שירשור

חמדת35

New member
אחת ההמלצות הנפוצות היא לא לרשום שם של ילד

באופן שמי שרוצה לחטוף אותו יכול לקרוא לו. אז תכתבו רק מספר טלפון. ואם אתם חוששים שמא הוא יאבד, אני מציעה לכם לקשור אותו אליכם: יש אפשרות לריתמה שמורכבת על הגב, או לצמיד שקשור ליד. ואני לא צוחקת, עדיף ילד קשור מאשר ילד שמככב בסרטים.

talital2000

New member
ראיתי בחו"ל איך קושרים ילדים וחטפתי חום

זה היה נראה כאילו הם לוקחים את הכלב לטיול

talital2000

New member
ראיתי בחו"ל איך קושרים ילדים וחטפתי חום

זה היה נראה כאילו הם לוקחים את הכלב לטיול

אחותי מתגוררת בהולנד והגיע לביקור

לפני כחודשיים היא הגיעה לביקור עם ביתה בת השנתיים. בשדה התעופה היא חיברה אותה לריתמה והסתובבה איתה . הבת שלי היתה בשוק . ולה היו נסיבות מקלות: מכיוון שהיא הגיעה לבד והיו לה המון מזוודות והקטנה מתרוצצת - היא הסתובבה איתה "קשורה". בהולנד זה מראה שכיח. לנו זה נראה אולי מוזר, אך בכדי לשמור על שלומה של הקטנה, ושפיותה דל ה"גדולה"- עדיף לקשור.

talital2000

New member
אנחנו טסים לתאילנד

ובחופים אני לא אוכל לעשות את זה ובטיול ג'יפים בצפון כנ"ל (רוב הזמן יושבים בג'יפ) :) בבנקוק אולי תהיה יותר בעיה ראינו גם באופיס דיפו מכשיר שמחברים לבגד של הילד וההורה מחזיק חלק אחר שלו (כמו ווקי טוקי) ומגדירים מראש מרחק, כך שאם המרחק בין 2 המכשירים גדול ממנו המכשירים מתחילים לצפצף

חמדת35

New member
צריך להחליט מה עדיף

שילד יאבד (וזה לא עניין של בכי של כמה דקות, יש ילדים שנחטפים ע"י פדופילים ומעונים שנים רבות) או שתחטפי חום. אני מעדיפה לחטוף חום כל יום ובלבד לילדה לי לא יאונה כל רע. אגב, תאילנד היא גן עדן לפדופילים, שבאים למצוא את הילדות התאיות. לא ברור לי מה יעזור לך מכשיר מצפצף. אם מישהו יחטוף ילד בהמון - הוא יחטוף אותו.

talital2000

New member
לגבי הביטוי "קיבלתי חום"- זה היה בגלל

שזו היתה הפעם הראשונה שראיתי דבר כזה וגם אף פעם לא שמעתי על זה. אני גם לא יודעת איך אושרי יגיב אם ננסה לקשור אותו כך. האמת היא שדווקא שמעתי על מקרה מפחיד ביורודיסני בפריז- זוג הורים וילדה קטנה הסתובבו שם ופתאום ההורים שמו לב שהם לא מוצאים את הילדה. הם פנו למשטרת הפארק והם יש סגרו את הפארק, ואמרו להורים- עכשיו אנחנו עושים ביחד סיבוב בפארק ואת לא מסתכלים על הגוף/שיער ביגוד אלא רק על הנעליים. ובאמת הצליחו למצוא ככה את הילדה בריאה ושלמה- כשמצאו אותה היא באמת היתה עם בגדים אחרים והספיקו כבר לספר אותה מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פלגיה

New member
ביורודיסני באמת

לא מרשים למכור נעליים בשום מקום בתוך המתחם, ולא מרשים ללכת יחפים. זו הדרך למצוא ילדים שחוטפים אותם.

פלגיה

New member
מצד שני

זה מאוד יעיל. האסוציאציות שלך מרתיעות, אבל כאשר יש חטיפה או היעלמות בהמון על הפרק - אז עדיף להיראות לא טוב ולהישאר עם ילד חי ובריא.

muga

New member
לשעבר ../images/Emo8.gif

גרתי שם 20 שנה בערך, ההורים שלי עדיין גרים שם

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif אם גם לכן יש ילד/ה מנדנדים...

...אני מזמינה אתכן לרשומה שכתבתי בנושא - "פטנט עולמי להשתקת ילדים מנדנדים" - בבלוג שלי. ההצלחה מובטחת! (ההודעה הזאת נכתבה באישור המנהלות, ואני מודה להן על כך).

למעלה