שירשור

gothic chic

New member
כנסו דחוף!

BadboY BEN (03:00 PM) : אנשים חברים שיכורים וסטלנים יקרים התכנסנו כאן היום למטרה חשובה יותר מכל!!! מטרת נעלה!!! החרמת הדיסקו!!!!!!! בזמן האחרון ראיתי בתחנות הטלוויזיה ברחבי הארץ מחזה מזוויע שגרם לי ולעוד רבים לבכות שירי הדיסקו חזרו שולחים אליינו מסרים ואני מצטט "הזיזו את התחת חבל לכם על הזמן תכנסו לקצב הדיסקו כבר כאן" לאחר שעות של הקאה יבובים ואבל החלטתי לשנות את סדר הדברים לא אתן לזה לקרות מדן ועד אום רש-רש אנשים בכו צרחו ויבבו אבל אם כולנו יחד נתחבר נוכל למנוע את התופעה כי אני ואתה נשנה את העולם (ובמקרה הזה את החזרה של הדיסקו ל2003-2004 בבקשה העבירו את המסר והיו בריאים וזכרו את הססמא GROOVE IS IN THE HOUSE- WE DON'T THINK SO!

Torn

New member
שירשור ../images/Emo32.gif

שרשרו לכאן מה שבא לכם......

gothic chic

New member
וואלה יש לי רעיון...../images/Emo3.gif

בואו נהפוך את השרשור הזה לשרשור תמונות שהכי מצחיקות אותנו..מה אתם אומרים אה?

U p

New member
I love beyonce knowles!!!

ואני מתכוונת לפתוח פורום עליה!! שלחתי טופס בקשה לפורום........ א-מ-ן א-מ-ן שאני יצליח לפתוח פורום על המדהימה!!!

דווקא אני לא כל כך אוהבת אותה..

אני שלחתי טופס בקשה לפורום על "קירסטן דאנסט", אבל הם אמרו לי שאם אין לי 2 חתימות ממנהלי פורמים אני לא יכולה לנהל את הפורום.. אלא אם כן אני בת 16 ומעלה... אוהבת -

U p

New member
אני שמתי 3 מנהלים כממליצים...חיחי

כולל אותך צחי.....מקווה שאת הלא כועס עלי....

U p

New member
לא נורא.......

גרררררררררררררררררר......רררררררר......
אה...כלומר....זו דעתך....כן, כן....כמובן.....רק דעתך....

../images/Emo32.gif בגריל...../images/Emo29.gif

בעעעע סטף חולהההההההה
קשה לי לנשום, כואב לי הגרון והבטן, ואם אני מכניסה טיפת מים לפה זה עושה לי להקיא }-: *סניף**סניף* רע לי!!!!!!!!!
אני צריכה חיבוק...
*פאפי פייס*

Torn

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב מספיק

../images/Emo24.gifתרגישי טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

גם אני מקוררת רצח האף שלי סתום וכואב לי הגרון... זה עונת מעבר עכשיו... הרבה חולים עכשיו...

למעלה