שירשור

eranmc

New member
שירשור ../images/Emo32.gif

כוכלם מוזמנים לכתוב שמות של שירים ומבצעים שכדי שנשמע, אני כבר נתתי את בריטני ספירס עם I RUN AWAY ואני מוסיף את סלין דיון עם WATER FROM THE MOON

Shir Life

New member
You don´t know- westlife

לא שיר אהבה, הם כתבו, אחד השירים הכי יפים ואמיתיים שלהם... שווה!

אני מוסיף את

השיר המדהים של FAUTH HILL-BREATHE ואני ממש מסכים שWATER FROM THE MOON מדהים ומרגש! ואני מוסיף את I WANNA LOVE YOU FOREVER של JESSICA SIMPSON

Shir Life

New member
ג´סיקה סימפסון זה שיר שווה בטירוף!!

ומוסיפה: from sarah with love- sarah conor באחת הפעמים שהיא שרה קולות רקע, היא מזכירה קצת את מראיה...!

שעטנז

New member
כמה צחקתי ששמעתי את השיר הזה....

בסוף בסוף בסוף היא כזה מנסה לסלסל וזה נשמע כזה מכוער!!!! כאילו מישהו חונק אותה... ואני מדמיין שמישהו חונק אותה בסטודיו ונשפך מצחוק!!!! שיר יפה!

MissPop

New member
וגם את מה ששיר אמרה

חברה שלי מריאן הקליטה לי חלק מהאלבום שלה, יש לה קול מדהים

MissPop

New member
אני אוהבת את השירים האלה

של פיית´ היל וג´סיקה סימפסון SIGH

eranmc

New member
גמני אוהב את הדיסק הראשון של

ג´סיקה ממש מדהים אבל השני והשלישי... ואני אוהב גם את there you´ll be של פאייט´

לערן

ראשית-אני רוצה להגיד לך שלמרות שאתה לא הכי אוהב אותי וגם אחרים היו מעדיפים שאתנדף מפה -אני אוהב את כולכם!גם אלה ששונאים אותי!ומשום מה בפורום יש רק אנשים איכותיים בניגוד לפורומים של אחרות(שלא אזכיר את שמם). ולערן-לג´סיקה יש רק 2 אלבומים ,הראשון נקרא על שמה והשני-IRRESISTIBLE!איזה עוד יש?כי כתבת שיש לה 3? ולגבי עוד שירים נחמדים אני מעוניין להוסיף את CANDY של מנדי מור המדהימה ואת כל השירים של להקת ABBA!איזה שירים מעולים יש להם!שירים שלא מתיישנים אף פעם!

eranmc

New member
לאוהב גזר אדום

אני לא שונא אותך. אתה פשוט כזה צפוי ומעצבן. לג´סיקה יש את אלבום הרימקסים שמין הסתם גם אחותה ג´ניפר התשמשה בחצי מהרקיקמסים לאלבום רימקיס משלה.

omris

New member
בהחלט אלבום ושיר מדהימים של פיית´

יש לי את האלבום והוא אלבום קאנטרי טיפוסי ויפה . שירים שלי שאני מציע: Donna Lewis - Fools Paradise (זמרת מדהימה!!!! הופיעה בזמנו בהופעת אורח בברלי הילס עם להיט ענק שלה "I Love You Always Forever" שיר פשוט יפה!! וגם השיר שכתבתי לכם כאן פשוט שיר מדהים) Duran Duran - Ordinary World (גדלתי עליו.. שיר עם טקסט אדיר בעל משמעות ממש גדולה.. שיר יפה לאללה En Vogue - Don`t Let Go (ביצוע ווקאלי מצויין, שיר מדהים) Jewel - Foolish Games (שיר חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!) לקוח ד"א, מ"באטמן ורובין" - הסרט Kate Bush - This Woman`s Work (שיר ישן, אבל יפה, אני אוהב אותו לאללה) Lisa Loeb - Stay (שיר חובה!!!!!!!!!!!! תקשיבו למילים) הושמע גם ב"מציאות נושכת" עם וינונה ריידר Lenny Kravitz - Stand By My Woman (כמובן שזה לא השיר היחידי המדהים של המוסיקאי הענק הזה, אבל זה אחד השירים היפים ביותר שלו, ואני פשוט מעריץ ענק שלו כבר כמה שנים והאלבום החדש שלו מומלץ בחום) Phil Collins - One More Night (שיר ענק של יוצר ענק~!) Prince - Purple Rain (שיר חובה!!! לאוהבי שירי שנות ה80) Sade - Smooth Operator (כמובן , איך אפשר בלי השיר היפה הזה שלה) Sarah McLachlan - Possession (שיר חובה!! תורידו שיר אחד שלה ותראו כמה היא פשוט מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Sarah McLachlan - Angel (כנ"ל, לקוח גם מ"עיר של מלאכים" למי שמכיר עם ניקולס קייג´ ומג ראיין) Sting - Feilds Of Gold (שיר פשוט מדהים ויפה שלו, מוסיקאי ענק, אני מאוד אוהב אותו) **** נא להכיר: TAMIA!!! מוסיקאית מדהימה עם קול פשוט אלוהי ואתם חייבים להוריד ארבעה שירים מדהימים שלה !!!!!!!!!!!! : Tamia - Stranger In My House (היה להיט ענק בארה"ב באביב 2001! Tamia - Tell Me Who It Was (לקוח מאותו אלבום, שיר מדהים, אתם חייבים להקשיב לקול שלה כאן ולמילים ... פשוט מדהים..) Tamia - You Put A Move On My Heart (לקוח מאלבום אוסף של שירים מיוחד שהוקדש לזמר קווינסי ג´ונס... *זה שיר שבאמת חובה להוריד אותו! הקול שלה כאן פשוט מדהים והיא עולה לגבהים מדהימים... עוצמה אדירה!) Tamia - Careless Whisper (כן כן! חידוש מדהים לcarelss whisper של ג´ורג´ מייקל לפסקול של סרט... חידוש פשוט מצויין!) The Cranberries - Ode To My Family (הקרנבריז.. להקה מדהימה עם שירים מדהימים, אחד השירים היפים ביותר שלהם....) Tina Arena - Burn (acoustic) (זמרת אוסטרלית עם קול פשוט מדהים ביופיו, אם זכרוני אינו מטעני, הבנתי שהיא נתגלתה על ידי סלין דיון, בכל מקרה, תורידו את הגירסה האקוסטית של השיר בפסנתר..) Toni Braxton - You`re Makin Me High (שיר R&B מצויין, הופק ע"י בייביפייס כמו שאר האלבום שלה SECRETS מ 1996). U2 - With or Without You (כמו כל שאר האלבום, שיר פשוט מדהים!!!!! שיר שאי אפשר לשכוח ואין ספק שהוא אחד השירים הטובים שלהם לאורך על השנים!!) Crowded House - Don`t Dream It`s Over (שיר שכל כך כיף להתעורר איתו בבוקר!!!!!!!! תקשיבו למילים!!!!!!!!!!!!!!) Dire Straits - Brothers In Arms (כמובן!! שיר אלוהי שאני סוגד לו
)
Eurythmics - There Must Be An Angel (שיר מדהים שלהם!) Michael McDonald - She`s A Maniac (אני מטורף על השיר הזה!!!!:)לקוח כמובן מ"פלאשדאנס" Spandau Ballet - True (שיר ענק!!! שיר אייטיז טיפוסי אבל יפה) Duran Duran - Save A Prayer ואם כבר נגעתי באייטיז אז הנה שיר פשוט יפהההההההההההההההה של דוראן דוראן שלקוח מאלבום פשוט מצויין!!!! אני חולה על השיר והאלבום!!!!!!!! מ ו מ ל ץ ב י ו ת ר פחחחח, נדמה לכם שזה הכל???????? סרקתי את 300 השירים שלי ויש עוד מלא שאני עוד יכול ורוצה להמליץ לכם עליהם , אבל בגלל שמקציבים לנו כאן מילים אז זה כבר יהיה בהודעה אחרת, בינתיים, תסתפקו בהודעה הזאת עד להודעה חדשה

MissPop

New member
אוי

אם כבר הזכרת את הסרט של ניקולס קייג´ ומג ריאן יש שיר אחד מתוך הסרט שמאוד אהבתי וברח לי השם שלו עכשיו
חוץ מי זה גם LIFE HOUSE = HANGING BY A MOMENT ו NSYNC = SELFISH / CELEBRITY שירים שעובדים חזק בקומפקט שלי LOL

Shir Life

New member
אני כל כך מסכימה לגבי:

סטינג דייר סטרייטס וארות´מיקס כולם שירים מדהימים!!!!!!!!!!!!!!! עוד שירים מדייר סטרייטס וסטינג (למרות שזה לא יגמר אם אני אתחיל- אבל אני אשתדל לקצר...) sting- mad about you dire straits- money for nothing שיר מדהיםםםםםם, לא מרגש או משהו... אבל יש קולות רקע של סטינג (כן, הביאו את סטינג כדי שישיר קולות רקע!), והבס שם מ-ד-ה-י-ם, מומלץ במיוחחד!!!!!!! יש עוד מלא של דייר סטרייטס וסטינג, אבל אני אמשיך עם אמנים אחרים: p. diddy feat. faith evens- I´ll be missing you- שיר מדהים!!!! אחד השירים הכיאהובים עליי... guns&roses- Don´t cry מה עוד...?

MissPop

New member
הממ

GUNS&ROSSES = NOVEMEBER RAIN שיר מקסים TAKE THAT = BABE אבל את זה חייבים לראות את ההופעה בברלין בביצוע לייב כדי להבין כמה השיר הזה ענק

Shir Life

New member
יש שיר של...

דייב מת´יוס בנד... אני לא יודעת בדיוק את השם שלו... אבל אולי זה... Mother father please explane to me... שיר טוב! אם אני אי פעם אתפרסם (כן, בטח...) אז אני אחדש את זה- אבל אני אשים בפנים קטע ראפ!!!! זה יהיה פשוט מדהים...

omris

New member
לא נשמע לי מוכר, אבל אני מכיר כבר

כמה זמן את Dave Matthews Band והם בהחלט טובים! יש להם ביצוע אקוסטי מדהים לשיר שלהם שנקרא Everyday שהם שרו בערב ההצדעה המיוחד לגיבורים שמריה שרה בו את HERO .. מומלץ ביותר..... ונילי, אכן November Rain שיר פשוט מדהים שלהם ויש כמובן גם את Don´t Cry ואת Sweet Child O´ Mine עם ההקדמה האדירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה