שירשור
..

k a b o o k

New member
הדרו'ש../images/Emo24.gif

מזל טוב מאמי
שיהיה בהצלחה עם שיעורי הנהיגה
אני בטוח שתהיי טובה בהם כמו שאת טובה בלעשות רקעים
מת עלייך

יאווווווו ספיפוששששששששש

חזרת מטבריההההההההה?????????????????????????? יאווו איך שחכתייייייייייייייי מה קורהה יפה שלי???????? איך היהה??????????????????????????? נהנת?????????????????????????????????????????? יאלללההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שחכתי אותךךך סורי.......... קבליי נשיקהה ממנייייייייייייי

חחחח

לאב יו בובה:):):):):):) הכול מציון! כן חזרתי מטבריה בריאה ושלמה.......!!!! אני רוצה להגיד שנהנתי אבל היה לי נוף לכינרת ואני רוצה להגיד לכולם פה שהכינרת היכלל לא גבוה והיא ממש שחורה כשהייתי בשייט הכינרת הייתה ממש שחורה
אני לא מבינה את זה אנשים פשוט משליכים ת'פסולת שלהם לתוך המים הכי חשובים בארץ שלנו!!!!!! מאיה אני מתה עלייך שרופה עלייך!!! את השלגייה שלי love you נשמתי!!!
ספיר

חחחח איזה עצבנית....למרות שאת צודקת

באמת יניב זה חוצפה תמחוק את התמונות ותדבר עם תפוז או לא יודעת עם מי זה כבר ממש עבר את הגבול!!!

מההה...............???

נכון אני מאוד עצבניתתתת אני פה הולכתת לפצלח את כל מי שמעצבןן אותייי ובמיוחד לר כדי שאני ראה שוב פעם את זהההה
מי שיעצבן אותי יקבל ממני את זה-
ולא כדייייייייייי

וואי נכנסתי הרגע לגלריות אני בשוק!!

יניבבבבבב תיכנס דחוף ותראה מה עשו אני יהרוג אותם זה לא ייתכן זה ממש חוצפה צריך לעשות משהו בנדון אני לא יעבור על זה בשתיקה זה ממש עבר את הגבול!!!!!!!!!!!!!!!!!

יע7ה

New member
לא נמאס להם...../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|..זה מעצבן.!

זה מאוד מעצבן כמעט כל הגלריות מוצפות ת'מחוק את הזוועה..{שרית חדד ונינט}...ומה עוד שיש שם!

כן זה ממש מרתיח אותי בסוף אני יראה

להם מזה הפעם אני לא יעבור על זה בשתיקה חוצפנים נבלות קנאים היו מתים להיות כמונו מעריצים מס' 1 ולא כמוהם איכססססס עלק מעריצים בעעעעע להקיא בא לי

צודקותתתתתתתתתתת

אוליי תגיבוו עודדד שיניבבב
שלא מתפל בכלוםם סליחה עם פגעתי אבל זה האמתתת .............!! ימחוק את התמונות האלה ויתחס לזה ברצינוותתתתת

אי אפשר ללכת לפורום של שרית חדד

ולעשות מה שהם עשו כי אנחנו פורום מכובד שמכבד את עצמו אבלללל אם זה יימשךךךך אני מצטערת מאוד אבל אני יחזיר להםםםםםםםם כי זה ממש מעצבן אז יניבוששש אם אתה רואה את ההודעה הזאת ואת האחרות אז תעשה משהו לא יודעת מה אבל תתחיל בזה שתמחוק את התמונות ואח'כ תדבר עם המנהלים של הפורום שרית חדד ו שיטפלו בזה ואם לא אז ישר ניגש לתפוז שיחסמו אותם או לא יודעת מה גם אי אפשר לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות משהו בנדון כי זה לא יהיה בסדר מצידנו אוקיי אתה ביקשת שלא נעשה מה שהם עושים אבל זה ממש לא פייר שלא נעשמה משהו כי עובדה הם ממשיכים לעשות זאת וזה נמאס ליייי נמאססססססס אני לא מוכנה שככה ידברו על מאיה כמו שהם לא היו רוצים שאנחנו נעשה את זה אז בבקשה תגיב לזה ותעשה משהו בנדון אחרת ואני לא אומרת את כדי לאיים אבל פשוט אני יחזיר להם ואני בטוחה שעוד ילדים מהפורום שלנו יעשו את זה יחד איתי כי זה ממש מעצבןןןןןןן

כן יניב../images/Emo70.gif

אתה עושה לי דווקא
דיייייי נמאס לי כבר לבקש שתמחוק ת'תמונות שלחתי לך מסר ולא מחקתת!! דדייייייי נמאס לייייייייייי

יניב לא עושה שום דווקא ... טל .../images/Emo123.gif

הוא לחוץ בלימודים ולכן אין לו זמן להיכנס ברגע שיהיה לו זמן הוא ייכנס ויימחק את הכל ... גם הוא כמוך לא מרוצה מהעניין תאמיני לי ...

k a b o o k

New member
אני מנהל כבר בפורומים של תפוז..

כמעט עוד מעט חצי שנה ויותר, ובחיים, אבל בחיים לא אמרו לי דבר פוגע כל כך כמו שאמרת עכשיו מלודי. תודה רבה לך, אני מאוד מעריך אותך.

סליחהההההה../images/Emo52.gif

אבל חשבתיי שתחזורר עודד שנההההה ואז רק תתקן את זהה.... סליחה עם פגעתיייייייייייייייייייייייי

אל תהיו כאלה ... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יניב הוא אחלה מנהל .. אז מה אם קצת אין לו זמן ... אז מה אם יש תמונות של מפורסמים אחרים בגלריה ... זה לא מזיק ובכל זאת זה יטופל אוטוטו ע"י יניב , צריך גם לפעמים סבלנות בחיים...

למעלה