שירשור
..

RiniRan

New member
אני צריכה לספר לכם משהו..../images/Emo85.gif

משהו שגיליתי לפני כמה ימים אך לא יצא לי להיכנס לפורום. טוב אחותי הגדולה קים נכנסה לפה לפני מספר שבועות ושמה את התמונה שלה. אז שלא יהיו בלבולים אני יודעת שהיא יפה יותר ממני אבל כאילו כל השאר נכון. היא פשוט בת 15 ואני בת 13 עוד מעט ב1.4 והכל נכון חוץ מהתמונה אך פשוט תסלחו לי שלא אמרתי לכם קודם.. סולחים?
מקווה

../images/Emo124.gifזה כבר עבר את כל הגבול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל אחד ואחד שקורא את ההודעה הזאת מיד הולך לגלריות ומדפדף כל קטוגריה ותראו איזה בושה כל קטגוריה מוצפת תמונות של זמרות אחרות!!!!!!!!!!!! יניב את מדברת גם עלייךךך את אמרת שתמחוק את התמונות ולא מחקת אף אחדד זה כבר בושהההה כמה תמונות שמוו לנווו כל קטגוריה יש תמונות של שרית חדד הטיפשה הזאתי סליחה על הביטוי אבל זה מה שהיאאא וגם נינט החוצפנית הזאתייייייייייייייייייייייייייייייי נמאססססססססססססססססס כבררררררררררררררררררר

../images/Emo124.gifיום שלישי הגדול../images/Emo124.gif

להדרושה שלנו יש ביום שלישי שיעור ראשון אחרי שעברה את התאוריה!!! הדרושלההההה מזל-טובבב מתה עלייך פרופאשנאל שלי (היא כבר מבינה חחח) שרשרו ברכות וכבוד ראויי!! נא לא לנצלשששש!

הדרוס

New member
חחחח...יוו יא מטורפת קטנההההההה

הקדשת לי שרשור???? מצחיקולה תודה מאמי =]

חחחחחחחחחח

הכינוי הקודם שלי היה גמדה מוטורפת חחח מתאים לי לא??
מזל טוב פרופשנאל שלייי
אני מתה עליייייייך
הדרושליייי תהני בדרכים ותזהרי לא לעשות שטויווות!! זה מסוכןן! תיהיה זהירה ואני בטוחה שתקבלי רשיון במהרה... עם כמות האנטיליגנציה הזאת דפוק מי שלא ייתן לך רשיוןן!!

מחר כבר תקבלי

איזה ברכה כמו של אביבוש!! אל תדאגי... פשוט דיברתי איתך והסתנוורתי אז אני כרגע לא יוכל להגיב... מחר מחר אני יראה לך מה זה ברכה באמת באמת!! מתה עליי! דניאל

יא נשמהההה מזל טובבבבב

וואי איזה כיף לך עברת תיאוריה ראשונה??? אני לא התחלתי כי אין לי כח בשביל ללמוד תיאוריה אוףףף חחח יאללה עכשיו תלמדי ותעברי טסט ראשון בע"ה ותקחי אותנו להופעות של מאיוש חחחח

הדרוס

New member
חחחח....לא חנוש, עברתי שנייה...

לא למדתי לראשונה, חשבתי שזה יהיה קל אבל היה ממש קשה...חחח אח"כ למדתי ועברתי...=] ובע"ה אני אקח אתכם למאיה...חח

../images/Emo50.gifהדר מתוקה .. שיהיה בהצלחה

תני את הכל ואל תתייאשי ושב"ה תעברי בטסט הראשון ... מה שהכי חשוב לקחת הכל בכיף ובאיזי ושיהיה המון המון הצלחה

למעלה