שירשור
מוחלט

Blade Of Fire

New member
שירשור ../images/Emo32.gif מוחלט

כי לנצל"ש את תפוז זה לא חוכמה!
ולמה הפעם? סתם! חסר שירשור כזה.. ממ.. ננצל את זה למשו חשוב בכל זאת-המלצות! להקות, שירים, אלבומים, מה אתם שומעים עכשיו, שיר שנדבקתם אליו... וגם לא חייב קשור למוזיקה- ספרים, סרטים, אוכל (?).. מה שבא לכם.. תמליצו... וכמובן ספרו דברים שעוברים עליכם אם אתם רוצים. אנחנו, או לפחות אני, נשמח לשמוע:)

Blade Of Fire

New member
ואני גם אפתח:)

דיסק טוב ששמעתי בזמן האחרון-LAcuna Coil - Comalies הדיסק האחרון של הלהקה המצוינת הזאת שמתוכו יש את השיר הבאמת מעולה Heaven's A Lie שיש לו קליפ לא מושקע בגרוש (רצועה מס' 2 למי שמעוניין). ספר מוזר והזוי שקראתי לאחרונה זה "לעולם לא עולם" של ניל גיימן שמספר.. וובכן.. קשה להגדיר... אני אהיה חייב להסכים עם מה שכתוב מאחורי הספר-"לונדון האחרת, לונדון של האנשים שנפלו בין הכיסאות ולא קמו".. זה מספר על לונדון אפלה של דוברי עכברושים, מלאכים, שדים, רוזנים וכל זה תוך התעלמות מוחלטת מאנשי העיר העליונה... והסיפור מתמקד על אדם שמוודע ללונדון התחתית הזו בטעות מוחלטת. ספר לא ארוך של 280 עמוד.. קליל וחמוד. מממ.... הורדתי לאחרונה את הקומיקסים של עיר החטאים והיום אני הולך לראות את הסרט... הקומיקסים מעולים, אני ממליץ להוריד:) זהו להפעם:) אה כן.. ועכשיו מתנגנת לה בווינאמפ "בלידינג מי" של מטאליקה, גירסאת S&M

DanieLushka

New member
ברכותי קשוח

על האדום! וויפידו עכשיו אתה יכול להרגיש חשוב[:

Blade Of Fire

New member
לא רק מרגיש, אני באמת חשוב ../images/Emo3.gif

יו לאב מי... יו רילי רילי לאב מי!:)

Blade Of Fire

New member
בעיקרון

ההגדרה של אדום בתפוז זה שאתה מומחה בתחום של הפורום. בפועל זה פשוט כדי לצחוק על כל הפורום שאני באדום ואתם לא! במקרה הפרטי הזה.... ובכן... מממ... כנראה שזה שלב אחד לפני צבע אחר:)

TarwenR

New member
:O

קשוח אדום! מזל טוב =] רגע, יעל הולכת לפרוש מהפורום?

TarwenR

New member
אמממ ידעתי את זה *מגלגלת עיניים*

ועכשיו, אני הולכת לי למות

למעלה