../images/Emo42.gifקלטו שיחה על המילה כוסון אני ומאיה במסנ:
מאיה אומר/ת: כוסון מאיה אומר/ת: אאא שיט מאיה אומר/ת: אני לא באמת אמרתי כוסון מאיה אומר/ת: זה אשליה אופטי מאיה אומר/ת: ת shai אומר/ת: מה רע בלהגיד כוסון? shai אומר/ת: אני תמיד אומרת כוסון shai אומר/ת: כיי shai אומר/ת: להגיד כוסון shai אומר/ת: זה מזה כוסונייי! מאיה אומר/ת: אנשים הם לא כוס מהלך מאיה אומר/ת: שיר אמרה את זה נראה לי XDD shai אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח shai אומר/ת: הם דווקא כןן D: מאיה אומר/ת: לא הם לא מאיה אומר/ת: זה הערה פוגעת shai אומר/ת: זה ממש לאא shai אומר/ת: למה ה*** שלך לא מהלך איתך? מאיה אומר/ת: תחשבי על זה, אם מישהו אומר שאת כוסית, הוא מתכוון ששומדבר לא שווה אצלך חוץ מהכוס שלך. כאילו אין לך אישיות shai אומר/ת: מה שאת עושה עכשיו זה מעליב מאיה אומר/ת: , אין לך אופי shai אומר/ת: בגלל שאת פוגעת בו shai אומר/ת: כאילו הוא לא חלק מהגוףף שלך! מאיה אומר/ת: זה כן חלק מהגוף שלי shai אומר/ת: בדיוקק! shai אומר/ת: והוא מהלך איתך! מאיה אומר/ת: אבל זה לא הדבר היחיד אצלי. מאיה אומר/ת: לא נכון. אני בנאדם עם אופי ואישיות ורצונות ומחשבות. זה שיש לי כוס זה רק מבדיל אותי מהחצי השני של העולם. מאיה אומר/ת: וזה גם עוד דברים shai אומר/ת: פחחח אם מישהו יקרא לי ככה אני יוריד לו את הראש D: אבללל שאני אומרת שמישהו כוסון זה בסדר!@ מאיה אומר/ת: אבל זה לא הדבר העיקרי אצלי מאיה אומר/ת: זה טיפשי shai אומר/ת: זה לאא shai אומר/ת: כי ל=י מותר להגיד הכל!@ מאיה אומר/ת: אוריד**, דרך אגב. shai אומר/ת: ואם אני אומרת שמישהו כוסון זה רק יעלה לו את הביטוחון העצמיי כי אני אמרתי לו את זה! shai אומר/ת: חחחחחחחחחחח סתם D: מאיה אומר/ת: ~__~