שירשור
מוחלט

McBlack

New member
המלצות../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

להקה: Adema, ניו מטאל, לא אוהבים? תיחנקו
ו-Tenacious D, אין לי הגדרה אליהם. ג'ק בלאק במיטבו
שיר: בלאדי הל... אמממ נגיד ש- Ash - Orpheus, A Perfect Circle - The Outsider (הקטע עם פרשס פשוט טוווווווב) שיר שמתנגן: Tenacious D - Fuck Her Gently אלבום: "נציל את היום" של נימרוד שיקלר. עדיין
ספר: עדי אלון - הבודהא של החביתות. אוסף סיפורים, לצערי זה הספר היחיד שהיה לי זמן לקרוא בתקופה האחרונה... הכתיבה נחמדה, המשפט שגרם לי לקנות את הספר (שבמקרה הוא המשפט שכתוב מאחורה בכריכה+ה-1 בספר) הוא בעצם המשפט הכי טוב בו, שזה די מאכזב. היא לא יודעת לסיים סיפורים, וחצי מהדברים שהיא כתבה צפויים מראש. אבל עדיין, הוא עלה לי כולה 15 ש"ח, וזה לא כאילו אני יודעת לסיים את הסיפורים שלי כמו שצריך. סרט: "ביג", סרט מ-89 נדמה לי עם טום הנקס (שחקן שולט), "עד שנשאר כלום", סרט קנדי הזוי, "קיוב", שהוא תמיד טוב. "הייפרקיוב" דווקא פחות. אוכל: דברים:

McBlack

New member
פחחח לא כתבתי אוכל ודברים...

אוכל: נממממ בלי... בעעעעעעע דברים: אין לי כוח להיסטוריהההההההה
ומחר המתכונת. אה, וביום שבת אני מסתפרת, ומיום ראשון אני לא בבית ואני חוזרת רק שלישי בערב (כן... מהמפגש) אבל אני אהיה אצל אחותי אז אני אשתדל להתעדכן בקשר לדברים למפגש. מי שרוצה שיבקש ואני אביא את הפלאפון של אימא שלי שאני אמורה להיות איתו במפגש... למרות שאני מבטיחה לא לשמוע את הצילצול.

McBlack

New member
../images/Emo24.gif

סיימת עם המתכונת, מעכשיו יש לי שבוע עמוס
תבואי למפגשפורום, נכון דארלינג? |פאפי פייס|

TarwenR

New member
איך היה לך?

ולמה עמוס? הכל נגמר!! חופש :] כמובן :] שאני אפסיד מפגש?

McBlack

New member
../images/Emo23.gif (כי גמני ממחזרת הודעות../images/Emo6.gif)

הייתה נחמדה, המתכונת! לא הייתי יותר מדי מרוכזת האמת (והמבין יבין
) אבל אני די מרוצה מהתשובות שלי על רוב השאלות. נשארו לי את שתי הבגרויות, בלשון עוד שבוע ובהיסטוריה עוד שבועיים ויומיים. אושר
גם לך הייתה מתכונת?

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחמ"ח!!!!!! ח=מ"=ח!!!!!!../images/Emo6.gif

TarwenR

New member
../images/Emo99.gif

גם לי יש בגרויות, אבל את הלמידה העיקרית כבר עשיתי *חופשיה* ופועל זה כיף
יאפ הייתה בלשון ובהיסטוריה

Danihell1

New member
רק כי הם תאילנדים? :p

טוב שונאת ברוטל בכל מקרה. והתאילנדים האלה.. זה כל כך מצחיק.. הם נראים בני איזה 12

DanieLushka

New member
ברברים וחלאות?

כי הם תאילנדים? אם כך, אתה הברברי פה.. ושוב אני אומר את זה: גזענים - נמאסתם!@@!# ארג'.

Musta Susi

New member
מה ה-Fucking קשר לזה שהם תאילנדים??

מה הקשר??!?!? איזו גזענות? את בכלל יודעת מה זה Brutal Metal? זה וGrindCore הם מהסגנונות הכי השנואים עלי, אין שום קשר לארץ המוצא!!! גם אמריקאים עושים הרבה מוזיקת זבל ומסחור, אבל יש את Symphony X, Dragonlord, Kamelot שאותם אני כן אוהב. את יודעת מה? אפילו בפינלנד אפשר למצוא להקות גרועות. נניח ש Blind Guardian היו מאפגניסטן, עדין הייתי אוהב את המוזיקה שלהם כי הם יודעים לנגן כמו שצריך. לא אכפת לי מה המוצא של הלהקה. אכפת לי רק ממה שהם עושים ואיך הם מנגנים ומה. אני רוצה שוב להבהיר את הנקודה: נניח שלהקה כמו Canibal Corpse הידועים לשמצה היו יוצאי פינלנד, לא הייתי מכריח את עצמי לשמוע מוזיקה מלוכלכת ואכזרית למשמע, רק בשביל לאהוד את המדינה. יש מספיק אחרות שאפשר להעריץ. ואני אומר-מכל העולם אפשר למצוא מוזיקה מצויינת.

airgirl

New member
התחדש על האדום!../images/Emo24.gif

הממ... אלבום - sentenced - funeral album בעע אין לי יותר שום המצלות.. המוח מת..=/ הסטוריה זה
..

airgirl

New member
אהא..

אישתי
הלך לי די בסדר, למרות שהיו כמה דברים ששכחתי לכתוב.. נקווה לטוב :) איך הלך לך?

למעלה