בהחלט אלבום ושיר מדהימים של פיית´
יש לי את האלבום והוא אלבום קאנטרי טיפוסי ויפה . שירים שלי שאני מציע: Donna Lewis - Fools Paradise
(זמרת מדהימה!!!! הופיעה בזמנו בהופעת אורח בברלי הילס עם להיט ענק שלה "I Love You Always Forever" שיר פשוט יפה!! וגם השיר שכתבתי לכם כאן פשוט שיר מדהים) Duran Duran - Ordinary World
(גדלתי עליו.. שיר עם טקסט אדיר בעל משמעות ממש גדולה.. שיר יפה לאללה En Vogue - Don`t Let Go
(ביצוע ווקאלי מצויין, שיר מדהים) Jewel - Foolish Games
(שיר חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!) לקוח ד"א, מ"באטמן ורובין" - הסרט Kate Bush - This Woman`s Work
(שיר ישן, אבל יפה, אני אוהב אותו לאללה) Lisa Loeb - Stay
(שיר חובה!!!!!!!!!!!! תקשיבו למילים) הושמע גם ב"מציאות נושכת" עם וינונה ריידר Lenny Kravitz - Stand By My Woman
(כמובן שזה לא השיר היחידי המדהים של המוסיקאי הענק הזה, אבל זה אחד השירים היפים ביותר שלו, ואני פשוט מעריץ ענק שלו כבר כמה שנים והאלבום החדש שלו מומלץ בחום) Phil Collins - One More Night (
שיר ענק של יוצר ענק~!) Prince - Purple Rain
(שיר חובה!!! לאוהבי שירי שנות ה80) Sade - Smooth Operator
(כמובן , איך אפשר בלי השיר היפה הזה שלה) Sarah McLachlan - Possession
(שיר חובה!! תורידו שיר אחד שלה ותראו כמה היא פשוט מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Sarah McLachlan - Angel
(כנ"ל, לקוח גם מ"עיר של מלאכים" למי שמכיר עם ניקולס קייג´ ומג ראיין) Sting - Feilds Of Gold
(שיר פשוט מדהים ויפה שלו, מוסיקאי ענק, אני מאוד אוהב אותו) **** נא להכיר: TAMIA!!! מוסיקאית מדהימה עם קול פשוט אלוהי ואתם חייבים להוריד ארבעה שירים מדהימים שלה !!!!!!!!!!!! : Tamia - Stranger In My House
(היה להיט ענק בארה"ב באביב 2001! Tamia - Tell Me Who It Was
(לקוח מאותו אלבום, שיר מדהים, אתם חייבים להקשיב לקול שלה כאן ולמילים ... פשוט מדהים..) Tamia - You Put A Move On My Heart
(לקוח מאלבום אוסף של שירים מיוחד שהוקדש לזמר קווינסי ג´ונס... *זה שיר שבאמת חובה להוריד אותו! הקול שלה כאן פשוט מדהים והיא עולה לגבהים מדהימים... עוצמה אדירה!) Tamia - Careless Whisper
(כן כן! חידוש מדהים לcarelss whisper של ג´ורג´ מייקל לפסקול של סרט... חידוש פשוט מצויין!) The Cranberries - Ode To My Family
(הקרנבריז.. להקה מדהימה עם שירים מדהימים, אחד השירים היפים ביותר שלהם....) Tina Arena - Burn (acoustic)
(זמרת אוסטרלית עם קול פשוט מדהים ביופיו, אם זכרוני אינו מטעני, הבנתי שהיא נתגלתה על ידי סלין דיון, בכל מקרה, תורידו את הגירסה האקוסטית של השיר בפסנתר..) Toni Braxton - You`re Makin Me High
(שיר R&B מצויין, הופק ע"י בייביפייס כמו שאר האלבום שלה SECRETS מ 1996). U2 - With or Without You
(כמו כל שאר האלבום, שיר פשוט מדהים!!!!! שיר שאי אפשר לשכוח ואין ספק שהוא אחד השירים הטובים שלהם לאורך על השנים!!) Crowded House - Don`t Dream It`s Over
(שיר שכל כך כיף להתעורר איתו בבוקר!!!!!!!! תקשיבו למילים!!!!!!!!!!!!!!) Dire Straits - Brothers In Arms
(כמובן!! שיר אלוהי שאני סוגד לו
) Eurythmics - There Must Be An Angel
(שיר מדהים שלהם!) Michael McDonald - She`s A Maniac
(אני מטורף על השיר הזה!!!!
לקוח כמובן מ"פלאשדאנס" Spandau Ballet - True
(שיר ענק!!! שיר אייטיז טיפוסי אבל יפה) Duran Duran - Save A Prayer
ואם כבר נגעתי באייטיז אז הנה שיר פשוט יפהההההההההההההההה של דוראן דוראן שלקוח מאלבום פשוט מצויין!!!! אני חולה על השיר והאלבום!!!!!!!! מ ו מ ל ץ ב י ו ת ר פחחחח, נדמה לכם שזה הכל???????? סרקתי את 300 השירים שלי ויש עוד מלא שאני עוד יכול ורוצה להמליץ לכם עליהם , אבל בגלל שמקציבים לנו כאן מילים אז זה כבר יהיה בהודעה אחרת, בינתיים, תסתפקו בהודעה הזאת עד להודעה חדשה