שלה אני מאד מתחברת. אני גם די דומה לאיה... בהרבה דברים. בחשיבה שלה. לפעמים קורה שהיא עומדת לעשות משהו, ואני מרגישה שאם הייתי במקומה הייתי עושה אותו דבר.

chen010189

New member
חפיף ../images/Emo13.gif

אז היא נהנתה קצת. אבל מריח לא טוב שיש להם הפסקה והם מנצלים אותה למחשב - שלא נדבר על זה שאחרה"צ הם כבר בדרך הבייתה... עלינו הם לא יעבדו!

R o n 2 5 6

New member
מסכים אתך ב-100%

השחקנים מאוד עסוקים...אומנם אני לא שחקן אבל אני יודע שמשחק זו עבודה מאוד אינטנסיבית ויש הספק עבודה אז צריך לעבוד נורא קשה ובהפסקות רק משננים טקסטים אני בטוח שכאשר אחד השחקנים כן יכתוב פה או שיבררו את זה או שגיורא יודיע לנו לפני או משהו כזה (אני משער...) בכל מקרה...יש לנו פה את מאיה ותובל שמתחברים לעיתים דיי קרובות ואת גיורא ודרור שפה לעיתים רחוקות ובינתיים נסתפק בזה
נצל"ש:חן ראית את ההודעה ששלחתי לך?

למעלה