היסטוריה זה המוות לי הלך בסדר :] לבגרות אני מקווה ללמוד את החומר יותר טוב
T TarwenR New member 10/6/05 #119 ../images/Emo23.gif היסטוריה זה המוות לי הלך בסדר :] לבגרות אני מקווה ללמוד את החומר יותר טוב
מ מטאליקהזהרקקרח New member 10/6/05 #106 ../images/Emo45.gif אלבום מעולה הייתי בטוח סנטנסד זה יהיה סתם אבל שמעתי את האלבום הזה, ופאק הם טובים...
../images/Emo45.gif אלבום מעולה הייתי בטוח סנטנסד זה יהיה סתם אבל שמעתי את האלבום הזה, ופאק הם טובים...
M McBlack New member 10/6/05 #128 אייקונים אייקונים אייקונים אייקונים חחחחחח המדוזה הזאת קורעת אותי אני חומדת מדוזות
D damianpe New member 10/6/05 #149 יפות?../images/Emo12.gif אולי. אבל שלי לא. ובטח יש לי הרבה יותר מזה. כל יום שיש גלים בקיץ, אני חוזר הביתה כולי אדום ומנופח מהיצור המטונף הזה.
יפות?../images/Emo12.gif אולי. אבל שלי לא. ובטח יש לי הרבה יותר מזה. כל יום שיש גלים בקיץ, אני חוזר הביתה כולי אדום ומנופח מהיצור המטונף הזה.
M Musta Susi New member 11/6/05 #155 מדוזות בים ../images/Emo5.gifSucks גם לי יש איזו צלקת אחת... ברגל אבל לא נורא בכל מקרה מתעב אותן המון. אני אוהב את הקשתיות המיתולוגיות האלו שהופכות לאבן
מדוזות בים ../images/Emo5.gifSucks גם לי יש איזו צלקת אחת... ברגל אבל לא נורא בכל מקרה מתעב אותן המון. אני אוהב את הקשתיות המיתולוגיות האלו שהופכות לאבן
2 2LIRONOS7 New member 11/6/05 #160 זה בגלל שהן לא הפכו אותך לאבן../images/Emo8.gif אם זה היה קורה אני מניח שהיית חושבת אחרת