שירשור

שירשור../images/Emo32.gif

עוד מעט אני לכת לראות ת'סרט הארי פוטררר
וגם אני לכת לדודים לשבוע
נראה אם אני יוכל להיכנס לאייסי ולאינטרנט

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ../images/Emo207.gif happy tree friends

אנחנו מזמינים אתכם לקומונת HTF Happy Tree Friends הפי טרי פרינדס זאת תוכנית קצרה על חיות חמודות שנרצחות !!!! כן כן שמעתם נכון: נ-ר-צ-ח-ו-ת אז אם אתם אוהבים דם תיכנסו
אם לא אז אל תיכנסו
הקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27673&smsMsg=

../images/Emo42.gifקלטו שיחה על המילה כוסון אני ומאיה במסנ:

מאיה אומר/ת: כוסון מאיה אומר/ת: אאא שיט מאיה אומר/ת: אני לא באמת אמרתי כוסון מאיה אומר/ת: זה אשליה אופטי מאיה אומר/ת: ת shai אומר/ת: מה רע בלהגיד כוסון? shai אומר/ת: אני תמיד אומרת כוסון shai אומר/ת: כיי shai אומר/ת: להגיד כוסון shai אומר/ת: זה מזה כוסונייי! מאיה אומר/ת: אנשים הם לא כוס מהלך מאיה אומר/ת: שיר אמרה את זה נראה לי XDD shai אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח shai אומר/ת: הם דווקא כןן D: מאיה אומר/ת: לא הם לא מאיה אומר/ת: זה הערה פוגעת shai אומר/ת: זה ממש לאא shai אומר/ת: למה ה*** שלך לא מהלך איתך? מאיה אומר/ת: תחשבי על זה, אם מישהו אומר שאת כוסית, הוא מתכוון ששומדבר לא שווה אצלך חוץ מהכוס שלך. כאילו אין לך אישיות shai אומר/ת: מה שאת עושה עכשיו זה מעליב מאיה אומר/ת: , אין לך אופי shai אומר/ת: בגלל שאת פוגעת בו shai אומר/ת: כאילו הוא לא חלק מהגוףף שלך! מאיה אומר/ת: זה כן חלק מהגוף שלי shai אומר/ת: בדיוקק! shai אומר/ת: והוא מהלך איתך! מאיה אומר/ת: אבל זה לא הדבר היחיד אצלי. מאיה אומר/ת: לא נכון. אני בנאדם עם אופי ואישיות ורצונות ומחשבות. זה שיש לי כוס זה רק מבדיל אותי מהחצי השני של העולם. מאיה אומר/ת: וזה גם עוד דברים shai אומר/ת: פחחח אם מישהו יקרא לי ככה אני יוריד לו את הראש D: אבללל שאני אומרת שמישהו כוסון זה בסדר!@ מאיה אומר/ת: אבל זה לא הדבר העיקרי אצלי מאיה אומר/ת: זה טיפשי shai אומר/ת: זה לאא shai אומר/ת: כי ל=י מותר להגיד הכל!@ מאיה אומר/ת: אוריד**, דרך אגב. shai אומר/ת: ואם אני אומרת שמישהו כוסון זה רק יעלה לו את הביטוחון העצמיי כי אני אמרתי לו את זה! shai אומר/ת: חחחחחחחחחחח סתם D: מאיה אומר/ת: ~__~

../images/Emo42.gifהמשך שיחהה../images/Emo12.gif

אני מקווה שמאיה מרשה לפרם את זה בכלל. נוו לא נורא P: מאיה אומר/ת: יוווו נזכרתי מה רציתי להגיד לך shai אומר/ת: נוווו מאיה אומר/ת: ירין קרא לי כוסונית אתמול D::::::ף מאיה אומר/ת: יאיי מאיה אומר/ת: חח shai אומר/ת: מי הוא ירין? מאיה אומר/ת: הקראש מרמתיים מאיה אומר/ת: שהכרתי במחנה shai אומר/ת: אההההה shai אומר/ת: זה אומר שאת כוס מהלך? מאיה אומר/ת: יווו והוא רצה שניפגש shai אומר/ת: הסכמת? מאיה אומר/ת: לא מאיה אומר/ת: כאילו מאיה אומר/ת: לא, אני לא כוס מהלך מאיה אומר/ת: אבל הוא אמר כזה 'מתי ניפגש??..' shai אומר/ת: נכון את כוס קטן מהלךךך1 מאיה אומר/ת: כוסשלך shai אומר/ת: O: יווו ומה אמרת? מאיה אומר/ת: שבא לי גם מאיה אומר/ת: יווווו shai אומר/ת: את אוהבת אותו1 מאיה אומר/ת: בקראש shai אומר/ת: זה מה קראש בכללללל?1 מאיה אומר/ת: הידלקות כזה מאיה אומר/ת: אבל זה באנגלית אז זה נשמע יותר טוב XD shai אומר/ת: פחחחחח XD shai אומר/ת: את פוגשת אותוו? shai אומר/ת: ואם הוא פדופילל? מאיה אומר/ת: הוא לא shai אומר/ת: הוא אונס shai אומר/ת: אני יודעת! מאיה אומר/ת: פגשתי אותו במחנה מאיה אומר/ת: הוא זייניק מרמתיים shai אומר/ת: חחחח אני צוחקת! אין לך חוש הומור בשיט! מאיה אומר/ת: כאילו עוד חודש בערך הוא חתניק מאיה אומר/ת: לא נכון מאיה אומר/ת: זה סתם שאת לא מצחיקה מאיה אומר/ת: את מצחיקה רק את עצמך חח shai אומר/ת: אני סופר מצחיקהה כפול 3!!!@ מאיה אומר/ת: או שאת על דבק מגע או משהו shai אומר/ת: לאא shai אומר/ת: אני על פסיפלורה

I R i T 94

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo217.gif

*מועתק מההודעה בקומונת חיות וחברים><* סעמק34%^@#^)@#_+?^*@# אני צריכה לקחת כדור גם בבוקר וגם בערב.. במשך חודש וחצי.. בגלל הכאבי גרון האלו }: ואני? לבלוע כדורים? נו וואי._. אני לא יודעת לבלוע.. אני מקיאה את זה }:: והמסנג'ר החדש לא עובד לי.. ארררררררררר~!@#%^_&I) אני מסתפקת בישן /:

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifכל-כך מבינה אותך../images/Emo10.gif ,

אני צריכה עכשיו שבועיים לקחת כדורים בגודל של פיל וקשה לי נורא לבלוע כי הם גדולים, עכשיו הלכתי לבלוע, וירקתי הכל כמו לא יודעת מה :S וגם אצלי בגלל כאבי גרון ;; מקווה שתרגישי טוב
אה כן, אני בולעת את זה עם יוגורט, הציעו לי את זה וזה דווקא רעיון לא רע=] מוזמנת לנסות

I R i T 94

New member
בהצלחה גם לך, ותרגישי טוב../images/Emo24.gif ../images/Emo217.gif

אני שונאת יוגורט>< כאילו רק יוגורטים של שוקולדXD אינ חושבת שאני אנסה עם קוטג', כמו שאנחנו נותנים לכלב שלי כדוריםXDDD [כשהוא היה חולה._.] ואינ אמעך גםD:

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifחחחח קוטג'? ענק../images/Emo6.gif

ממ שיהיה לך גם בהצלחה
ותודה!! 3>

למעלה