שירשור

נסילה

New member
גדול! תודה לך....

אישית עושה זאת מהיום שהפכתי לאמא :) וזה באמת עובד. מעניין אבל שעדיין נכנסתי לקרוא, אולי בגלל שתמיד הם ינסו לבדוק שוב ושוב את הגבולות (כל כמה חודשים)

2blikeangel

New member
חחח זו היתה השיטה של אבא שלי...

וזה עבד מצוין! אם אמר לא ידעתי שזהו, הוויכוח נגמר. לא זה לא. באמת שיטה מעולה
רק להזהר לא להתפתות להגיד על כל דבר לא- זה כל כך מצליח עם הילד שממש קל להגיד אוטומטית לא על כל דבר כי הילד לומד לוותר להורה המסרב. אני אישית עושה משהו דומה עם הבת שלי- אבל גם שמה לב אם אני יכולה להענות לבקשות שלה, לעשות קצת מאמץ ולשמח אותה- אני נזהרת לא להגיד על כל דבר לא באופן אוטומטי. כי לפעמים יש מצבים שהכי קל זה להגיד לא, ומאוד מפתה להגיד לא כי אין לי כוח/חשק ואז לדעתי קצת מפסידים מהחוויה שיכלה להיות בין ההורה לילד. אבל כשהילד מנדנד וצריך באמת לשים לו גבולות וממש לא מתאים לנו להענות לבקשה שלו- להגיד לו לא חד וחלק זו שיטה מעולה

יה-יה

New member
מי שלא הבין

זה בהמשך לרשומה המקושרת במעלה השרשור (המלמדת איך לומר פשוט "לא"!!!
)

אלינו זה לא עבד ../images/Emo31.gif

זה רק גרם לו לחקות אותנו וכשהייתי מבקשת ממנו שיעשה משהו הוא מיד אמר "לא" תקיף ואח"כ יכולתי להמשיך ולדבר ללמפה
זו שיטה, אין ספק, אבל היא לא מתאימה לכל הילדים. ראו הוזהרתם

bisty

New member
כמה משלמים לבייביסיטר?

שלום, כמה נהוג לשלם לבייביסיטר (בת שלושים +) עבור טיפול בתינוקת,שלוש שעות בשעות הבוקר באזור המרכז. האם נהוג לשלם גם נסיעות?

חמדת35

New member
בשכונה שלנו 35-45 ש"ח לשעה וגם נסיעות

אם זה קבוע אז גם ביטוח לאומי.

הבלדרית

New member
אני מהמרכז (פ"ת) ושילמתי לבייביסיטר על

בסיס שעה,25 ש"ח לשעה ותוספת נסיעות.טיפלה בילד 3 פעמים בשבוע,3-5 שעות כל פעם בהתאם לצרכיי.

muga

New member
התעריפים האלו זהים גם לשעות הערב?

או שיש הבדל בין בייביסיטר ביום לבייביסיטר בלילה?

אצלינו כן, ואני אומר עוד משהו, התעריפים האלה

גם זהים אצלינו ללא קשר לכמות הילדים שמשאירים (נו, כמות, מילה לא טובה, אני פשוט ממהרת, אבל התכוונתי שאם אני משאירה 1 או 4 - כמותית זה שונה - התעריף נשאר זהה)

זקוקה לעיצה לגבי הברית ....

בגלל הצהבת והאשפוז הארוך הברית לא נעשתה במועד. עוד לפני שדיברנו על זה בכלל חמותי נידבה את החצר שלה .... לא שממש אכפת לי . מתה לעבור את הברית הזו כבר. חמותי החליטה על הכל והתחילה להריץ את זה עוד כשהיינו בבי"ח.. תפריט חלבי . התחילה אפילו להכין דברים . המוח שלי לא ממש מתפקד. ואני מנסה לחשוב על משהו יצירתי לעשות את זה שלא יראה כמו פיקניק בגינה....חמותי נוהגת לארח הרבה בגינה שלה בכל הזדמנות . זה בדרך כלל נראה אותו הדבר .. ובא לי לשדרג את זה לקצת יותר "ארוע ".... היא כבר קנתה כלים חד פעמיים לבנים ומתכננת לעשות "מזנון" ולפזר בכל הגינה שולחנות... יש למישהי רעיון מה לעשות כדי להרים את זה קצת ?

שידרוג../images/Emo13.gif

לשים בלונים בצורת מוצצים מהליום על כל שולחן או סידור יפה. אנחנו הכנו למזכרת מגנט עם תמונה של הילדה, אפשר שוקלדים בצלופן עם כיתוב, או בצק סוכר. אפשר להזמין נגנים שיעמדו וינגנו בתחילת האירוע או שחקן (מאלה שמאופרים בלבן) שיגיש לכל אורח שמגיע איזשהו משהו....... אם את צריכה המלצות, יש לי בעיקר במרכז.

חדשה פה ...רוצה להגיד שלום

הי, לפני פחות מחודש, בפרוץ שנה לקטנה, היא החלה לפתע ללכת, לדבר בג'יבריש חמוד, להשתולל, להצחיק, להיעלב, לכעוס, לצחוק, לעשות הצגות, להגיד לא ולעשות הרבה דווקא. אז הבנתי שהיא כבר לא תינוק אלא פעוט , על כל המשתמע... פתאום הבנו שאנחנו בסרט של גבולות וחינוך - וחוץ מלאלף את הכלבה שלי- לא הצלחתי לאלף כלום בחיים, אז הצטרפתי לפורום הנחמד הזה ונהנית לקרוא כאן. אז תודה :) מצ"ב תמונה של הנ"ל

למעלה